Best Of: Τα 10 καλύτερα RPG games του 2015

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Best Of: Τα 10 καλύτερα RPG games του 2015

Best Of: Τα 10 καλύτερα RPG games του 2015

Μία χρονιά όνειρο γεμάτη κορυφαίες κυκλοφορίες.

Το 2015 ήταν η πιο παραγωγική χρονιά όσον αφορά στα RPG games, καθώς είχε μεγάλες κυκλοφορίες κάθε είδους.

Από τα παραδοσιακά RPG, στα Action RPG, αυτά που συνδύαζαν στοιχεία Shooter και εν συνεχεία στα JRPG, οι περισσότερες από τις κυκλοφορίες που είδαμε απογείωσαν το RPG genre και προσέλκυσαν νέους οπαδούς.

Σήμερα στο Best Of σας ετοιμάσαμε ένα Top 10 που περιλαμβάνει τα 10 καλύτερα RPG του 2015. Οι επιλογές προέκυψαν αποκλειστικά και μόνο από την σύνταξη, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό συνηθίζεται ως γνωστόν σε κάθε ετήσιο Best Of. Στην λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται MMORPG, ενώ θα βρείτε και games τα οποία έχουν περισσότερο Action παρά RPG προσανατολισμό, εντούτοις -καθότι Action RPG- περνούν το όριο για την ένταξή τους στη λίστα. Παρά την μιρκή καθυστέρηση, δείτε τις απόλυτες προτάσεις που πρέπει να παίξετε όσοι είστε fans του είδους. Κανείς δεν θα τα παίξει και τα 10, διότι κάθε RPG sub-genre είναι διαφορετικό, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι όλοι σας θα παίξετε τουλάχιστον ένα.

10) Hand of Fate
Defiant Development
PC, PS4, Xbox One, Mac

Η δημιουργία της Defiant Development προσομοιώνει την παραδοσιακή pen-and-paper RPG εμπειρία και την μεταφέρει στις οθόνες σας με απόλυτη επιτυχία. Κάθε level στο Hand of Fate είναι και μια νέα ιστορία, η εξέλιξη της οποίας καθορίζεται από τις κάρτες που θα βγάλει από την τράπουλα του ο DM.

Ο παράγοντας τύχη βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο καθώς κάθε σας απόφαση συνοδεύεται και από την ανάλογη... ζαριά. Υπάρχουν περιπτώσεις που το Hand of Fate είναι αδυσώπητο, αλλά αυτή η roguelike φύση του αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Με άλλα λόγια σαφώς και δεν έχουμε να κάνουμε με μια εύπεπτη κυκλοφορία, εντούτοις αν έχετε γαλουχηθεί με το Dungeons & Dragons και ψάχνετε για κάτι αντίστοιχο στο PC ή την κονσόλα σας, τότε το Hand of Fate είναι δεδομένο ότι θα σας κερδίσει.

9) Disgaea 5: Alliance of Vengeance
Nippon Ichi Software

PS4

Ένα Tactical RPG από την Nippon Ichi Software, με τεράστια διάρκεια. Σύμφωνα με το σενάριο καλείστε να πάρετε εκδίκηση από τον κακό αυτοκράτορα-δαίμονα Void Dark. Πρωταγωνιστές είναι 6 χαρακτήρες, τους οποίους περισυλλέγετε σταδιακά από τις χώρες τους, με σκοπό να συμμαχήσετε ενάντια στον Void Dark. Σχετικά με το combat system, με το Alliance Attack θα αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα skills μέσα στην μάχη, ανάλογα με τις σχέσεις σας με τους διάφορους NPC του party σας.

Στο Disgea 5 Υπάρχουν πάνω από 40 νέα jobs, αρκετά καινούργια races και ένα νέο σύστημα που θα boostάρει τα στατιστικά των χαρακτήρων σας. Η διάρκειά του είναι πλούσια καθώς θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 ώρες απλά για να ολοκληρώσετε το βασικό story χωρίς τα προαιρετικά quests. Αν σας αρέσει η σειρά Final Fantasy τότε δοκιμάστε το Disgaea 5 και θα με θυμηθείτε.

8) The Age of Decadence
Iron Tower Studio

PC

Ένα indie RPG με απαρχαιωμένη μηχανή γραφικών αλλά μεγάλο βάθος στα RPG στοιχεία του, το Age of Decadence σας βάζει στη διαδικασία να επιλέξετε μία από τις οκτώ class για τον χαρακτήρα σας, να του ορίσετε εμφάνιση και στη συνέχεια να κατανείμετε πόντους από τα attributes του μέχρι και τα combat ή τα civil skills του. Από σεναριακής πλευράς καλείστε να αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση, καθώς ζείτε σε Αυτοκρατορία που έχει περάσει από πολέμους κι έχει χωριστεί στα τρία.

Βασισμένος σε κανόνες των pen and paper RPGs, κάθε σας κίνηση ελέγχεται από skill check, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν έχετε την κατάλληλη βαθμολογία στο skill που θέλετε να εκτελέσετε τότε θα αποτύχετε και θα υποστείτε τις συνέπειες. Το σύστημα μάχης είναι turn-based και βασίζεται σε action points, τα οποία αν τελειώσουν τότε ξεκινάει η σειρά του αντιπάλου. Το A.I. είναι υψηλό, ενώ υπάρχει σύστημα crafting που περιλαμβάνει και alchemy. Στα αρνητικά του παιχνιδιού που το εμποδίζουν απ’ το να διακριθεί είναι ο τεχνικός τομέας του και ειδικά το απαρχαιωμένο user interface. Προτείνεται κυρίως σε old-school RPGάδες.

7) Shadowrun: Hong Kong
Harebrained Schemes
PC, Mac

Το sequel των επιτυχημένων Shadowrun Returns και Shadowrun Dragonfall, είναι ένα tactical RPG το οποίο λαμβάνει χώρα στο Hong Kong το 2015. Βάση σεναρίου, βρίσκεστε στο Seattle της Αμερικής όταν ο θετός πατέρας σας ζητάει να επιστρέψετε στην Κίνα, όπου και ανακαλύπτετε ότι έχει εξαφανιστεί.

Το gameplay έχει point and click λογική και σας ζητάει να συλλέξετε στοιχεία από σκηνές φώνου ή να πάρετε συνέντευξη από ύποπτους. Και όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Το σύστημα μάχης είναι το κλασικό turn-based, καθώς οι κινήσεις σας χρησιμοποιούν ability points. Μπορείτε να επιτεθείτε με melee όπλα ή μαγεία και νικώντας τους εχθρούς σας να κερδίσετε χρήματα και karma points, με τα οποία αναβαθμίζετε τα abilities σας. Τριάδες, συμμορίες, ανεξέλεγκτη χρήση μαγείας, hacking, διασυνδέσεις με "ύποπτους" οργανισμούς, συνωμοσίες που κρατάνε δεκαετίες, είναι όλα μέσα στο πακέτο που υπόσχονται οι developers. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μεγαλύτερο campaign σε σχέση με το Shadowrun Dragonfall, το οποίο διαρκεί 15-20 ώρες.

6) Xenoblade Chronicles X
Monolith Soft, Nintendo
Wii U

Ένα από τα απειροελάχιστα games που άξιζαν για το Wii U το 2015, το νέο Xenoblade σας βάζει στο ρόλο ενός χαρακτήρα που έχει πάθει αμνησία και στον πλανήτη Mira όπου και βρίσκεται συνεργάζεται με την στρατιωτική οργάνωση BLADE. Η open world εξερεύνηση είναι το δυνατό στοιχείο του παιχνιδιού, με αρνητικά το ότι το σενάριο κινείται με αργούς ρυθμούς, ενώ χρειάζεται άφθονο grinding αρκετές φορές ώστε να ανεβείτε level και να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις βασικές αποστολές.

Στο σύστημα μάχης χρησιμοποιείτε τα Arts που έχετε στη διάθεσή σας, επιχειρώντας να κάνετε topple τον αντίπαλό σας (κοινώς να τον σωριάσετε στο έδαφος) και να τον αποτελειώετε με critical hits. Υπάρχει επίσης ο μηχανισμός Soul Voices με τον οποίο ορίζετε την συμπεριφορά των συμμάχων σας. Το Xenoblade Chronicles X προσφέρει επίσης τεράστια ελευθερία επιλογών καθώς διαθέτει 10 classes και αντίστοιχα υψηλότατο replayability. Πανίσχυρο ατού της Monolith είναι η διάρκεια η οποία κυμαίνεται στις 70 ώρες για το βασικό story με 200 αν θέλετε να ασχοληθείτε με τα προαιρετικά quests.

5) Undertale
tobyfob
PC, Mac

Το Undertale είναι ένα old-school RPG, που απευθύνεται σε ρομαντικούς του είδους, και στον τεχνικό τομέα έχει να προσφέρει pixelάκια και μπλιμπλίκια. Γιατί βρίσκεται ψηλά στη λίστα; Διότι ξεχωρίζει για το σενάριό του και για το σύστημα μάχης του. Βάση σεναρίου λοιπόν, άνθρωποι και τέρατα ζούσαν μαζί, ώσπου ξέσπασε πόλεμος και οι humans βάλαμε τα τέρατα…στο υπέδαφος. Εσείς ελέγχετε τον ή την Frisk (ουδέτερου φύλου), που μια μέρα πέφτεο στον κρατήσα ενός βουνού και συναντάει τον κόσμο των τεράτων στο υπέδαφος.

Το σύστημα μάχης σας επιτρέπει να πολεμήσετε με σειρές πατώντας Enter στο κατάλληλο timing για να κάνετε damage και αντίστοιχα προσπαθώντας να διαφυλάξετε μία καρδούλα σε ένα τετραγωνάκι από τις επιθέσεις του εχθρού. Όσο σκοτώνετε τέρατα αποκτάτε xp και gold, κάνοντας αγοραπωλησίες με τους vendorες του κάτω κόσμου. Ένας ακόμη τομέας για τον οποίο το Undertale ξεχωρίζει είναι οι καλογραμμένοι διάλογοι και το χιούμορ του, αφού όπου κι αν σταθείτε θα βιώσετε ανατρεπτικά σκηνικά. Αχίλλειος πτέρνα του Undertale η διάρκειά του που κυμαίνεται σε 6-7 ώρες. Επίσης να ζητήσουμε ένα συγγνώμη απ' τον Νίκο Χήναρη (SystemofaPawn), ο οποίος ως μεγάλο fanboy του Undertale θα ήθελε να το δει σε υψηλότερη θέση.

4) Bloodborne
From Software, Sony
PS4

Αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει σε υψηλότερη θέση αυτού του Top 10, η σύνταξη ψήφισε το νέο franchise της From Software σε αυτή την θέση, κυρίως διότι είναι περισσότερο Action και διαθέτει λιγότερα RPG στοιχεία απ’ την σειρά Dark Souls. Ξεχωρίζει για την υψηλότερη δυσκολία του και την εκπληκτική ατμόσφαιρά του βάση της απεικόνισης του Βικτωριανού Λονδίνου του 19ου αιώνα. Οι εχθροί σας κινούνται πιο γρήγορα σε σχέση με πριν, έχουν υψηλότερο A.I., ενώ για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα αντεπίθεσης και ανάκτησης μέρους του χαμένου σας health. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να κρατήσει ταυτόχρονα melee και ranged όπλο, για να πυροβολάει και παράλληλα να κόβει damage από κοντά, τα barrel rolls ή τα slides εν ώρα focus είναι απαραίτητα για την επιβίωσή σας, ενώ υπάρχουν στάνταρ περιοχές όπου μπορείτε να farmάρετε το όριο των 20 potions, διαδικασία που τουλάχιστον οι αρχάριοι του είδους θα χρειαστείτε. Παράλληλα, είναι προτιμότερο να επιτίθεστε, είτε με two-handed, είτε με one-handed και melee, παρά να κρατάτε ασπίδα, τουλάχιστον στη συχνότητα που την κρατούσατε στο Dark Souls.

Το Bloodborne διακρίνεται –όπως και η σειρά Dark Souls- για την υψηλή δυσκολία του. Υπάρχει ένα πλήθος από shortcuts που σας επιτρέπουν να κόψετε δρόμο και να ολοκληρώσετε πιο σύντομα το σενάριό του, αλλά γεγονός είναι ότι η δυσκολία στα bosses πραγματικά ξεφεύγει. Όσο για τα RPG στοιχειά, στη σειρά Dark Souls οι επιλογές σας κατά το level up είναι πιο ουσιώδεις, υπάρχει σύστημα αναβάθμισης τόσο για όπλα, όσο και για armor, ενώ δίνεται μεγαλύτερη σημασία στο βάρος του armor, στοιχεία που δεν είδαμε στο Bloodborne. Αυτό που είδαμε ωστόσο ήταν τα πιο επικά boss fights και αναβαθμισμένο τομέα γραφικών.

3) Fallout 4
Bethesda
PC, PS4, Xbox One

Αποτελεί το προσωπικό μου αγαπημένο video game του 2015. Στο Fallout 4 η Bethesda μας προσέφερε άλλο ένα επικό σενάριο γεμάτο νόημα. Βρισκόμαστε στο 2287, όπου περνώντας 200 χρόνια στην κατάψυξη καλούμαστε να βρούμε τους απαγωγείς του γιου μας. Το gameplay ακολουθεί την λογική του Shooter με Level Up σε attributes από D&D και δεκάδες perks, 10 για κάθε attribute. Το σύστημα μάχης περιλαμβάνει την στόχευση VATS, στην οποία ξοδεύετε Ability Points και πυροβολάτε με αντίστοιχο ποσοστό επιτυχίας, με την διαφορά ότι τώρα οι εχθροί σας κινούνται έστω και με αργή κίνηση, σε αντίθεση με το Fallout 3 όπου απλά πάγωναν.

Οι NPCs του Fallout 4 είναι άκρως συμπαθητικοί, τα quests εξαρτώνται απ’ τους διαλόγους, υπάρχει το charisma που σας επιτρέπει να γλιτώσετε από δύσκολιες καταστάσεις, ενώ στην πορεία του σεναρίου θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξετε faction, κάτι που θα εξαρτηθεί απ’ τις πράξεις σας. Δεν υπάρχει level cap και τα mods σε όπλα και armor είναι εκατοντάδες, περισσότερα από ποτέ, ενώ η χρήση του Power Suit Armor, το οποίο παρέχει πλήθος αναβαθμίσεων σας κάνει πραγματικά OP. Για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα χτησίματος βάσης και περισυλλογής των resources, τα boss fights είναι επικά, ενώ η συνολική διάρκεια ανέρχεται σε περίπου 26 ώρες για το πρώτο playthrough, με εκατοντάδες ακόμη για να δείτε όλες τις αποστολές του. Αν μη τι άλλο μια επένδυση για τα χρήματά σας.

2) Pillars of Eternity 
Obsidian Entertainment, Paradox Interactive
PC, Mac

Αν λατρέψατε τα δοξασμένα RPG Baldur’s Gate και Planescape Torment τότε το Pillars of Eternity θα σας ενθουσιάσει. Το σενάριό του διεξάγεται στον κόσμο της Eora, όπου ελέγχετε τον χαρακτήρα Watcher. Υπάρχουν 4 επίπεδα δυσκολίας κι ο χαρακτήρα σας δημιουργείται με επιλογή ανάμεσα σε 6 races και 11 classes. Οι επιλογές σας στην εξέλιξη του χαρακτήρα παίζουν σπουδαίο ρόλο, ενώ το open world στοιχείο σας επιτρέπει να εξερευνήσετε κάθε σπιθαμή του κόσμου.

Στην πορεία περισυλλέγετε companions για το party σας, αφού πρώτα αλληλεπιδράσετε μαζί τους μέσω διαλόγων, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Αλληλεπιδράσεις συναντάμε ασφαλώς και στους NPC, στον καθέναν εκ των οποίων θα πρέπει να μιλήσετε με διαφορετικό τρόπο (ευγενικό ή με τσαμπουκά) ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε. Το user interface είναι εύχρηστο για όλους, ενώ υπάρχει η κλασική διάταξη της ομάδας σας εν ώρα μάχης με βάση το class τους, δυνατότητα παύσης για τις εντολές και άφθονες επιλογές στο crafting των όπλων και του armor. Το Pillars of Eternity εγγυάται τουλάχιστον 40 ώρες gameplay για τις βασικές αποστολές του story, με πολλές επιπλέον αν συμπεριλάβουμε τα προαιρετικά quests και κυρίως την ποικιλία από classes.

1) The Witcher 3
CD Projekt RED, Bandai Namco

PC, PS4, Xbox One

Το κατά πολλούς κορυφαίο RPG του 2015 είναι το The Witcher 3 της Bandai Namco. Στο νέο έπος της CD Projekt RED, ο Geralt αναζητεί την θετή του κόρη Ciri. Το σενάριο ξεδιπλώνεται μέσω ευχάριστων διαλόγων, υπάρχει μεγάλη ελευθερία επιλογών, απαντήσεις που πρέπει να δοθούν μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ τα boss fights είναι απλά επικά.

Πέραν του βασικού story, υπάρχουν πίνακες με Witcher contracts και quests, στα οποία καλείστε να σκοτώσετε τέρατα, να καθησυχάσετε τους πολίτες από τα φαντάσματα και άλλα πολλά, πάντοτε κατόπιν αμοιβής. Τα quests έχουν νόημα, ορισμένα συνδέονται μεταξύ τους, ενώ το σύστημα μάχης επιτρέπει Block, Dodge ή Parry και σας προσφέρει μάχες με επικά bosses. Με την χρήση των Signs του ο Geralt προκαλεί επιπλέον damage.

Το skill tree περιλαμβάνει upgrades σε combat, signs, alchemy και general skills. Με το combat αναβαθμίζουμε την ταχύτητα των επιθέσεων, την δύναμη, το critical chance και άλλα. Το δεύτερο tree περιλαμβάνει τα signs τα οποία είναι οι μαγικές ικανότητες του Geralt.Με το alchemy βελτιώνετε τις ικανότητές σας στο να δημιουργείτε potions Τα general skills είναι πιο γενικευμένες ιδιότητες όπως για παράδειγμα το πόσο ακριβείας είναι τα χτυπήματά σας κ.α.

Επιπλέον, στο The Witcher 3 θα επιλέξετε για πρώτη φορά και την Ciri, έναν δεύτερο playable χαρακτήρα που δεν έχει περάσει την διαδικασία των Witchers. Μπορεί ωστόσο να ανοίγει πύλες σε άλλους κόσμους, να τηλεμεταφέρεται και να εκτελεί spells. Είναι επίσης εξασκημένη στη χρήση του σπαθιού. Τέλος, το The Witcher 3 ολοκληρώνει ένα πλήρες πακέτο κορυφαίας RPG εμπειρίας με την RED Engine να ξεχωρίζει στον οπτικό τομέα, τους ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ στο voice acting και περίπου 40 ώρες κατά το πρώτο σας playthrough.

Επόμενο Best Of
Το επόμενο Best Of αφορά τους 10 καλύτερους game developers και game designers. Ψηφίστε στο Forum topic της στήλης Best Of τους αγαπημένους σας. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Mario07 (Level 22) 10/04/2016 15:23
Αναμενόμενη πρωτιά για το Witcher 3. Χαλαρά το καλύτερο RPG του 15.
#2 +1 landogar (Level 13) 10/04/2016 16:15
Αγαπημένο του 2015 για μένα Fallout 4 και μετά Pillars of Eternity και Undertale.
#3 pro-patzis (Level 20) 10/04/2016 16:30
Λογικο την πρωτια να την εχει το Witcher.Αν και δν το εχω τελειωσει λογω χρονου...Αλλα αγαπημενο για το '15 ειναι το Bloodborne.
#4 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 10/04/2016 17:59
Από αυτά τα δέκα με ενδιαφέρουν πολύ τα πρώτα τρία, ενώ αν είχα PS4 το Bloodborne θα ήταν σίγουρη αγορά.
#5 Efane (Level 24) 10/04/2016 18:03
Αναμενόμενες οι θέσεις για Witcher και το Pillars ;-)
#6 +1 Mystique (Level 23) 10/04/2016 18:32
Μονο Pillars of Eternity σαν καθαροαιμο ατοφιο rpg του παλιου καλου καιρου. Το Fallout 4 ειναι αλλη ιστορια. Το Witcher 3 δεν με κρατησε πολυ, ισως γιατι δεν δινει την δυνατοτητα να φτιαξω τον χαρακτηρα μου οπως εγω θελω. Δεν θεωρω rpg αυτα που δινουν ετοιμους χαρακτηρες και απλως ανεβαινουν level παιζοντας. ;-)
#7 TheRedWood (Level 17) 10/04/2016 20:10
Το χάσμα ανάμεσα στο The Witcher 3 και στα υπόλοιπα RPG είναι τεράστιο, και αυτό είναι εμφανές σε όλους τους τομείς, στον τεχνικό τομέα, του σεναρίου, της μουσικής, της ατμόσφαιρας κλπ. Πολύ δύσκολα να ξαναβγεί τόσο ποιοτικό RPG που θα συνδυάζει τα πάντα όπως το The Witcher 3.
#8 Blood King (Level 25) 10/04/2016 21:00
Δύσκολο να βαθμολογήσεις τόσα αριστουργήματα στο είδος, ανυπομονώ να παίξω όσα μου έχουν ξεφύγει από την λίστα όταν βρώ τον χρόνο.
#9 koskinas18 (Level 17) 10/04/2016 22:01
Συμφωνώ με τη σειρά των games αν και τo bloodborne το ήθελα μάσα στην τριάδα.
#10 Manos (Level 39) 11/04/2016 00:26
Quoting koskinas18:
Συμφωνώ με τη σειρά των games αν και τo bloodborne το ήθελα μάσα στην τριάδα.

Κι εγώ θα το ήθελα ίσως ακόμα και 2ο, απλά έγινε ψηφοφορία συντακτών και τέθηκαν σοβαρά τα RPG κριτήρια.
Επίσης να αναφέρω ότι έγινε update το άρθρο πριν λίγες ώρες και προστέθηκαν βίντεο σε όλες τις καταχωρήσεις.
#11 hulkGR (Level 5) 11/04/2016 19:07
Witcher 3 και γενικα ολοι η σειρα Witcher οπως η Fallout σειρα εχουν μια πολυ ενδιαφερον ιστορια και πιστευω οτι αξιζουν και με το παραπανω την θεση τους
#12 Blood Prince (Level 30) 12/04/2016 00:32
Το The Witcher 3 φυσικά είναι το κορυφαίο,το προτιμάω από το Fallout 4.
#13 BoBKiD (Level 15) 12/04/2016 01:38
Πολύ σωστή η σειρά επιλογής.
Αν και φανατικός του Fallout 4, κι εγώ θα επέλεγα το Witcher 3 ως καλύτερο RPG για το 2015. Bloodborne και Witcher 3 είναι στην άμεση to-buy λίστα μου.
#14 Dimchryss (Level 12) 14/04/2016 14:08
Το Witcher θα το έλεγα TrendyRPG με πολύ αγάπη και χιούμορ σε όσους το θεωρούν το καλύτερο RPG του 2015
#15 ashbringer (Level 25) 17/04/2016 07:13
Το shadowrun Hong Kong πιστεύω έπρεπε να πάρει την 5η θέση.Το Witcher 3 είναι πολύ λογικό να είναι πρώτο καθότι η CD Project Red έδωσε μαθήματα σε όλους τους developers και απέδειξε ταυτόχρονα σε όλους τους οπαδούς του gaming πως όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
#16 ginogigiki (Level 8) 25/10/2017 14:50
WITCHER 3 ... παιχνίδι-σταθμό ς στην ιστορία των Action - 3rd Person - RPG ... Πολύ προσεγμένο...
Στο τέλος λυπάσαι να το απεγκαταστήσεις και εύχεσαι να είχε και άλλα Quests...
Notification