Μετεκλογικά games

Hot
Ο νέος Terminator και τα Χρυσά Αυγά!

Την Κυριακή ψηφίσατε, βγάλατε το άχτι σας και τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα, τα οποία ακόμη δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Η Epic Fail Games που είναι -όπως πάντα- έτη φωτός μπροστά, σας ετοίμασε τα νέα μετεκλογικά games, τα οποία αναμένεται να κάνουν θραύση στα καταστήματα. Θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι καυτό και θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Terminator
Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν να πιέζουν για κυβέρνηση και η Δημοκρατική Αριστερά με τον Κουβέλη μοιάζει να αποδέχεται την συνεργασία. Αν πάμε σε εκλογές, ο Σύριζα έχει τις πιθανότητες με το μέρος τους για να τις κερδίσει σύμφωνα με σημερινό γκάλοπ του Alpha, οπότε τα τρία αυτά κόμματα θα επιχειρήσουν να συγκυβερνήσουν για να αποφύγουν τις επαναληπτικές. Επομένως, αφού θα εφαρμόσουν νέα μέτρα απ' τον Ιούνιο, ποιος θα δώσει τη λύση; Ποιος θα βοηθήσει τον λαό;

Ο Terminator TK-2012 (Τσίπρας-Καμμένος 2012) είναι το νέο μοντέλο που μπορεί να βάλει τέλος στα σχέδια των μνημονιακών. Το First-Person Shooter της Epic Fail Games είναι ένα reboot στη σειρά Terminator, θα κυκλοφορήσει για PC και θα είναι το πρώτο FPS με (προαιρετική χρήση του Kinect). Πάρτε υπό τον έλεγχό σας τον υβριδικό αυτό υποψήφιο πρωθυπουργό, ο οποίος συνδυάζει τις ικανότητες Τσίπρα και Καμμένου μαζί. Στρατολογήστε αναρχικούς με τη βοήθεια του Αλέξη Τρίπρα και στήστε πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου με τους σχεδιασμούς του Καμμένου. Ξεκινήστε την επανάστασή σας με στόχο την κατάληψη της Βουλής. Οι αποστολές περιέχουν stealth και run and gun gameplay, ενώ μπορείτε να κάνετε upgrade τα όπλα σας με τα ανάλογα mods τα οποία προμηθεύεστε από οργανώσεις των αγανακτισμένων. Παλέψτε με δυνατά bosses όπως τα Some Are Ass και Veniz Elos, πάρτε υπό τον έλεγχό σας ολόκληρη την Ελλάδα και (στα ανώτερα levels) εξολοθρεύστε τεράστιες μορφές της πολιτικής, όπως Merkel και Van Rompuy καταστρέφοντας από την τοπική αστυνομία, μέχρι και τον στρατό.

Η μάχη θα είναι ανελέητη και με τη χρήση της τεχνολογίας Kinect, θα μπορείτε να στοχεύσετε με το όπλο σας, αλλά και να δώσετε φωνητικές οδηγίες, όπως τις ατάκες: "Asta la memoradum baby" και "They are trying to bankrupt you". Η Collector's Edition περιέχει και την μινιατούρα του Terminator TK-2012 η οποία θα παίξει σε όλα τα έδρανα της Βουλής.

Golden Eggs
Τώρα μπορείτε να γίνετε κι εσείς πολιτικός! Με το Golden Eggs, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά για PS3 και PlayStation Move, αναλαμβάνετε υπό τον έλεγχό σας μια ομάδα εθνικιστών, την οποία και προσπαθείτε να αναπτύξετε. Δώστε βάση στην κτηνοτροφία, αγοράστε οικόπεδα και κότες, δημιουργήστε χρυσά αυγά, στρατολογείστε τα και προστατέψτε την περιουσία σας από τα άγρυπνα βλέμματα πακιστανών που προσπαθούν να σας ληστέψουν. Τοποθετήστε στο οικόπεδό σας turrets, αμμόσακους, νάρκες και ετοιμαστείτε να xpάρετε πάνω σε κορμιά αλλοδαπών τους οποίους στοχεύετε με τη βοήθεια της eye camera και πραγματικά ζείτε την ένταση κάθε μάχης. To Golden Eggs είναι το απόλυτο strategy και το μόνο διαθέσιμο για PlayStation Move.

Αποκτήστε xp σκοτώνοντας μετανάστες, κάντε τους loot για να αποκτήσετε χρήματα και με αυτά αγοράστε νέα skills, αρκεί να έχετε το κατάλληλο level. Με την ανάπτυξη του στρατού σας μπορείτε να αγοράσετε επίσης τζιπ, τανκς και να ξεκλειδώσετε, όπως επίσης να προσλάβετε trainers για την βελτίωση ικανοτήτων των στρατιωτών σας. To Golden Eggs είναι εθιστικό και θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα κάθε μικρό εθνικιστή και οπαδό των real-time strategy.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Okami (Level 10) 11/05/2012 00:26
Terminator TK-2012!! Κλαίω,απίστευτο ς Γρηγόρη!
Τα χρυσά αυγά μακριά.δεν έχω και move άλλλωστε.
#2 Δημήτρης Κρεμύδας (Level 3) 11/05/2012 00:34
Πολύ καλό άρθρο και επίκαιρο!!!
#3 Son Goku (Level 8) 11/05/2012 12:18
XAXAXAXAXAXA ο Terminator!Αν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του βγάλτε τον έξω τώρα να σωθούμε! :lol: :lol:
#4 Falcon (Level 11) 11/05/2012 15:43
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λιώνω! Ωραίος! Να μαντέψω πως ο Terminator σε δηλώσεις του θα λεει: Come with me if you want to stay in Euro!
#5 Andreecko (Level 18) 11/05/2012 22:54
πόσο έχει το golden eggs; με ενδιαφέρει να το αγοράσω και ας μην έχω ps3 :P
#6 psmaniac (Level 15) 12/05/2012 00:37
games for windows και KINECT???? :whistle:
#7 eliminator (Level 26) 13/05/2012 12:01
Terminator FTW!
Notification