WTF News 6: Πρωταπριλιάτικες φάρσες

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
WTF News 6: Πρωταπριλιάτικες φάρσες

WTF News 6: Πρωταπριλιάτικες φάρσες

Τρολαρίσματα με φόντο την gaming βιομηχανία.

Η πρωταπριλιά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις εταιρείες ανάπτυξης από την μια να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους μέσω ψεύτικων ειδήσεων και από την άλλη, να δουν την απήχηση που θα μπορούσαν να έχουν ψεύτικα games ή αντικείμενα ώστε να προχωρήσουν σε ενδεχόμενη κυκλοφορία τους, όπως στην περίπτωση των Pandas στο World of Warcraft.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το gaming industry τρόλαρε για τα καλά την πρωταπριλιά με ευφάνταστες φάρσες. Το World of Tanks μεταφέρθηκε στον πλανήτη Άρη, η Nvidia ανέπτυξε ένα πανέξυπνο A.I. bot για να πάρει την θέση σας στο game ενώ εσείς... μιλάτε με το γκομενάκι, το Bayonetta “φόρεσε” τα 8-bit γραφικά του και το PS4 απέκτησε το δικό του dating app. Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται στην φαντασία των εταιρειών, αν και μερικές φάρσες θα μπορούσαν άνετα να γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε τις σημαντικότερες πρωταπριλιάτικες φάρσες στο παρακάτω βίντεο:


Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πρωταπριλιάτικες φάρσες της gaming βιομηχανίας για φέτος
και πείτε μας ποιες από αυτές θα θέλατε να γίνουν πραγματικότητα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Divine Raiden (Level 26) 09/04/2017 14:00
Nvidia και Razer έγραψαν :P :P Καταπληκτικά πρωταπριλιάτικα αστεία! (άσχετα που κάνουν μπαμ) Οι φανς του Witcher 3 πρέπει να ψάρωσαν άσχημα :P
#2 ashbringer (Level 25) 10/04/2017 19:55
ΑΡκετές πρωτότυπες φάρσες και πολύ καλές ιδέες σε γενικές γραμμές.
Notification