League of Legends: Τέλος του Season 4

Hot
Αλκμήνη Καζάνα
Αλκμήνη Καζάνα

Αλκμήνη Καζάνα  

All the world on one arrow!
 
0.0 ()
1
League of Legends:  Τέλος του Season 4

League of Legends: Τέλος του Season 4

Δείτε τα rewards που μπορείτε να κερδίσετε.

Όπως και σε κάθε season, έτσι και φέτος μετά το τέλος του, κάθε summoner θα λάβει κάποια rewards ανάλογα με τις επιδόσεις του στα Ranked matches από όλο το χρόνο.
 
Μεχρι τώρα τα δώρα στο τέλος κάθε season ήταν:
- Border ανάλογα με το Tier του κάθε summoner
- Ward skin
- Division icon
- Victorious skin

Τα season rewards έχουν ξεκινήσει να δίνονται από το season 1 και όλοι οι summoners δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό ειδικά για τα victorious skin. Στο season 1 ο πρώτος champion που πήρε victorious skin ήταν ο Jarvan IV, από τότε και μετά η Riot έδειξε και συνεχίζει να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στους γυναικείους champions του League of Legends δίνοντας στο Season 2 victorious skin στη Janna, στο Season 3 στην Elise και όπως φαίνεται στο Season 4 το skin θα το πάρει η Morgana.
Μέχρι το τέλος του Season 4 απομένει ένας μήνας, μετά από ανακοίνωση της Riot στην επίσημη ιστοσελίδα του League of Legends που αναφέρει ότι λήγει στις 11 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 το βράδυ. Ένας μήνας είναι αρκετός για να ανεβείτε division αν δεν έχετε φτάσει τουλάχιστον το Gold V για να διεκδικήσετε τα δώρα. Βάλτε τα δυνατά σας, παίξτε ομαδικά και καλύτερα επιλέξτε ένα duo partner ώστε να υπάρχει συνεννόηση.

Για να δούμε τώρα ποιά θα είναι τα rewards του Season 4:
- Skin wards ανάλογα με τα wins από 5v5 και 3v3 ranked matches (Υπάρχουν 3 είδη skin ward, το πρώτο το παίρνετε με τη συλλογή 25 πόντων, το δεύτερο με 45 πόντους και το τρίτο με 75 πόντους)
- Στο Bronze κερδίζετε το summoner icon
- Στο Silver κερδίζετε summoner icon, Banner trim και Border
- Στο Gold λαμβάνετε όλα τα παραπάνω και επιπλέον Season icon και Victorious Morgana

Αυτά είναι τα δώρα της Riot προς τους summoners για αυτό το Season. Σίγουρα όλοι περιμένετε με ανυπομονησία το καινούργιο Season και τις νέες αλλαγές που θα έρθουν με αυτό και ακόμη και αν κάποιοι δεν καταφέρετε να φτάσετε Gold, μπορείτε τουλάχιστον να βάλετε τα δυνατά σας για το επόμενο Season. Ούτως η άλλως όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα ξεφεύγει κάποιος από το Elo Hell.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Critical Hit και γράψτε το LoL ID σας για να παίξετε μαζί με άλλους αναγνώστες του GameWorld. Συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MOKER (Level 13) 12/10/2014 11:01
cool Παιδια θα το λιώσουμε! και καλό χειμώνα
#2 Agisilaosss (Level 21) 12/10/2014 14:42
Θα ηθελα αλλον χαρακτηρα σκιν αλλα τελος παντων...Κανενα ν jax η irelia για παραδειγμα..
#3 Parou (Level 20) 09/11/2014 00:55
μια χαρα ειναι τα rewards του Season 4....καλη τυχη στην νεα season guys :lol: :P
Notification