Live: FIfa 15 - Day #2

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Live: FIfa 15 - Day #2

Live: FIfa 15 - Day #2

Οι εκπομπές ανέβηκαν στο YouTube, με πλήρη ήχο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/10/14] Απόψε τα μεσάνυκτα για τουλάχιστον δύο ώρες θα συνεχίσουμε την πορεία μας στο Fifa 15 και το Ultimate Team.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Division 7 στο online Ultimate Team καθώς από το πρώτο live μέχρι σήμερα, συγκέντρωσα χρήματα στο Single-Player Ultimate Team κι έφτιαξα ένα κανό σύνολο το οποίο και θα σας παρουσιάσω απόψε. Θα επιχειρήσω να ανέβω Division 6.

Επίσης θυμίζω ότι στο Pro Clubs έχουμε την ομάδα του GameWorld στην οποία περιμένω να παίξουμε παρεούλα. Όσοι έχετε το Fifa 15 στο PS4 ψάξτε την ομάδα του GameWorld από την αναζήτηση και κάντε join! Αν θέλετε να σας δεχτώ μιλήστε μου στο chat την ώρα του live streaming.

Σήμερα τα μεσάνυκτα μέχρι όσο πάει, συντονιστείτε στο Twitch.tv/gameworldgr.

[UPDATE: 3/10/14 - Η εκπομπή ανέβηκε στο YouTube σε δύο parts]

Όπως θα διαπιστώσατε χθες, είχε ανέβει το Part 1/2 χωρίς ήχο, λόγω μουσικών δικαιωμάτων. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να το μοντάρουμε, κρατώντας μόνο τα σημεία των αγώνων. Δείτε τα δύο parts παρακάτω.

Για τα επόμενα live streaming έχουμε απενεργοποιήσει πλήρως την μουσική των μενού ώστε να μην υπάρχει θέμα δικαιωμάτων.

Ραντεβού πλέον κάθε Τετάρτη 8-10 το βράδυ στο Twitch.tv/gameworldgr . Δηλώστε συμμετοχή στην ομάδα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης το Fifa 15 review και το Ultimate Team guide.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification