Football Manager 2014 Shortlist

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Football Manager 2014 Shortlist

Football Manager 2014 Shortlist

Με 183 παίκτες και 129 staff members.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δημιούργησα την shortlist για το Football Manager.

Την λίστα την ανέβασα πριν από μερικές ομάδες στο Sportdog.gr όπου μπορείτε να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα της στήλης Στον Πάγκο και σήμερα σας την παραθέτω και στο site.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου patch συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις παικτών και staff σε ένα σημείο. Η Football Manager 2014 Shortlist είναι συμβατή με το patch 14.3, που σημαίνει ότι αν κάνετε Start New Game θα ισχύουν οι παρακάτω τιμές παικτών. Κατά τα άλλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε saves τα οποία έχετε ξεκινήσει πριν το patch, καθώς οι διαφορές στα abilities των ποδοσφαιριστών είναι ελάχιστες.

Συνολικά θα βρείτε 183 παίκτες και 129 staff. Η δυσκολία των μεταγραφών ανεβαίνει ακόμη περισσότερο φέτος, καθώς οι ομάδες έχουν πάντοτε σωστή κρίση των ταλέντων τους και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι μελλοντικοί παικταράδες πωλούνται πολύ ακριβά.

Όσοι έχετε εγκατεστημένο το Microsoft Office στο PC σας ή οποιοδήποτε συμβατό πρόγραμμα που να μπορεί να διαβάσει αρχείο από Microsoft Access, τότε κατεβάστε την απευθείας.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την Shortlist.

Όσοι δεν έχετε Microsoft Office μπορείτε να διαβάσετε τους παίκτες μέσω αυτού του forum topic απλά δεν θα μπορείτε να τους ταξινομήσετε.

Οι αξίες αναγράφονται σε ευρώ. Όπου EU διευκρινίζεται αν ο παίκτης ανήκει σε χώρα εντός ευρωπαϊκής ένωσης, το CA είναι το Current Ability και το PA το Potential Ability.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες.

[Γιάννης από Πάτρα]
- Μάνο θα ήθελα να μου προτείνεις μερικούς παίκτες για να κάνω μια αρχή με Verona.
Κράτα Luca Toni (δεν θα βγάλεις και πολλά αν τον πουλήσεις), Ragatzu, Mihaylov, Sala, Rabusic και από ταλέντα Maksimovic, Zaccagni, Zampano και Bianchetti (φέρτον πίσω να παίξει και βασικός αν δεν κανεις καλη μεταγραφη DR). Από παίκτες πάρε Domenico Beraldi οπωσδήποτε, Bruno Fernandes (Udinese), Julian Brandt, Agustin Allione, Sergi Samper, Jonathan Silva, Youri Tielemans και για το μέλλον Alessio Romagnoli και Elio Capradossi.

- Επίσης θα ήθελα γνώμη για την τακτική που παίζω. Προτιμώ 5-3-2 με μπακ χαφ σκυλιά κάτι κοντά στο στυλ της Γιούβε αλλά πιο αμυντικό. Αν μπορείς να δώσεις καμιά ιδέα και για staff καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
Παραείναι αμυντικό το 5-3-2 και μπάζει από τα πλάγια. Εγώ θα πρότεινα 4-1-3-2, 4-2-3-1 ή το 4-5-1 που μοιάζει με 4-3-3, δηλαδή AM L, AM R και Striker. Προσωπικά παίζω το τελευταίο και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Από Staff: Coaches: Vincenco Pincolini, Massimo Neri, Alessandro Nista, Renzo Casellato, Gian Nicola Bisciotti, Marco Landucci, Franco Tancredi, Marcelo Iaia, Giulio Nuciari, Riccardo Capanna, για Physio Also Esposito και Fabio Liverani για Scout.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ObsessedGeorge (Level 17) 19/09/2012 00:04
Αν δεν δείξει η Sony το The Last Guardian δεν ξέρω και γω τι θα γίνει! Πρέπει να μάθουμε τελικά τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι, που είναι χαμένο δύο χρόνια. Τον Φεβρουάριο ακούσαμε ότι η S.Santa Monica Studios βοηθάει την Team Ico στο development, τί κάνουν μισό χρόνο τώρα? Μήπως κάθε μέρα που περνάει βάζουν και από ένα πούπουλο στον Trico? :D
#2 Lordwinter (Level 28) 19/09/2012 00:20
To The Last Guardian προβλέπεται να καθυστερήσει αρκετό καιρό ακόμα. Υπομονή!
#3 Lord Gimli (Level 11) 19/09/2012 01:21
To Tokyo Game Show έχει καταντήσει σαν την Gamescom. Βάζουν όλοι τα ρούχα στο πλυντήριο κι ότι ειδήσεις βγουν.
Μα καλά τέτοια κρίση η Nintendo? Πάλι δε θα δείξει τίποτα ούτε στο σπίτι της? Ε ρε μαύρο που σας χρειάζεται...
#4 Sephiroth (Level 18) 21/09/2012 14:57
Είχαμε τίποτα για το FFXIII-3 ή το Versus?
#5 Lordwinter (Level 28) 21/09/2012 20:03
@Sephiroth25: Όχι ακόμα και δεν νομίζω να έχουμε νεότερα για τα δυο αυτά games για την ώρα, τουλάχιστον.
#6 Vasilis (Level 25) 07/05/2013 11:33
Ξέρω μια ψύχη που θα το ήθελε.... :P
#7 SirLvr (Level 27) 09/05/2013 04:20
Quoting Vasilis:
Ξέρω μια ψύχη που θα το ήθελε.... :P


Για πες μας... :P
#8 +2 Pain Minister (Level 5) 23/03/2014 23:23
Ωραίος.Πραγματι κές ευκαιρίες είναι για μένα ο Cardozo κι ο Luka Djordjevic που τριτη χρονια μου βάζει κάθε χρόνο πάνω από 20 γκολ.
#9 +1 Merengues (Level 11) 24/03/2014 02:05
πολύ καλή δουλειά Μάνο αν και δεν έχεις βάλει πολλούς φθηνούς.Κάθε φέτος και λιγότερους!Εγώ πάντως που παίζω LLM μόνο με fm genie scout κάνω δουλεια.
Δοκιμασα Kaiserslautern για να την αναστησω και πηρα Tim Wiese για τέρμα,Kurt Zouma ο γάλλος για άμυνα,Rodrigo Gomez,Nicolas Lopez και μπροστα Bakkali.Αυτές είναι οι προτασεις μου.
Notification