Paprium: Beat ‘Em Up για το Mega Drive

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Paprium: Beat ‘Em Up για το Mega Drive

Paprium: Beat ‘Em Up για το Mega Drive

Έρχεται σε cartridge...μετά από 27 χρόνια!

Η εταιρεία ανάπτυξης WaterMelon Games πήρε την γενναία απόφαση να κυκλοφορήσει ένα νέο video game για την 16-bitη κονσόλα Mega Drive της Sega!

Το παιχνίδι της ονομάζεται Paprium και είναι ένα Beat ‘Em Up το οποίο αναπτύσσεται για τέσσερα χρόνια. Είναι εμπνευσμένο από κλασικά Arcade Beat ‘Em Up, όπως τα Street of Rage 2 και Final Fight 2.

Το σενάριό του είναι post-apocalyptic και περιλαμβάνει κλασικό αγνό ξυλίκι στους δρόμους με συμμορίες. Διεξάγεται στο έτος…8A2, σε μία εικονική πόλη που ονομάζεται Paprium και που εδρεύει ανάμεσα στη Σανγκάι του Τόκιο και την Pyongyang.
Δείτε το σχετικό τρέιλερ:


Οι ήρωες του παιχνιδιού είναι οι Tug, Alex και Dice. Θα κληθείτε να αποδώσετε δικαιοσύνη ενάντια στο καρτέλ ναρκωτικών Blu και να παραμείνετε ζωντανοί. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 24 levels, 5 χαρακτήρες, Co-op για έως και τέσσερις παίκτες και μια πληθώρα από game modes.

Όλα αυτά σε ένα cartridge για το Mega Drive/Sega Genesis, μέσα σε κλασικό κουτί, με manual Αν δεν έχετε ακόμη την κονσόλα τότε προσπαθήστε να βρείτε μία για να μπορέσετε να το παίξετε! Το παιχνίδι είναι region-lock free και τρέχει σε όλα τα Mega Drive/Genesis της Ευρώπης και της Αμερικής.

Έχετε κρατήσει ακόμη το Mega Drive σας; Το ψήνετε; Συζητήστε περισσότερα για το Paprium σε αυτό το forum topic. Αν είστε old-school gamer τότε διαβάστε και το review του Owlboy.

Για περισσότερο Mega Drive δείτε το αφιέρωμά μας για την κονσόλα στην εκπομπή Retro Gamers.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification