Πρώτο σε ποσοστό πωλήσεων games το PS4

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Πρώτο σε ποσοστό πωλήσεων games το PS4

Πρώτο σε ποσοστό πωλήσεων games το PS4

Ξεπέρασε Wii και PS2.

Κατά την διάρκεια του Taipei Game Show, ο Kazuo Hirai, διευθύνων σύμβουλος της Sony, ανακοίνωσε ορισμένα στατιστικά σχετικά με τις πωλήσεις software του PS4.

Το PlayStation 4 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 400 εκατομμύρια αντίτυπα στα games του. Για την ακρίβεια έχει 401,1 εκατομμύρια. Σε αντιστοιχία με τα 53,4 εκατομμύρια PS4 που έχουν πουληθεί, η κονσόλα της Sony έχει κατά μέσο όρο 7,51 games ανά κονσόλα, αριθμός υψηλότερος από τα PS2 και Wii, τις δύο πρώτες σε πωλήσεις κονσόλες όλων των εποχών.

Όταν το PS2 έφτασε τις 50 εκατομμύρια πωλήσεις, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 308 εκατομμύρια αντίτυπα, δηλαδή 6.2 games ανά κονσόλα. Το Wii στα 50 εκατομμύρια κατάφερε 7,1 games ανά κονσόλα. Μένει φυσικά να δούμε πως θα ολοκληρωθούν οι πωλήσεις του PS4 στον κύκλο ζωής του και πόσα games θα βγουν από εδώ και πέρα για να δούμε αν θα διατηρηθεί ο αντίστοιχος μέσος όρος.

Διαβάστε όλα τα άρθρα σχετικά με τις πωλήσεις σε games και κονσόλες. Συζητήστε περισσότερα για τις πωλήσεις σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.