Ειδήσεις Προσφορές EA Access: Διάθεση και σε άλλες πλατφόρμες

EA Access: Διάθεση και σε άλλες πλατφόρμες

Wednesday, 01 Nov 2017  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/b5/08/ea-access-ps4-switch-67-1509550411.jpg
 

EA Access: Διάθεση και σε άλλες πλατφόρμες

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Electronic Arts.

Η Electronic Arts αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της διάθεσης της υπηρεσίας EA Access σε περισσότερες πλατφόρμες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Andrew Wilson, chief executive officer της EA, η υπηρεσία EA Access αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες πλατφόρμες, πέρα από το Xbox One και τα PC (όπου διατίθεται ως Origin Access). Ο Wilson ανέφερε: “Οι συνδρομητικές μας υπηρεσίες EA Access και Origin Access ολοένα και μεγαλώνουν. Να περιμένετε να ακολουθήσουμε το ίδιο μοντέλο μελλοντικά σε περισσότερες πλατφόρμες.”

Από τα λεγόμενά του, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν το EA Access θα μεταπηδήσει σε άλλες κονσόλες με την ίδια μορφή ή εάν η Electronic Arts θα αποφασίσει να διαθέσει μια παρόμοια υπηρεσία. Θυμίζουμε ότι το EA Access έκανε την εμφάνισή του στο Xbox One τον Αύγουστο του 2014, ενώ το 2016 η υπηρεσία υποδέχθηκε τα PC μέσω του Origin Access. Η συνδρομητική υπηρεσία EA Access επρόκειτω να διατεθεί και για PS4, αλλά η Sony είχε απορρίξει το 2014 την πρόταση της EA.

Δείτε όλα τα δωρεάν games των EA/Origin Access και συζητήστε για την υπηρεσία της EA στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.