Dungeons 3

Hot
Tο κακό τρίτωσε και σας καλεί να το υπηρετήσετε.
 

Tο κακό τρίτωσε και σας καλεί να το υπηρετήσετε.  

Tο κακό τρίτωσε και σας καλεί να το υπηρετήσετε.

 

Αρκετοί από εσάς θα έχετε ασχοληθεί κάποια στιγμή με την πασίγνωστη σειρά Dungeon Keeper, όπου αντί να έχετε για άλλη μια φορά τον πλέον πληκτικό ρόλο του Paladin ή Knight που υπερασπίζεται το καλό, φοράει όμορφη πανοπλία, μιλάει με στόμφο και πολεμάει τις δυνάμεις του κακού, σκοπός σας ήταν να χτίσετε το dungeon σας και να κατακτήσετε τον κόσμο στο όνομα του κακού. Η σειρά τελικά δεν συνεχίστηκε αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό, το οποίο αναπληρώθηκε εν μέρει το 2011 με το πρώτο Dungeons από την εταιρεία ανάπτυξης Realmforge Studios. Αν και απέσπασε μέτριες κριτικές, κατάφερε να χαρακτηριστεί πνευματικός διάδοχος των Dungeon Keeper και να επανέλθει το 2015 με το Dungeons 2. Αν και ήταν μια μεγάλη βελτίωση από το πρώτο, το sequel εξακολουθούσε να έχει ελλείψεις και πάντα έπεφτε στην σκιά της σύγκρισης με την σειρά από την οποία αντλεί έμπνευση. Η Realmforge Studios δεν το έβαλε κάτω και λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε η τρίτη προσθήκη της σειράς, το Dungeons 3.

Η νέα προσθήκη της σειράς χαρακτηρίζεται όπως και στα προηγούμενα games από πολύ χιούμορ και πολλές αναφορές σε high fantasy ταινίες και τίτλους. Η εταιρεία ανάπτυξης τόλμησε να προσθέσει στον κατάλογο με τις επιρροές και τα Overlord και Warcraft εκτός απο τα Dungeon Keeper, οπότε αν νιώσετε πως έχετε κάποια... flashback από το Warcraft 3 να είστε σίγουροι πως δεν είναι η ιδέα σας. Οι developers σκόπευαν στην δημιουργία ενός όσο το δυνατόν αψεγάδιαστου τίτλου που θα ήταν polished, θα είχε έξυπνο χιούμορ και θα συνδύαζε μάχες παραδοσιακών Strategy με το Dungeon Management στοιχείο που αγαπήσαμε στα Dungeon Keeper. Το κατάφεραν ή αυτή η κυκλοφορία ήταν τρίτη και... φαρμακερή;

dungeons 3 1

Το κακό βαρέθηκε να νικάει συνέχεια
Το Dungeons 3 συνεχίζει το σενάριο από εκεί που έμεινε η δεύτερη προσθήκη της σειράς. Χειρίζεστε τον Lord of Evil, την προσωποποίηση του κακού ο οποίος έχει κατακτήσει ολόκληρο τον γνωστό κόσμο και πλέον... πλήττει αφόρητα. Αποφασίζει να κλειδωθεί στα διαμερίσματα του και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ανακοινώνει στα σατανικά του πλάσματα πως εντόπισε μια νέα ήπειρο πέρα από τον ωκεανό η οποία τους περιμένει για να την κατακτήσουν. Δυστυχώς οι πρώτες προσπάθειες να δημιουργηθεί ένας στόλος καταλήγουν στον πάτο της θάλασσας, οπότε ο Lord of Evil δημιουργεί ένα πλάσμα από καπνό και σκιά α λα Sauron και το στέλνει στην νέα ήπειρο για να βρει έναν ξενιστή και να τον αναγκάσει να κατακτήσει τον κόσμο στο όνομα του. Ο κλήρος για αυτό τον ρόλο έπεσε στην Thalya, ένα Dark Elf που είναι κόρη του μεγαλύτερου ήρωα της ηπείρου και μαζί ξεκινάτε το ταξίδι σας να καταστρέψετε οτιδήποτε λάμπει, γυαλίζει και είναι γενικά γεμάτο καλοσύνη.

Σε γενικές γραμμές το σενάριο δεν παρουσιάζει μεγάλες πρωτοτυπίες τόσο σε σύγκριση με το Dungeons 2 όσο και με άλλα Strategy, αν και τώρα χειρίζεστε τους κακούς. Ευτυχώς το έξυπνο χιούμορ και οι ξεκαρδιστικές ατάκες των χαρακτήρων θα σας τραβήξουν την προσοχή από αυτό το γεγονός, καθώς η Thalya αναπτύσσει δύο προσωπικότητες, μια καλή και μια κακή σαν άλλο Gollum. Είναι απόλαυση να παρακολουθείτε την πάλη των δύο πλευρών της Thalya καθώς αμφιταλαντεύεται μεταξύ καλών και κακών πράξεων για να καταλήξει στο να κάνει τα πάντα... στάχτη και μπούρμπερη χάρις στην παρέμβαση του αφηγητή. Ο Kevan Brighting, γνωστός για την αόρατη φωνή που σας ακολουθούσε στο The Stanley Parable επιστρέφει για να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας για την κατάκτηση του κόσμου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα πάρει θέση για τα γεγονότα του σεναρίου και θα σπάσει τον τέταρτο τοίχο. Τέλος δεν λείπουν οι αναφορές στα Game of Thrones, Lord of the Rings, Warcraft και άλλα, καθώς θα συναντήσετε χαρακτήρες με ονόματα όπως Grimli και Yaina Overproud.

Κυβερνήστε το δικό σας dungeon
To Dungeons 3 διατηρεί τον πυρήνα του gameplay που είχαν οι προκάτοχοί του αλλά τολμάει να κάνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες σε διάφορους τομείς που το κάνουν να ξεχωρίσει. Από την μια θα πρέπει να διαχειριστείτε το δικό σας dungeons και από την άλλη θα πολεμήσετε τις δυνάμεις του καλού σε στρατηγικές μάχες όπως της σειράς Warcraft. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως κάθε αποστολή είναι διαμορφωμένη σαν δύο περιοχές, τον κάτω κόσμο που θα χτίσετε την βάση σας και τον πάνω που πρέπει να κατακτήσετε. Η campaign έχει 20 διαφορετικές αποστολές όπου σταδιακά ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας αλλά δεν θα υπάρξει ούτε μια στιγμή που τα πράγματα θα είναι ακατόρθωτα. Από την άλλη αν σας φαίνονται υπερβολικά εύκολες, μπορείτε να δοκιμάσετε το Hellish mode όπου η AI είναι πραγματικά αδυσώπητη. 

Ο πυρήνας της δύναμης σας είναι πρακτικά το dungeon σας στον κάτω κόσμο. Εκεί βρίσκεται η Heart of the Dungeons η οποία αν καταστραφεί θα σημάνει και το τέλος σας. Σκοπός σας είναι να αναπτύξετε την βάση σας και να δημιουργήσετε τον στρατό σας καθώς και τους κατάλληλους πόρους για την επιβίωση του. Γι αυτό το σκοπό έχετε τα Snots, μικρά πράσινα goblins που μπορείτε να διατάξετε για να σκάψουν τούνελ, να ανοίξουν τον χώρο για νέα δωμάτια και να εξορύξουν χρυσό. Είναι στο χέρι σας να διαμορφώσετε το dungeon όπως εσείς θέλετε, καθώς δεν σας περιορίζει η διαμόρφωση του χώρου. Μπορείτε για παράδειγμα να κατασκευάσετε δύο μικρές φάρμες έκτασης 5x5 ή μια τεράστια με έκταση 10x10.

dungeons 3 3

Ο στρατός σας αποτελείται πρακτικά από τρια διαφορετικά factions. Την ραχοκοκαλιά του απαρτίζει η Horde, η οποία αποτελείται από orcs, goblins και τα... ξαδερφάκια τους όπως naga και trolls, ενώ μπορείτε να βρείτε στρατιώτες και στους Demons ή στους Undead. Κάθε faction έχει διαφορετικές μονάδες με ξεχωριστές αδυναμίες, ειδικότητες και playstyle. Για παράδειγμα, μια αποτελεσματική στρατηγική είναι να χρησιμοποιήσετε τα orcs της Horde που αντέχουν πολλά χτυπήματα για να κρατήσετε τους εχθρούς σας απασχολημένους ενώ οι εύθραυστοι Demons σας εξαπολύουν δυνατές επιθέσεις από ασφαλή απόσταση. Για την περίπτωση που θέλετε να κινηθείτε γρήγορα, μερικά Naga μπορούν να θεραπεύσουν τους τραυματίες χωρίς να τους στέλνετε πίσω στη βάση σας μετά από κάθε μάχη για θεραπεία. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για τις μονάδες του στρατού σας και είναι απαραίτητο να μελετήσετε τα στατιστικά και τα skills της κάθε μιας για να βρείτε τον συνδυασμό που σας ταιριάζει.

Όσον αφορά τα δωμάτια, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Στη διάθεση σας είναι από θησαυροφυλάκια και φάρμες με... γαλοπούλες για τα πεινασμένα σας πλάσματα μέχρι βωμοί για να ξαναζωντανεύουν οι Demons σας και εργαστήρια κατασκευής παγίδων. Τα πλάσματα σας έχουν ανάγκες όπως ύπνο, πείνα και διασκέδαση και αν δεν θέλετε να διοικείτε έναν στρατό από δυσαρεστημένα orcs, πρέπει να τις ικανοποιήσετε. Για παράδειγμα, τα orcs αρχικά θα σας ζητήσουν έναν χώρο για να κοιμούνται και φάρμες για τροφή. Αργότερα όμως θα απαιτήσουν την δημιουργία ενός ζυθοποιείου για να παρασκευάζουν μπύρες. Επιπλέον μπορείτε να κατασκευάσετε αμυντικά δωμάτια και παγίδες, καθώς οι δυνάμεις του καλού θα προσπαθήσουν να εισβάλλουν στο dungeon σας για να το καταστρέψουν. Στον πάνω κόσμο τα πράγματα είναι κάπως πιο απλά. Οι δυνάμεις του καλού είναι σκορπισμένες σε κατασκηνώσεις, χωριά και ναούς τα οποία πρέπει να καταστρέψετε και απαρτίζονται από knights, priests, rogues, archers και γενικότερα τις παραδοσιακές μονάδες που θα συναντούσατε σε ένα Strategy ή RPG με θεματολογία medieval fantasy. Οι αντίπαλες μονάδες που θα συναντήσετε ανήκουν κυρίως σε φυλές των Humans και Dwarves, οι οποίοι συμπεριφέρονται κάπως ρατσιστικά προς την πρωταγωνίστρια σε αρκετές στιγμές των cutscenes. Κάθε σημαντικό κτήριο που κατεδαφίζετε ή κατακτάτε αλλάζει το περιβάλλον γύρω του από πράσινα δάση με χαρωπά πλασματάκια και απαλή μουσική σε χωράφια με στάχτη, λάβα και μοχθηρούς τόνους. Εκτός από τα objectives κάθε αποστολής πρέπει να κατακτήσετε κάποια συγκεκριμένα κτίσματα κάθε φορά τα οποία θα ξεκινήσουν να παράγουν Evilness, μια ουσία που θα σας χρειαστεί για research.

Μην νιώσετε τύψεις, είναι ωραίο να είσαι ο κακός!

Ο τομέας του research αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις του Dungeons 3. Εδώ μπορείτε να ξοδέψετε χρυσό και Evilness για να αναβαθμίσετε τα στατιστικά των μονάδων σας, να αυξήσετε το unit cap, να ξεκλειδώσετε νέα κτήρια και νέες παγίδες για τους επίδοξους αντιπάλους σας. Καθώς το Evilness παράγεται σταδιακά μπορεί να σας πάρει αρκετή ώρα για να ερευνήσετε όλες τις τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σε κάθε αποστολή, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τις ξεκλειδώσετε όλες. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους διαθέσιμους πόρους που έχετε κάθε φορά στις ανάγκες σας αν δεν θέλετε να ξοδέψετε τρεις ώρες για μια μόνο αποστολή. Επίσης μπορείτε να ξεκλειδώσετε και ξόρκια που θα σας βοηθήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως για παράδειγμα να αυξήσετε την παραγωγή τροφής σε μια φάρμα ή να ρίξετε μια βροχή από μετεωρίτες πάνω στους αντιπάλους σας.

Δυστυχώς το Dungeons 3 πέφτει κάποιες φορές στην παγίδα του επαναλαμβανόμενου gameplay. Μόλις βρείτε μια στρατηγική για το χτίσιμο του dungeon σας και την δημιουργία του στρατού σας, δύσκολα θα προτιμήσετε να εξερευνήσετε τις εναλλακτικές επιλογές σας. Μετά από ένα σημείο θα κάνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα για να διαπιστώσετε πως η νίκη είναι μια εύκολη υπόθεση και οι εχθροί σας απλά σας καθυστερούν. Επιπλέον μπορείτε να συγκεντρώσετε συνολικά μόλις 25 πλάσματα για τον στρατό σας, γεγονός που σας περιορίζει στην ποικιλία και στον αριθμό των μονάδων σας. Για παράδειγμα, τα Naga θεραπεύουν μόνο έναν στρατιώτη τη φορά συνεπώς είναι άσκοπο να κρατήσετε μόνο ένα στο στρατό σας. Ευτυχώς η σύνθεση των αντιπάλων σας είναι ανάλογα διαμορφωμένη για να μην είστε σε δύσκολη θέση αλλά οι μάχες στον πάνω κόσμο θυμίζουν περισσότερο... ασήμαντες αψιμαχίες. Παρά τα προβλήματα που έχει, το gameplay θα σας κρατήσει απασχολημένους για 16-24 ώρες, αναλόγως πόσο απολαμβάνετε την κάθε αποστολή και αν θέλετε να συγκεντρώσετε όλα τα achievements.

dungeons 3 4

Αναμετρηθείτε με τους φίλους σας ή καλέστε τους για βοήθεια
Όσον αφορά το multiplayer, το Dungeons 3 διαθέτει co-op με έναν ακόμα παίκτη για την campaign και μάχες τεσσάρων παικτών αν βαρεθήκατε να αντιμετωπίζετε την AI. Στο co-op μπορείτε να καλέσετε έναν φίλο σας να σας βοηθήσει σε κάποια αποστολή, ειδικά αν παίζετε σε Hellish mode όπως προαναφέραμε. Πρακτικά δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, μόνο το γεγονός πως τώρα είστε δύο Dungeon Lords αντί για ένας. Δυστυχώς το co-op λειτουργεί μόνο με πρόσκληση κάποιου gamer που έχετε στην friend list σας και δεν μπορείτε να ψάξετε τυχαίους χρήστες μέσω κάποιου συστήματος matchmaking. Από την άλλη με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η σιγουριά πως θα μπορείτε να συνεννοηθείτε μέχρι έναν βαθμό με τον συμπαίκτη σας.

Στο multiplayer τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αντί να είστε σύμμαχοι με άλλους παίκτες είστε όλοι εναντίον όλων σαν Deathmatch και σκοπός σας είναι να είστε ο τελευταίος ζωντανός Dungeon Lord. Δυστυχώς δεν έχετε την δυνατότητα να εισβάλλετε στα dungeons των άλλων παικτών, καθώς οι μάχες γίνονται μόνο στον πάνω κόσμο με σκοπό την συλλογή πόντων. Αυτό το γεγονός σας προστατεύει σε μεγάλο βαθμό καθώς μπορείτε να χτίσετε την βάση σας και να αναβαθμίσετε τον στρατό σας με την ησυχία σας για να αιφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας οι οποίοι θα είναι ήδη αδύναμοι από τις συγκρούσεις μεταξύ τους. Ένα άλλο αρνητικό είναι πως σε πολλές περιπτώσεις ένας αγώνας θα τερματιστεί όχι λόγω των πόντων αλλά λόγω της εξάντλησης των πόρων στο dungeon ενός παίκτη ο οποίος συνήθως αποχωρεί αφού σας... στολίσει με μερικά επίθετα. Αν υπήρχε η δυνατότητα να επιτεθείτε στο dungeon ενός άλλου παίκτη, το multiplayer θα ήταν απείρως πιο διασκεδαστικό.

dungeons 3 2

Από σπηλιές σε παλάτια
Αισθητικά το Dungeons 3 ξεχωρίζει χάρις στις αλλαγές που συμβαίνουν στον χάρτη καθώς κατακτάτε τα σημεία ενδιαφέροντος. Όταν το καλό επικρατεί τα δάση είναι πράσινα, τα κτήρια είναι φωτεινά με όμορφα χρώματα, τα ποτάμια και οι λίμνες έχουν καταγάλανα νερά ενώ λουλούδια φυτρώνουν σε κάθε γωνιά. Μόλις οι στρατιές σας σαρώσουν μια περιοχή τα δάση γίνονται μαύρα με ζωντανά κλαδιά που μαστιγώνουν τον αέρα, τα κτήρια έχουν γίνει γκρίζα ερείπια, τα ποτάμια και οι λίμνες πλέον έχουν λάβα αντί για νερό ενώ εκεί που υπήρχαν λουλούδια πλεόν θα δείτε σκόρπια κόκκαλα από τους ηττημένους εχθρούς σας. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη που δεν θα συναντήσετε εύκολα σε κάποιο τίτλο του αντίστοιχου genre. Επιπλέον οι μονάδες είναι καλοσχεδιασμένες με λεπτομέρειες στον εξοπλισμό τους και ξεχωριστά animations για το καθένα ενώ τα ειδικά εφέ κλέβουν την παράσταση με ρεαλιστικές λάμψεις.

Δυστυχώς, το UI αποτελεί εφιάλτη καθώς είναι τρομερά δύσχρηστο. Μόλις ανοίξετε μια καρτέλα για research ή για να χτίσετε κάποιο δωμάτιο, ένα μεγάλο μέρος της οθόνης ή και ολόκληρη θα μπλοκαριστεί από την εν λόγω καρτέλα. Δεν υπάρχει λειτουργία pause, οπότε μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει στο dungeon σας. Επίσης θα συμβεί συχνά να επιλέξετε κάποιο πλάσμα στη βάση σας κάνοντας κλικ επάνω του για να συνειδητοποιήσετε πως δώσατε κατα λάθος εντολή στα Snots σας να σκάψουν τον τοίχο δίπλα του. Το hitbox της κάθε μονάδας είναι κάπως περίεργο και θα πρέπει να εξασκηθείτε λίγο σε ποιά σημεία πρέπει να πατήσετε αν δεν θέλετε να κάνετε το dungeon σας... κεφαλοτύρι.

dungeons 3 6

Σπαρταριστός αφηγητής
Το soundtrack απογοητεύει αρκετά. Αν και υπάρχουν ξεχωριστά κομμάτια για όταν παρατηρείτε μια περιοχή που ανήκει στο καλό ή στο κακό, κάποιες φορές όσο βρίσκεστε στο dungeon σας θα ακούσετε την μουσική που συνοδεύει τις επιθέσεις των αντιπάλων σας χωρίς λόγο χάρις σε ένα bug. Επιπλέον μερικά μουσικά κομμάτια δεν είναι αξιομνημόνευτα και θα σας δώσουν την εντύπωση πως γράφτηκαν βιαστικά για κάποιο fantasy RPG ή Strategy χαμηλής ποιότητας. Ευτυχώς κάποια άλλα θα σας βάλουν στο κλίμα της μάχης και θα ταιριάξουν άψογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Τα voice overs είναι αυτά που σώζουν την κατάσταση στον ηχητικό τομέα. Ο Kevan Brighting σαν αφηγητής είναι τρομερός και τα αστεία με τα οποία θα σας βομβαρδίσει μπορούν άνετα να σας φτιάξουν την μέρα. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί επίσης δίνουν ρέστα, από την Thalya που περνάει από την αθωότητα στην μοχθηρία μέχρι τον Grimli που γκρινιάζει διαρκώς και ακούγεται σαν τον Gragas από το League of Legends. Κάθε φωνή είναι ξεχωριστή και έχει το ύφος που ταιριάζει στον κάθε χαρακτήρα, γεγονός που ενισχύει σημαντικά τον ρεαλισμό.

dungeons 3 5

Το καλύτερο της σειράς
Το Dungeons 3 καταφέρνει να διορθώσει πολλά από τα προβλήματα που είχαν οι προκάτοχοι του και είναι πιο κοντά στα Dungeon Keeper από κάθε άλλο τίτλο της σειράς. Ο συνδυασμός χιούμορ, στοιχείων κλασσικών Strategy και Dungeon Management λειτουργεί εξαιρετικά και υπόσχεται να σας εξασφαλίσει πολλές ώρες διασκέδασης ειδικά αν αποφασίσετε να πειραματιστείτε με το gameplay. Αν και έχει κάποια λάθη και ελλείψεις στον αισθητικό τομέα και στο multiplayer, η campaign από μόνη της αρκεί για να απολαύσετε τον ρόλο σας σαν το απόλυτο κακό. Καταφέρνει και έχει αυτό το κάτι που θα σας κάνει να κολλήσετε μαζί του και δεν θα το εγκαταλείψετε εύκολα. Κοστίζει 44,99 ευρώ αλλά τα όσα προσφέρει είναι αρκετά για να εκτιμήσετε κάθε ευρώ που δώσατε. Οι fans του Dungeon Keeper θα το εκτιμήσουν αρκετά παραπάνω, αλλά και οι νέοι gamers σίγουρα θα βρούν πολλά που θα τους κάνουν να κολλήσουν μαζί του.

Θετικά:
- Καλοσχεδιασμένη campaign με ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας
- Εξαιρετικό σύστημα χτισίματος dungeon με πολλές επιλογές για δωμάτια
- Απίστευτο voice acting με πολύ χιούμορ
- Διάφορες μονάδες για να διαλέξετε
- Συνδυασμός δύο διαφορετικών ειδών gameplay
- Ξεκαρδιστικές αναφορές σε άλλα fantasy games και ταινίες
- Αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες
- Πολύ καλή αισθητική με προσοχή στην λεπτομέρεια

Αρνητικά:
- Δύσχρηστο UI που προκαλεί προβλήματα
- Το gameplay μπορεί να γίνει κάπως επαναλαμβανόμενο
- Περιορισμένο unit cap
- Μερικά μουσικά κομμάτια είναι αδιάφορα
- Μάχες μικρής κλίμακας
- Σενάριο χωρίς πρωτοτυπία
- Το χιούμορ δεν θα εκτιμηθεί από όλους

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.5

Το καλύτερο της σειράς με μοναδικό gameplay, πολύ χιούμορ και όμορφη αισθητική. Άξιος διάδοχος των Dungeon Keeper.

Νικηφόρος Μητράκος

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 21/10/2017 13:18
Φαίνεται ευχάριστο παιχνίδι. Θα το έχω υπόψιν. Μπράβο Νικηφόρε για την ανάλυση!
#2 +1 Lyricaldemon (Level 22) 21/10/2017 13:57
Φαίνεται ωραίο και ευχάριστο,ιδιαί τερα όταν είσαι κακός!Έχω το δεύτερο,ευκαιρί α να παίξω εκείνο και μετά αυτό!
Ωραίο το review!
#3 +1 ashbringer (Level 25) 22/10/2017 12:19
Τα dungeon keeper ήταν μεγάλη αγάπη.Θα παίξω και τα Dungeons και πιστεύω πως δεν θα με απογοητεύσουν.Μ πράβο στον Νικηφόρο για το άρθρο.
Score 7.5
7.56 User Score
(9 votes )
User Reviews 0
Genre: Strategy, Simulation, Dungeon Management
Developer: Realmforge Studios
Publisher: Kalypso Media
Διάθεση: Realmforge Studios
Players: 1-4
Requirements: 4 GB RAM, Επεξεργαστής Intel Quad Core 2.8 GHz (i7 900 series) ή 3.5 GHz AMD (FX 6000 series) ή ανώτερος, Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7000 series και NVIDIA GeForce GTX 600 series ή ανώτερη, Χώρος στο σκληρό δίσκο 5 GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 13/10/17
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification