Street Fighter 30th Anniversary Collection

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Street Fighter 30th Anniversary Collection

Street Fighter 30th Anniversary Collection

Έρχεται τον Μάιο με δώρο προπαραγγελίας το Ultra Street Fighter IV. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 11/12/17] H Capcom ανακοίνωσε το Street Fighter 30th Anniversary Collection. Πρακτικά αποτελεί μια συλλογή που περιλαμβάνει 12 τίτλους ξεκινώντας από τον πρώτο μέχρι και το Street Fighter 3: Third Strike. Δείτε την λίστα αναλυτικά:

Street Fighter
Street Fighter 2
Street Fighter 2: Champion Edition
Street Fighter 2: Hyper Fighting
Super Street Fighter 2
Super Street Fighter 2: Turbo
Street Fighter Alpha
Street Fighter Alpha 2
Street Fighter Alpha 3
Street Fighter 3
Street Fighter 3: 2nd Impact
Street Fighter 3: Third Strike

Tα Street Fighter 2: Hyper Fighting, Super Street Fighter 2: Turbo, Street Fighter Alpha 3 και Street Fighter 3: Third Strike θα περιλαμβάνουν online mode στο οποίο θα υπάρχει το rewind feature. Αυτό μας επιτρέπει να “πειράξουμε” το latency μας από τις ρυθμίσεις, σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλο lag. Tα online lobbies χωράνε μέχρι και τέσσερα άτομα και όσο θα περιμένετε για αντίπαλο, μπορείτε να παίξετε με NPCs.

Επίσης θα υπάρχουν ranked matches για να ανέβετε όλες τις “σκάλες” του Street Fighter. Ενδιαφέρον είναι το Museum Mode το οποίο επιτρέπει να δείτε concept art από την σειρά, στοιχεία βιογραφικά για τους χαρακτήρες και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Τέλος, όσοι είναι θέλετε να ακούσετε λίγη χαλαρωτική μουσική της σειράς, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Music Player εντός του τίτλου.

[UPDATE: 20/3/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και δώρο το Ultra Street Fighter IV με κάθε προπαραγγελία] Η Capcom δημοσίευσε σήμερα ένα νέο τρέιλερ για το Street Fighter 30th Anniversary Collection, μέσω του οποίο αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Μάιο, καθώς και το ότι όσοι το προπαραγγείλετε θα λάβετε επιπλέον και το Ultra Street Fighter IV δωρεάν.

Δείτε το βίντεο:

Το Street Fighter 30th Anniversary Collection θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 29 Μάιου 2018 και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 40 ευρώ.

Διαβάστε το review του Street Fighter 5. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/12/2017 09:51
Μια υπέροχη συλλογή για όλους τους φαν του Street Fighter.