Dragon Ball FighterZ open beta

Hot
Dragon Ball FighterZ open beta

Dragon Ball FighterZ open beta

Νέα beta από αύριο για ένα 24ωρο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/17] Ανακοινώθηκε closed beta του Dragon Ball FighterZ από την Bandai Namco με διπλή ανακοίνωση.

Η πρώτη αφορά την επιβεβαιωμένη πλέον παρουσία του Trunks στο επερχόμενο Dragon Ball FighterZ. Ο γιος του Vegeta θα δώσει το παρών για ακόμη ένα game της σειράς και όπως φαίνεται στο παρακάτω τρέιλερ έρχεται με όλες τις χαρακτηριστικές κινήσεις και δυνάμεις του.

Πέραν από την αποκάλυψη του Trunks ωστόσο η Bandai Namco ανακοίνωσε και τον ερχομό της closed beta του παιχνιδιού. Θα περιέχει εννέα playable χαρακτήρες, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου. Το πώς θα λειτουργήσει το σύστημα των εγγραφών αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

[UPDATE: 26/7/17 - Ημερομηνία διεξαγωγής] Η beta του Dragon Ball FighterZ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-17 Σεπτεμβρίου και θα μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή από τις 22 Αυγούστου.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι εγγραφές για την closed beta του Dragon Ball FighterZ θα ξεκινούσαν από τις 26 Ιουλίου. Η τελική ημερομηνία όμως άλλαξε και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από 22 Αυγούστου. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών και να μπορέσει το σύστημα να αντέξει χωρίς κάποιο πρόβλημα τον αριθμό όσων εγγραφούν στην closed beta, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-17 Σεπτεμβρίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο επίσημο site.

Στη beta του Dragon Ball FighterZ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους εννέα χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, ενώ η Bandai Namco θα προσπαθήσει να διευρύνει το ρόστερ με περισσότερους χαρακτήρες οι οποίοι όμως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

[UPDATE 2: 16/9/17 - Έναρξη της closed beta] Η κλειστή beta του Dragon Ball FighterZ ξεκίνησε και θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο.

Δηλώστε συμμετοχή στο επίσημο site.

[UPDATE 3: 19/12/17 - Open beta] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Bandai Namco, η open beta του Dragon Ball FighterZ θα διεξαχθεί το διάστημα 14-16 Ιανουαρίου σε PS4 και Xbox One. Όσοι κάνετε προπαραγγελία, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε στην beta από τις 13 του μήνα.

[UPDATE 4: 9/1/18 - Ανακοινώθηκε η έναρξη της open beta] Η Bandai Namco ανακοίνωσε τους χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την open beta, η οποία ξεκινάει στο PS4 αυτό το σαββατοκύριακο. Θα περιέχει 11 μαχητές και συγκεκριμένα τους εξής:

Goku
Vegeta
Piccolo
Krillin
Android 18
Adult Gohan
Nappa
Frieza
Cell
Kid Buu
Beerus

Αν θέλετε να παίξετε δωρεάν σε PS4 ή Xbox One, τότε συνδεθείτε σε PSN και Xbox Live αντίστοιχα. Η open beta ξεκινάει Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 10:00. Θα ολοκληρωθεί την Τρίτη επίσης στις 10:00, συνεπώς μπορείτε να παίξετε δωρεάν για 48 ώρες.

[UPDATE 5: 14/1/18 - Επέκταση λόγω τεχνικού θέματος] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι λόγω τεχνικού θέματος στη beta (σ.σ. δεν μπορούσατε να παίξετε από σήμερα το πρωί), η διάρκειά της θα επεκταθεί για κάποιες ημέρες.

Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου.

[UPDATE 5: 15/1/18 - Λύθηκαν τα θέματα] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι τα τεχνικά θέματα για την beta του Dragon Ball FighterZ λύθηκαν. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει γνωστό για το έαν η beta θα λήξει αύριο ή θα συνεχιστεί.

[UPDATE 6: 17/1/17 - Δεύτερη beta για ένα 24ωρο] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι με αφορμή τα θέματα που προέκυψαν στη beta του Dragon Ball FighterZ, μια δεύτερη beta θα ξεκινήσει από τις 18 Ιανουαρίου και ώρα 07:00 μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, την ίδια ακριβώς ώρα. Θα διαρκέσει δηλαδή ένα 24ωρο.

Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TonyBoy (Level 8) 17/07/2017 13:51
vamos dragonball να παρουμε μια γευση επιτελους!
#2 ashbringer (Level 25) 17/09/2017 11:20
Είναι καιρός να το δοκιμάσουμε και να το λιώσουμε.
#3 ashbringer (Level 25) 15/01/2018 13:58
Πολύ καλό το ότι θα επεκταθεί η beta.
Notification