Ειδήσεις Fighting Dragon Ball FighterZ DLC

Dragon Ball FighterZ DLC

Tuesday, 24 Oct 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος  
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/cc/d4/dragon-ball-fighterz-season-pass-78-1508829615.jpg
 

Dragon Ball FighterZ DLC

Οκτώ νέοι χαρακτήρες με την απόκτηση του season pass.

 

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας, μια επερχόμενη beta για PS4 και Xbox One καθώς και τις πρώτες πληροφορίες για το season pass του επερχόμενου Dragon Ball FighterZ.

Μετά την κυκλοφορία του τίτλου θα μπορείτε να αγοράσετε το FighterZ Pass, το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση στους DLC χαρακτήρες σε μειωμένη τιμή. Θα κοστίζει περίπου 35 ευρώ και θα ξεκλειδώσει οκτώ νέους χαρακτήρες όταν γίνουν διαθέσιμοι. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το ποιοί θα είναι, αλλά η Bandai Namco δήλωσε πως θα έχουν τα ανάλογα εικονίδια και lobby avatars. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 18 χαρακτήρες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Goku, Vegeta, Piccolo, Future Trunks, Android 18, Nappa και Captain Ginyu.

Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2018 σε Αμερική και Ευρώπη. Αν είστε κάτοχος PS4 ή Xbox One και έχετε προπαραγγείλει την ψηφιακή έκδοση του επερχόμενου Fighting, θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο early access της open beta και θα ξεκλειδώσετε νωρίτερα τους Super Saiyan Blue Goku και Super Saiyan Blue Vegeta. Προς το παρόν, η Bandai Namco δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία διεξαγωγής της beta.

Διαβάστε τις αρχικές πληροφορίες για το Dragon Fall FighterZ και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

 

Φωτογραφίες

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.