Super Street Fighter 5

Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Super Street Fighter 5

Super Street Fighter 5

Σε ανάπτυξη σύμφωνα με φήμες από το Reddit.

Η Capcom ετοιμάζει Super Street Fighter 5 αλλά ο τρόπος που θα μας τον φέρει είναι διαφορετικός. Σύμφωνα με φήμες, το Street Fighter 5 θα λάβει μεγάλο update το οποίο θα περιλαμβάνει το content του Super Street Fighter 5 και κατά συνέπεια, αυτή θα είναι η τελική του ονομασία. Επίσης, φημολογείται πως οι κάτοχοι του αρχικού τίτλου θα λάβουν το update δωρεάν.

Αυτή η φήμη έρχεται από έναν χρήστη του Reddit με το όνομα Rikurikumore. O συγκεκριμένος χρήστης έγραψε στο γνωστό forum τα patch notes από τις δύο επόμενες seasons updates για το Street Fighter 5 αλλά και αυτή την πληροφορία για την Super έκδοση. Το Super Street Fighter 5 θα φέρει αλλαγές στο User Interface, νέο Arcade Mode, και ένα PvE mode ενάντια στους Illuminati. Θα προστεθούν τα νέα Critical Arts και θα αυξηθούν τα mechanics με τα οποία θα μπορείτε να παίξετε ενάντια σε άλλους παίκτες.

Επίσης, σύμφωνα με τον Rikurikumore, η δεύτερη season των updates θα βάλει στο rorster τους Abigail, Menat, και Zeku. Η τρίτη season θα προσθέσει τους Sagat, Sakura, Oro, C. Viper, Q, και Necro. Τέλος, η ανακοίνωση για το Super Street Fighter 5 θα γίνει μετά το τέλος της Capcom Cup, άρα θα πρέπει να την περιμένουμε από τις αρχές του νέου χρόνου.

Διαβάστε το review μας για το Street Fighter 5 και συζητήστε μαζί μας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification