Dissidia Final Fantasy NT

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
3
Dissidia Final Fantasy NT

Dissidia Final Fantasy NT

Κυκλοφόρησε το launch trailer του παιχνιδιού. [UPDATE]

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο Dissidia Final Fantasy.

Το Dissidia Final Fantasy NT έχει κυκλοφορήσει σε arcades στην ιαπωνική αγορά, όμως για πρώτη φορά θα κάνει το άλμα σε κονσόλες, ενώ θα βγει και από την Ιαπωνία. Το πρώτο Dissidia Final Fantasy είχε κυκλοφορήσει για PSP το 2009 και η σειρά συνέχισε με το Dissidia 012 Final Fantasy που κυκλοφόρησε επίσης για PSP μέσα στο 2011. Δείτε το τρέιλερ του νέου Fighting της Square Enix.

Το νέο μέρος της σειράς δεν αποτελεί sequel των προηγούμενων, αλλά λειτουργεί περισσότερο ως reboot. Η ανάπτυξή του πραγματοποιείται από την Square Enix σε συνδυασμό με την Team Ninja, εταιρεία ανάπτυξης των Ninja Gaiden, Dead or Alive και Nioh. Στο νέο Dissidia θα πραγματοποιείτε μάχες 3v3 με επιλογές ανάμεσα σε πάνω από 20 καλούς και κακούς χαρακτήρες της σειράς. Η κάμερα θα είναι over-the-shoulder και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μαγεία και κλασικά summons της σειράς, όπως ο Ifrit, η Shiva κι ο Odin. Οι developers ενημέρωσαν ότι το νέο Final Fantasy θα κάνει την εμφάνιση του στην E3.

[UPDATE: 6/10/17 - Προστίθεται η Cloud of Darkness] Η Square Enix αποκάλυψε την προσθήκη της Cloud of Darkness ως χαρακτήρα για την arcade version του Dissidia Final Fantasy.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Cloud of Darkness ήταν το τελικό boss στο Final Fantasy III. Ο χαρακτήρας θα προστεθεί αρχικά στην Ιαπωνία ως update ενώ παραμένει άγνωστο το αν θα εισαχθεί άμεσα με την κυκλοφορία του τίτλου στο PS4 τον Ιανουάριο το 2018.

[UPDATE 2: 5/12/17 - Aποκαλύφθηκε το εισαγωγικό βίντεο] H Square Enix αποκάλυψε σήμερα το εισαγωγικό βίντεο του Dissidia Final Fantasy NT.

Το βίντεο δείχνει την ομάδα των ηρώων της Materia να μάχονται ενάντια στους πολεμιστές του Spiritus, επιδεικνύοντας τις κινήσεις τους μέσω εντυπωσιακών γραφικών. Το βίντεο επιμελήθηκε η Square Enix Visual Works και αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός livestream από γραφεία της Square Enix στο Τοκίο, στο οποίο livestream επίσης εμφανίστηκε ως καλεσμένος ο Tetsuya Nomura, διευθυντής ανάπτυξης του Kingdom Hearts III και του remake του Final Fantasy VIII.

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο:

[UPDATE 3: 12/12/17 - Αποκαλύφθηκαν οι χαρακτήρες] H Square Enix παρουσίασε τους χαρακτήρες του Dissidia Final Fantasy NT μέσω ενός νέου τρέιλερ.

 

Συνολικά θα υπάρχουν 28 χαρακτήρες, που θα περιλαμβάνουν γνωστούς ήρωες της σειράς, όπως οι Cloud, Noctis, Ace, Ramza κ.α. Έξι ακόμη χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι μέσω DLC.

[UPDATE 4: 15/12/17 - Νέο τρέιλερ με αφορμή το Jump Festa event] Η Square Enix κυκλοφόρησε δύο νέα τρέιλερ του Dissidia Final Fantasy NT με αφορμή την έναρξη του Jump Festa event.

Το Jump Festa ξεκινά το Σάββατο και μία μέρα πριν την έναρξη του η Square Enix φρόντισε να κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο του Dissidia Final Fantasy NT που μας προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το story του παιχνιδιού που προστέθηκαν στην έκδοση για κονσόλες του παιχνιδιού.

[UPDATE 5: 30/1/18 - Κυκλοφόρησε το launch trailer] Η Square Enix κυκλοφόρησε το launch trailer του Dissidia Final Fantasy NT.

Όχι ένα, αλλά δύο είναι τα τρέιλερ που έφερε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία για να γιορτάσει τον ερχομό του Dissidia Final Fantasy NT. Το πρώτο και ευρωπαϊκό τρέιλερ δείχνει λίγο gameplay και custscenes.

Το Dissidia Final Fantasy NT θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Ιανουαρίου του 2018 αποκλειστικά για το PS4.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Dissidia Final Fantasy και συζητήστε για το Dissidia Final Fantasy NT στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/10/2017 11:39
Απο τα πιο ωραία Boss η συγκεκριμένη.Πο λύ καλή η προσθήκη αυτή.
#2 ashbringer (Level 25) 06/12/2017 11:39
Επικό βίντεο με εντυπωσιακές μάχες.
#3 Divine Raiden (Level 26) 12/12/2017 15:03
Πολύ ωραίο παιχνιδάκι και αν έβγαινε σε PC σίγουρα θα το δοκίμαζα!Έχει μεγάλη ποικιλία σε χαρακτήρες.Λογι κό βέβαια αφού η σειρά Final Fantasy είναι τεράστια.
#4 ashbringer (Level 25) 13/12/2017 08:32
Ο Cloud είναι αγαπημένος μου χαρακτήρας απο όλη τη σειρά και ο Sephiroth o καλύτερος vilain.
Notification