Marvel vs. Capcom Infinite

Hot
Γιώργος
Marvel vs. Capcom Infinite

Marvel vs. Capcom Infinite

Στη δημοσιότητα το launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/11/16] Φήμες κάνουν λόγο για την κυκλοφορία του Marvel vs. Capcom 4.

Σύμφωνα με αναφορές του Polygon, η αποκάλυψη του Marvel vs. Capcom 4 πιθανόν να πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του PlayStation Experience, event το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 3-4 Δεκεμβρίου. H ανακοίνωση θα συμπέσει με το τουρνουά του Street Fighter V, ενός ακόμη Fighting της Capcom. Δεν είναι σαφές αν θα υπάρξει κάποια αποκλειστικότητα για την κονσόλα της Sony, καθώς τα πιο πρόσφατα Marvel vs. Capcom είχαν κυκλοφορήσει τόσο για το PS3, όσο και για το Xbox 360.

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το τι να περιμένουμε. Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο για κυκλοφορία του νεότερου μέρους της σειράς μέσα στο 2017. Θυμίζουμε ότι η Marvel είχε αρνηθεί να σχολιάσει αν η σειρά θα συνεχιστεί, έπειτα από την αφαίρεση των Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και Marvel vs. Capcom 2 από τα PlayStation Network και Xbox Live.

[UPDATE 4/12/16] To τέταρτο κεφάλαιο της σειράς Marvel vs. Capcom θα ονομάζεται τελικά Marvel vs. Capcom Infinite, όπως ανακοίνωσε η Sony στο PlayStation Experience 2016.

Με βάση τα όσα είδαμε στο παραπάνω τρέιλερ οι Mega Man, Iron Man και Ryu θα είναι μερικοί μόνο από τους playable χαρακτήρες του.

[UPDATE 2: 5/12/16 - Captain America και Morrigan] Χθες το βράδυ στο αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι ESPN η Capcom ανακοίνωσε τους δύο νέους playable χαρακτήρες για το Marvel vs. Capcom μέσω τρέιλερ. Oi χαρακτήρες ήταν ο Captain America και η Morrigan και παράλληλα είδαμε ένα νέο gameplay βίντεο από το παιχνίδι. Δείτε ολόκληρο το βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο Youtube κανάλι της Marvel.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Marvel Entertainment, το νεότερο Marvel vs. Capcom δεν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4, αφού αναμένεται να διατεθεί ταυτόχρονα και για PC και Xbox One. Η εταιρεία δήλωσε διά στόματος του executive producer Mike Jones ότι είναι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με την Capcom ώστε να συνδυάσουν το storytelling της Marvel με το γνωστό gameplay που προσφέρει η Capcom στα Fighting της.

[UPDATE 3: 29/4/17 - Νέο gameplay trailer] Στο νέο gameplay trailer της Capcom οι Ultron, Chun-Li, Hulk, Strider Hiryu, Thor, Chris Redfield και Hawkeye δίνουν σκληρές μάχες. Δείτε επίσης την ξεχωριστή δύναμη της Space Stone.

Δυστυχώς η Capcom για άλλη μια φορα δεν δίνει πλήρες gameplay video με το HUD του παιχνιδιού. Εν αναμονή λοιπόν.

[UPDATE 5: 21/7/17 - Αποκάλυψη τεσσάρων χαρακτήρων] Το Comic-con event συνεχίζει να μεταφέρει νέα και εκπλήξεις με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση να αφορά το roster του Marvel vs Capcom Infinite.

Στο San Diego και συγκεκριμένα στο Comic-con event η Marvel προχώρησε στην αποκάλυψη τεσσάρων χαρακτήρων για το επερχόμενο Marvel vs Capcom Infinite. Η μεγαλύτερη παρουσία εξ’ αυτών είναι σίγουρα ο Spider-Man. Ακολουθούν οι Nemesis, Frank West και η νέα προσθήκη του Haggar από το Final Fight.

[UPDATE 6: 18/8/17 - Marvel vs. Capcom Infinite - Τρέιλερ με τους ήρωες] Η Capcom αποκάλυψε 30 ήρωες για το Marvel vs. Capcom Infinite. Μετά το λανσάρισμα θα κυκλοφορήσουν οι Black Panther και Sigma.

Δείτε το νέο τρέιλερ με ορισμένους από τους ήρωες.

Όσο για τα modes, θα έχουμε τα Story, Arcade, Mission (tutorial), Training, Versus, Collection (unlockables), ενώ στα online modes συναντάμε τα ranked, casual, Beginners League (για όσους έχουν Rank 14 ή χαμηλότερο), Lobby, Rankings και Replays. Ακολουθεί η λίστα χαρακτήρων.

 

marvel vs capcom infinite roster

[UPDATE 8: 24/8/17 - Νέο gameplay trailer] Δείτε το νέο gameplay trailer της Capcom για το Marvel vs. Capcom Infinite.

Οι Jedah, Firebrand, Dormammu και Ghost Rider δίνουν σκληρές μάχες.

[UPDATE 9: 8/9/17 - Pre-order costumes] Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Marvel vs. Capcom Infinite, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε τα τέσσερα costumes που θα λάβετε αποκλειστικά εάν προχωρήσετε σε προπαραγγελία. Τα costumes αυτά ονομάζονται Evil Ryu, Warrior Thor, Gladiator Hulk και Command Mission X (Mega Man).

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 10: 11/9/17 - Nέο τρέιλερ που δείχνει τον Iron Man και τις κινήσεις του] H Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Marvel vs. Capcom Infinite.

Σε αυτό θα δείτε τον αγαπητό Iron Man καθώς και μια πληθώρα από τις κινήσεις του. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες η Capcom θα κυκλοφορήσει τρέιλερ για 12 χαρακτήρες και έξι Infinity Stones. Δείτε τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο εν δράσει:

[UPDATE 11: 13/9/17 - Major Carol Danvers] Η Capcom δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Marvel vs. Capcom Infinite. Πρωταγωνιστεί η Major Carol Danvers.

[UPDATE 12: 14/9/17 - Πέντε νέα tutorials] Στο νέο τρέιλερ του Marvel vs. Capcom Infinite δείτε τα combos και τις σούπερ κινήσεις του Mega Man X.

Παρουσιάστηκαν επίσης τρία νέα βίντεο με tutorials. Παρουσιάζουν τις κινήσεις των Ryu, Iron Man, Captain America, Mega Man X και της πανέμορφης Morrigan. Δείτε τα παρακάτω:

[UPDATE 13: 15/9/17 - Έξι νέα tutorials] Η Capcom κυκλοφόρησε μια σειρά από video tutorials με έξι από τους χαρακτήρες που θα είναι διαθέσιμοι στο Marvel vs. Capcom: Infinite.

Καθένα από αυτά τα βίντεο αποτελεί ένα λεπτομερές tutorial για έναν χαρακτήρα, δείχνοντας τις κινήσεις του, τα combos του, και μια όψη από τα synergies με τα Infinity Stones. Η παρουσίασή τους θυμίζει τον τρόπο που χρησιμοποίησε ανά διαστήματα η Capcom για την παρουσίαση των χαρακτήρων του Street Fighter V.

Βλέπουμε συγκεκριμένα τους χαρακτήρες Gamora, Chris Redfield, Nathan Spencer, Hulk, Dormammu, Strider και Hiryu όλους σε δράση. Επίσης έχουμε ένα ακόμη τρέιλερ στα Ιαπωνικά που επίσης εστιάζει στον Chris Redfield. Δείτε τα παρακάτω:

[UPDATE 14: 18/9/17 - Ανακοινώθηκαν τέσσερις DLC χαρακτήρες] Η Capcom ανακοίνωσε τους τέσσερις DLC χαρακτήρες που θα κυκλοφορήσουν για το Marvel vs. Capcom Infinite.

Λίγο καιρό πριν είχε ανακοινωθεί πως οι Black Panther και Sigma θα ήταν οι πρώτες προσθήκες. Τώρα επιβεβαιώθηκε πως το ρόστερ θα συμπληρώσουν οι Monster Hunter, Winter Soldier, Black Widow και Venom αργότερα στη χρονιά.

Η Capcom δήλωσε: "Ξέρουμε πως υπήρξαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το ποιοί θα είναι οι τελευταίοι τέσσερις DLC χαρακτήρες και με χαρά σας ανακοινώνουμε πως οι Monster Hunter, Winter Soldier, Black Widow και Venom θα έρθουν στο Marvel vs. Capcom Infinite κάποια στιγμή αργότερα στη χρονιά. Δουλέψαμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτούς τους χαρακτήρες και ανυπομονούμε να σας τους δείξουμε όταν θα είναι έτοιμοι".

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα ονόματα αρκετών από τους χαρακτήρες είχαν διαρρεύσει τον Ιούνιο, αλλά δεν υπήρξε καμία αναφορά στην Black Widow.

[UPDATE 15: 20/9/17 - Launch trailer] Το Marvel vs. Capcom Infinite κυκλοφορεί πλέον για PC, PS4 και Xbox One και η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό launch τρέιλερ που περιλαμβάνει πλάνα από το story, καθώς και κάποια από τα super abilities.

Δείτε το παρακάτω:

Το Marvel vs. Capcom Infinite κυκλοφορεί από τις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε μερικές πληροφορίες για την Collector's Edition του παιχνιδιού. Συζητήστε για το Marvel vs. Capcom Infinite στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 30/11/2016 08:49
Ένα νέο marvel vs capcom είναι αυτό που χρειαζόμαστε στα fighting games.
#2 +1 jimerebus (Level 18) 04/12/2016 16:17
Συμφωνα με το trailer που ανεβασε η marvel στο youtube θα ειναι διαθεσιμο και σε Xbox One και PC
#3 ashbringer (Level 25) 22/07/2017 09:20
Προσθήκη αγαπημένων χαρακτήρων απο το Final Fight.
#4 TheReaper (Level 23) 13/09/2017 22:48
Προτιμώ αυτό από το Street Fighter X Tekken. Καλύτερη μηχανή γραφικών
Notification