Injustice 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
Injustice 2

Injustice 2

In-game events με θέμα την ταινία Wonder Woman. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 31/5/16] Tο Injustice: Gods Among Us 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με έναν game tester ο οποίος εμπιστεύτηκε την συγκεκριμένη είδηση στον YouTuber JaeRoar.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα όσα δήλωσε ο YouTuber ότι του εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός του. Την ανάπτυξη του Injustice 2 έχει αναλάβει τόσο η NetherRealm όσο και μία ακόμη εταιρεία ανάπτυξης.

Πριν από μερικές ώρες αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το site Gameblog.fr δήλωσε πως το νέο Injustice θα αποκαλυφθεί στην E3. Καθότι η NetherRealm ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Mortal Kombat XL, είναι απολύτως λογικό να εργάζεται ήδη πάνω σε ένα νέο Fighting. Συνεπώς θα αναμένουμε την έκθεση E3 2016 η οποία ξεκινάει σε 15 ημέρες προκειμένου να μάθουμε περισσότερα. 

[UPDATE: 7/6/16 - Διέρρευσαν πόστερς] Να επιβεβαιώνεται φαίνεται η φήμη που θέλει το Injustice 2 να βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Σήμερα βγήκαν στην επιφάνεια ένα promotional πόστερ -το οποίο μπορείτε να το δείτε στην gallery που ακολουθεί- στο οποίο ο Batman φαίνεται να πολεμάει τον Flash. Στο κάτω μέρος του πόστερ, εκτός από το Injustice 2 υπάρχει και η φράση "Every battle defines you" που σημαίνει "Κάθε μάχη σε καθορίζει". Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πόστερ θα δίνεται δωρεάν αν κάνετε pre-order το παιχνίδι.

[UPDATE 2: 8/6/16 - Πρώτο τρέιλερ] Η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα το sequel του Injustice: Gods Among Us.

Το Injustice 2, όπως και ο προκάτοχός του, αναπτύσσετε από την NetherRealm Studios και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One. Προς το παρόν δεν έχει γίνει λόγος για έκδοση PC.

Το νέο χαρακτηριστικό του Injustice 2 φαίνεται να είναι η ικανότητα να αναπτύσσετε και να ενδυναμώνετε τους χαρακτήρες του, οι οποίοι είναι φυσικά οι γνωστοί superheroes και supervillains της DC. Θα έχετε την ικανότητα να προσαρμόζετε την εμφάνιση και τον εξοπλισμό των μαχητών με αντικείμενα που θα ξεκλειδώνετε παίζοντας. Το Gear System, όπως ονομάζεται, θα χρησιμοποιεί RPG μηχανισμούς για να σας επιβραβεύει με loot κάθε φορά που παίζετε. Έτσι οι χαρακτήρες σας θα είναι τελείως διαφορετικοί εμφανισιακά και λειτουργικά από τους χαρακτήρες των υπόλοιπων παικτών.

Δείτε το τρέιλερ:


Το σενάριο ακολουθεί για μία φορά ακόμα τον Batman ενώ μάχεται κατά του αυταρχικού καθεστώτος του Superman. Οι playable χαρακτήρες περιλαμβάνουν τους Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, The Flash, Attrocitus, Gorilla Grodd και άλλους. Κάποια από τα διαθέσιμα levels τοποθετούνται στη Metropolis, στη Gotham City και στην Ατλαντίδα.

[UPDATE 3: 23/2/16 - Επίσημο τρέιλερ] H Warner Bros. κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το Injustice 2. Από τα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί, μπορούμε να διακρίνουμε Superman, Batman, Harley Quinn, Wonder Woman, Supergirl και Robin. Το βίντεο έχει τίτλο Shattered Alliances: Part 1 και απ' ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλα μέρη.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE 4: 31/3/17 - Τέσσερις κακοί στο νέο τρέιλερ] Η Warner έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Injustice 2.

Σε αυτό θα δείτε τους κακούς του Injustice 2 σε δράση. Απολαύστε τους Gorilla Grodd, Bane, Captain Cold, Scarecrow και τις ειδικές τους δυνάμεις. Αν σας αρέσει να επιλέγετε evil χαρακτήρες από το σύμπαν της DC τότε το παρακάτω τρέιλερ θα σας φανεί αρκετά ενδιαφέρον.

[UPDATE 5: 7/4/17 - Νέο τρέιλερ με περισσότερα στοιχεία από την ιστορία] Στο νέο τρέιλερ του Injustice 2, δείτε το Shattered Alliances - Part 4, στο οποίο ξεδιπλώνονται περισσότερα στοιχεία από την ιστορία του παιχνιδιού.

Καταρχήν πριν συνεχίσουμε δείτε τα Part 2 και 3. Στο Part 2 θα δείτε τους Superman, Batman, Green Latern, Harley Queen και άλλους πασίγνωστους ήρωες.

Στο Part 3 σειρά έχει η Supergirl, η νεότερη ηρωίδα της παρέας.

Ακολουθεί το νεότερο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και που περιλαμβάνει τους κακούς (villains) του παιχνιδιού

[UPDATE 6: 9/5/17 - Νέο τρέιλερ για την πλοκή, το gameplay και πολλά ακόμα] Το νέο τρέιλερ δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το Story Mode του Injustice 2, τις συμμαχίες των ηρώων και των κακών, καθώς και τις παρατάξεις που καθοδηγούνται από τους Batman, Gorilla Grodd και άλλους. Επίσης, θα δείτε μερικούς χαρακτήρες που μένουν μετέωροι και δεν ανήκουν σε κάποια παράταξη, όπως την Supergirl και τον Swamp Thing. Επιπλέον, θα δείτε το νέο σύστημα εξοπλισμού, το Multiverse mode και την έκδοση του Injustice 2 για κινητές συσκευές.

Το τρέιλερ κάνει επίσης μια εισαγωγή στη νέα κοινωνική εμπειρία, η οποία θα σας επιτρέψει να συμμετάσχετε σε guilds μέχρι με άλλους 50 παίκτες.Τα μέλη μιας guild θα μπορούν όχι μόνο να δημιουργήσουν κορυφαίες ομάδες με τους χαρακτήρες, αλλά και να μοιραστούν εξοπλισμό. Τέλος, θα υπάρχουν καθημερινοί και εβδομαδιαίοι στόχοι για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εξοπλισμό και άλλες ανταμοιβές, αποκλειστικά και μόνο αν ανήκετε σε κάποια guild.

[UPDATE 7: 15/5/17 – Δείτε το Launch τρέιλερ] Σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο launch τρέιλερ του Injustice 2, που καταφτάνει σε λίγες ημέρες. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

[UPDATE 8: 30/5/17 - To End All Wars event] Η NetherRealm Studios διεξάγει ειδικά in-game events με θέμα την Wonder Woman, με την ευκαιρία της προβολής της ομώνυμης ταινίας.

Από σήμερα έως και τις 5 Ιουνίου, μπορείτε να λάβετε μέρος στο “To End All Wars” event στα PS4 και Xbox One, μέσα από το οποίο θα αποκτήσετε το gear της Wonder Woman που φοράει στην ταινία. Στην mobile έκδοση από την άλλη, θα λάβετε κάρτες που βασίζονται στην ταινία, καθώς και σετ από gear. Να σημειώσουμε ότι η ταινία Wonder Woman αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 8 Ιουνίου.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

Το Injustice 2 κυκλοφορεί από τις 16 Μαΐου για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Injustice 2 από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για το Fighting της NetherRealm Studios σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 01/06/2016 01:23
Το δεύτερο καλύτερο νέο που άκουσα για σήμερα. Άντε να δούμε τι θα φτιαξουν εδώ, γιατί ακόμη με το πρώτο μέρος είμαι και το Mortal Kombat 9
#2 drakul (Level 16) 01/06/2016 02:09
το πρωτο ηταν τελειο.ελπιζω και το δευτερο
#3 Zaratoth (Level 28) 01/06/2016 14:00
Άντε, άντε! Και πολύ άργησε να έρθει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τα θέματα του MK10.
#4 ashbringer (Level 25) 01/06/2016 15:53
Ναι ρε φίλε αυτό ήθελα να δώ επιτέλους.Το πρώτο ήταν άψογο και το δεύτερο περιμένω να είναι ακόμα καλύτερο.
#5 TheReaper (Level 23) 07/06/2016 22:54
Παρεμπιπτόντως, είχα δει σχετικά πρόσφατα στο λογαριασμό της Katie Kassidy, φωτογραφίες που την δείχνουν να είναι μέσα σε μια σφαίρα από κάμερες. Μερικοί από τους σχολιαστές υπέθεσαν ότι πρόκειται για το παιχνίδι αυτό, καθώς η ηθοποιός υποδείεται (υποδιόταν?) την Black Canary/Siren στις σειρές Arrow/Flash αντίστοιχα.
#6 costsoup (Level 8) 08/06/2016 17:23
ελπίζω να έχουμε έκδοση και για pc.... όσο για το νέο σύστημα είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο... για να δούμε....
#7 Professor_Severus_Snape (Level 28) 13/06/2016 15:51
Εντυπωσιακό trailer, δείχνει να ακολουθεί τα βήματα του πρώτου παιχνιδιού.
#8 geololj (Level 28) 13/06/2016 15:57
Εντάξει, επικό το Injustice 2 θα πέσουν πολλές φάπες! Το μόνο που θα ήθελα διαφορετικό, θα ήταν να βάλουν την Melissa Benoist ως Supergirl :sad:

#9 ashbringer (Level 25) 25/02/2017 08:27
Φαίνεται πολύ καλύτερο απο το πρώτο μέρος και το περιμένω πως και πως.
#10 KConstantine (Level 12) 01/04/2017 13:18
*SPOILER*

Ο Joker είχε πεθάνει στο 1, τον σκότωσε ο Superman, αλλά φημολογείται ότι θα επιστρέψει. Μάλλον περιμένουν να τον ανακοινώσουν τελευταίο. Ανυπομονώ.
#11 ashbringer (Level 25) 11/05/2017 08:27
Με την κυκλοφορία του Injustice και την σίγουρη επιτυχία του θα κινηθούν 100 τις 100 στη κυκλοφορία ενός νέου Mortal Kombat με όλες τις βελτιώσεις και καινοτομίες του Injustice.
#12 ashbringer (Level 25) 31/05/2017 08:30
Και πόσα events θα γίνουν ακόμα διότι φέτος έχουμε και Justice League απο τις ταινίες.
Notification