NOMU S30

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
NOMU S30

NOMU S30

Το πιο ανθεκτικό κινητό στον κόσμο!

Θέλετε ένα αδιάβροχο smartphone με σύγχρονες προδιαγραφές το οποίο να είναι πιο ανθεκτικό...και από τοίχο; Το NOMU S30 IP68 είναι η λύση που ψάχνετε.

Ξεκινώντας από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχει 4GB RAM, οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6755 64-bit στα 2GHz, οθόνη 5,5" ανάλυσης 1920x1080, αποθηκευτικό χώρο 64GB και τσιπ γραφικών ARM Mali-T860 MP2 στα 700MHz. Έχει μπροστινή κάμερα στα 5 megapixels και πίσω κάμερα στα 13 megapixels, ενώ υποστηρίζει 4G δίκτυο. Επίσης έχει μπαταρία 5000mAh που κρατάει για δεκάδες ώρες χρήσης.

Το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι η ανθεκτικότητά του. Πατήστε το με την ρόδα του αυτοκινήτου σας, πετάξτε το στον τοίχο, καρφώστε πρόκες με αυτό, δεν παθαίνει τίποτα! Αντέχει κάτω από το νερό μέχρι και δύο ώρες! Το κάλυμμά του δεν επιτρέπει την είσοδο νερού, σκόνης, άμμου ή στάχτης.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

Αποκτήστε το στα 206 ευρώ κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε ακόμη τα Elephone S7 και P9000 με την δεκαπύρηνη CPU και την επίσης χαμηλή τιμή.

Για προτάσεις κινητών επισκεφθείτε το παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 09/01/2017 14:02
Μιλάμε για πολυεργαλείο, όχι αστεία πράγματα: γίνεται καρυοθραύστης, σφυρί, ακόμα και δόλωμα για ψάρια! Ιδανικό επίσης για αθλητές extreme sports, καθώς δε χαμπαριάζει από ύψη και όλων των ειδών αντίξοες συνθήκες. Και η τιμή του για όλα αυτά πολύ χαμηλή θεωρώ. Ας μη μιλήσουμε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που είναι πολύ καλά.

Το θέμα είναι, η αντοχή του κρατάει χρόνια ή κάποια στιγμή θα απηυδήσει απ' την κακομεταχείρηση του εκάστοτε ιδιοκτήτη και θα τον αποχαιρετήσει για τα καλά? :lol:
Notification