Google Pixel και Pixel XL

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Google Pixel και Pixel XL

Google Pixel και Pixel XL

Smartphones της Google, συμβατά με το Daydream VR View.

Η Google ανακοίνωσε το smartphone της με την ονομασία Pixel.

Τα Pixel και Pixel XL θα διατεθούν αρχικά σε πέντε χώρες και συγκεκριμένα σε Αμερική, Μ. Βρετανία, Καναδά, Γερμανία και Αυστραλία. Στην Αμερική θα κοστίζουν 650 δολάρια. Διαθέτουν κάμερα 12,3 megapixels, σένσορα δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ σε θέμα μπαταρίας, τα 15 λεπτά φόρτισης αντιστοιχούν σε 7 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα smartphones θα είναι τα μόνα συμβατά με το Daydream View VR headset της Google, το οποίο θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να "δεχτεί" άλλα smartphones.

Η Google ανακοίνωσε παράλληλα την 4K HDR συσκευή Chromecast Ultra και το Google Home, που λειτουργεί όπως το Amazon Echo, επιτρέποντάς σας να δώσετε φωνητικές οδηγίες σε συσκευές σπιτιού, φωτισμό κτλ. Επίσης, ανακοινώθηκε το Google Wi-Fi, το οποίο αντικαθιστά το router σας παρέχοντας καλύτερη wi-fi σύνδεση, χάρις στην τεχνολογία "mesh Wi-Fi".

Μάθετε για το Google Daydream VR που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/10/2016 08:04
Πολύ ωραίες συσκευές και σε συνεργασία με το VR θα προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία.Πολύ καλή κίνηση απο την Google.Μένει να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου.