Jumanji: Welcome to the Jungle

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

Όταν τα video games γίνονται πραγματικότητα.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Jumanji: Welcome to the Jungle είναι γεγονός και όπως θα δείτε το gaming στοιχείο είναι έντονο.

Βάση σεναρίου, μια παρέα φίλων αποφασίζουν να παίξουν ένα...real-life παιχνίδι Jurassic Park. Επιλέγουν έναν badass χαρακτήρα και οδηγούνται στον κόσμο των δεινοσαύρων, καθώς το Atari με το οποίο αποφασίζουν να παίξουν τους απορροφά. Εκεί θα παλέψουν με δεινόσαυρους, ληστές και ένα σωρό ακόμη απειλές, σε μια άκρως αφιλόξενη ζούγκλα.

Οι The Rock (Dwayne Johnson, η Karen Gillan, ο Jack Black και πολλοί ακόμη αγαπητοί ηθοποιοί υπογράφουν μία ταινία δράσης που όπως όλα δείχνουν θα μας χαρίσει άφθονο χιούμορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέιλερ θυμίζει λίγο την σειρά Video Game High School για όσους την έχουν δει στο YouTube.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη Δεκεμβρίου. Δείτε περισσότερες ταινίες βασισμένες σε games και συζητήστε για το Jumanji στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 30/06/2017 10:12
Τι είναι αυτή η αηδία...Από ότι φαίνεται το gaming και το cinema έχουν φτάσει σε κάποιου είδους τέλμα. Ελάχιστες νέες και αξιόλογες ιδέες. Όλο recycle παλιών επιτυχιών. Κούρασαν!
Notification