Terminator: Dark Fate

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Νέο τρέιλερ με την Sarah Connor να βγάζει τον βαρύ οπλισμό. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/1/17] Το Deadline αναφέρει ότι μία νέα ταινία Terminator βρίσκεται στα σκαριά και μάλιστα με σκηνοθέτη τον Tim Miller, ο οποίος μας χάρισε πέρυσι το Deadpool.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο James Cameron, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Terminator του 1984, θα αποκτήσει και πάλι τα δικαιώματα της σειράς από το 2019 και θα επιβλέπει την ταινία.

Η τελευταία ταινία που είδαμε με το συγκεκριμένο lore ήταν το Terminator Genesys του 2015, το οποίο απογοήτευσε.

Παρότι άλλες φήμες έλεγαν ότι δεν ετοιμάζεται κάποια ταινία Terminator, τον Οκτώβριο του 2016 η παραγωγός Dana Goldberg είχε αντίθετη άποψη λέγοντας ότι η σειρά "είναι ενεργή και ότι ετοιμάζεται το επόμενο βήμα το οποίο κατόπιν μελέτης θα γίνει σωστά".

[UPDATE: 24/5/19 - Το πρώτο teaser trailer] Το teaser trailer της νέας ταινίας Terminator αποκαλύφθηκε και επίσημα!

Η ταινία θα ονομάζεται Terminator: Dark Fate και σε αυτη όντως θα είναι σκηνοθέτης ο James Cameron, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Terminator του 1984. Θα πρωταγωνιστούν επίσης ο τεράστιος Arnold Schwarzenegger, που έχει άλλωστε και τις πιο πολλές εμφανίσεις στη σειρά, αλλά και η Linda Hamilton (η ιστορική Sarah Connor). Δείτε το teaser trailer:

[UPDATE 2: 19/7/19 - Νέες φωτογραφίες] Κατά την διάρκεια της έκθεσης San Diego Comic-Con 2019, ο James Cameron, παραγωγός της νέας ταινίας Terminator, παρουσίασε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο sci-fi δημιούργημα, όπως για παράδειγμα την σκηνή καταδίωξης σε αυτοκινητόδρομο. Σε αυτή βλέπουμε την Mackenzie Davis να προστατεύει την Natalia Reyes από τον Terminator που επιτίθεται και τον οποίο υποδύεται ο Gabriel Luna. Χωρίζεται σε...δύο Terminators και η Davis πολεμάει και τους δύο.

Όταν στριμώχνεται τότε καταφθάνει η Sarah Connor (Linda Hamilton) και εξαπολύει ένα κύμα ρουκετών στους Terminators, ενώ ρίχνοντας την τελική χειροβομβίδα λέει την κλασική φράση του Σβατζενεγκερ "I'll be back". Επίσης, υπάρχει διάλογος της Connor με τις Davis και Reyes, στις οποίες εξηγεί ότι η ίδια και ο γιος της, John, σταμάτησαν την Judgement Day από το να συμβεί το 1991 και ότι η ίδια κυνηγάει Terminators. Στη συνέχεια η ομάδα επισκέπτεται τον Arnold Schwarzenegger (T-800).

Ο Cameron δήλωσε ότι σημαντικό ρόλο στο να συμμετάσχει ως παραγωγός στην ταινία, έπαιξε το γεγονός ότι θα πρωταγωνιστούσε ο Arnold Schwarzenegger ως T-800. Επίσης, ομολόγησε ότι θα έπρεπε να πείσει την Linda Hamilton να κάνει το μεγάλο come back για την ταινία καθώς δεν ήταν σίγουρη για το αν θα έπρεπε να επιστρέψψει ή όχι. Επίσης, ο Cameron ανακοίνωσε ότι ο Edward Furlong, ο οποίος έπαιξε ως ο νεαρός John Connor στην ταινία Terminator 2 το 1991, θα επιστρέψει και σε αυτή την ταινία. Επίσης, η ταινία θα έχει "R" Rating.

Τέλος, ο ίδιος ο Σβατζενέγκες δήλωσε "Είμαι εθισμένος στον Terminator. Ήταν η ταινία που απογείωσε την καριέρα μου στις ταινίες δράσης. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα τα πάντα άλλαξαν στη ζωή μου".

[UPDATE 3: 30/8/19 - Νέο τρέιλερ δυόμιση λεπτών με τρελή δράση] Στο νέο τρέιλερ του Terminator: Dark Fate παίρνουμε επιτέλους μια γερή δόση από τα πλάνα της ταινίας καθώς διαρκεί δυόμιση λεπτά.

Απολαύστε εξοντώσεις Terminators, την Linda Hamilton και άλλους ήρωες της ταινίας στα φόρτε τους, επί το έργο.

[UPDATE 4: 15/10/19 - Νέο τρέιλερ με βαρύ οπλισμό της Sarah Connor] Στο νέο βίντεο του Terminator: Dark Fate, η Sarah Connor βγάζει...βαρύ οπλισμό και εκτοξεύει ρουκέτα σε Terminator.

Απολαύστε το παρακάτω:

Η ταινία Terminator: Dark Fate αναμένεται στις αίθουσες στα τέλη της χρονιάς. Συζητήστε για την ταινία Terminator: Dark Fate στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 21/01/2017 18:12
Δεν λέω καλοδεχούμενη η νέα ταινία Terminator, αλλά! Μη δω πάλι τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε ρόλο εξολοθρευτή! ΔΕΝ πάει άλλο, το παλικάρι ΔΕΝ τραβάει πως να το κάνουμε γέρασε.
Υ.Γ ΑΝ και σε αυτή τη ταινία είναι πάλι μέσα ο Σβαρτζενέγκερ, προβλέπω ότι θα πηγαίνει με το (Πι) στα γύρισμα!! :-*
#2 Efane (Level 24) 22/01/2017 01:02
βλέπω άλλη μία ταινία απογοήτευση.
#3 ashbringer (Level 25) 22/01/2017 08:12
Πιστεύω ότι αν το αναλάβει ο Κάμερον και με τις δυνατότητες την τεχνολογία και τα εφέ του σήμερα θα δούμε ένα έπος.Το μόνο που μένει είναι να βρεί το σωστό καστ για την ταινία.Όσο για το Genesys σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη terminator ταινία αλλά εμένα προσωπικά μου άρεσε και ο swartzenegger έπαιξε στις σκηνές που έπρεπε όπως έπρεπε.
#4 Akis 7 (Level 20) 22/01/2017 10:37
Αμα επιβλεπει ο James Cameron δεν την φοβαμαι.Με Αρνολντ παντα βεβαια αλλιως δεν εχει νοημα!!!!
Notification