Xbox One user interface: Φθινόπωρο 2017

Hot
Γιώργος Γκίκας
Γιώργος Γκίκας

Γιώργος Γκίκας  

Gaming χωρίς μπινελίκι, σουβλάκι χωρίς τζατζίκι
 
0.0 ()
9
Xbox One user interface: Φθινόπωρο 2017

Xbox One user interface: Φθινόπωρο 2017

Κυκλοφόρησε το νέο update. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/9/17] Ο Μike Ybarra, εμπορικός αντιπρόεδρος του τμήματος Program Management του Xbox, παρουσίασε αναλυτικά το τι θα περιέχει το επερχόμενο update στο Xbox user interface.

Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίζει η ανανέωση που δέχθηκε η αρχική οθόνη της κονσόλας. Ακόμη, θα δούμε πως προστέθηκε η δυνατότητα να βλέπετε τις ειδοποιήσεις που δέχεστε όταν βρίσκεστε σε ανενεργή κατάσταση. Επιπρόσθετα, αλλαγές υπήρξαν και στο game hub, το οποίο επιτρέπει στις εταιρείες ανάπτυξης να εμφανίζουν νέα σχετικά με επερχόμενους τίτλους. Διαφοροποιήσεις έγιναν και στην καρτέλα του multiplayer, στην οποία ενσωματώθηκε η λειτουργία Looking For Group.

Τέλος, ιδιαίτερη βάση δώθηκε στην ανάπτυξη των χρωματικών αντιθέσεων, με τις «κλασικές» σκούρες και φωτεινές αποχρώσεις να δέχονται μία ακόμη πιο έντονη “νότα”. Η Microsoft παρουσίασε μέσω βίντεο το πώς θα μπορεί ο κάθε χρήστης της κονσόλας να μεταφέρει παιχνίδια και 4Κ περιεχόμενο μεταξύ των Xbox One και Xbox One X, ακόμη κι αν τα αρχεία αυτά είναι “ογκώδη”.

Μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες δηλώσεις των εκπροσώπων της Microsoft στην ίδια εκδήλωση κάνοντας κλικ εδώ, καθώς και να συζητήσετε για την πολυαναμενόμενη κονσόλα στο παρακάτω forum topic.

 

[UPDATE: 17/10/17 - Κυκλοφόρησε το νέο update] Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το νέο update του Xbox One, το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με το user interface, καθώς πλέον όλα τα μενού έχουν επανασχεδιαστεί με σύγχρονα γραφικά και με πολύ καλύτερη δομή σε σχέση με πριν. Ακόμη, υπάρχουν μέχρι 40 pins, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα theme, ενώ σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στην εμφανιση των προφίλων φίλων.

Το σύστημα των ειδοποιήσεων (notifications) σας εμφανίζεται με πιο ευδιάκριτα μηνύματα, ενώ υπάρχουν μενού που περιέχουν ειδήσεις, πληροφορίες και νέα του Community. Ακόμα και το πλαϊνό μενού, είναι πλέον πιο εύχρηστο. Υπάρχουν πλέον άφθονες επιλογές ταξινόμησης δραστηριοτήτων και φίλων. Όλες οι διαδικασίες γίνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, όπως θα δείτε άλλωστε στο παρακάτω βίντεο.

Υπάρχει επίσης επανασχεδιασμός στα προφίλ και το community feed. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε καταγραφή 4K HDR ακόμη και στο Xbox One S, αλλά και να επιλέξετε ακόμη πιο εύκολα αποθήκευση καταγραφής βίντεο σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τέλος, όλες οι αλλαγές υλοποιήθηκαν με γνώμονα τα σχόλια του community του Xbox Live προς την Microsoft.

Δείτε πόσα δωρεάν games προσφέρει η υπηρεσία Xbox Game Pass. Συζητήστε για το Xbox One στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification