Nintendo Switch: Joy-Cons στο χρώμα του NES

Hot
Nintendo Switch: Joy-Cons στο χρώμα του NES

Nintendo Switch: Joy-Cons στο χρώμα του NES

Το ζευγάρι θα κοστίζει 200 ευρώ.

Η μεγαλύτερης μορφής μανία που μπορεί να συναντήσετε στον χώρο του gaming, είναι αυτή των retro gamers που απολαμβάνουν να θυμίζουν στους εαυτούς τους την αξία των παλιών video games και κονσολών. Πάνω σε αυτό τον ισχυρισμό στηρίχθηκε και η ColorWare που αποφάσισε να ξυπνήσει την νοσταλγία των retro gamers της Nintendo.

Πιο συγκεκριμένα, στην ColorWare θεώρησαν ιδιαίτερα εύλογη την ιδέα του να φτιάξουν ένα διαφορετικού τύπου custom ζευγάρι Joy-Cons για το Nintendo Switch. Όπως σίγουρα αντιληφθήκατε και από τις εικόνες, το theme αφορά την θρυλική κονσόλα NES που έφτασε στην Ευρώπη το 1986, προσθέτοντας έτσι μια old classic πινελιά που σίγουρα χτυπάει στην νοσταλγία όλων των fans της Ιαπωνικής εταιρίας.

Τα custom χειριστήρια της Colorware δημιουργούνται από τα αυθεντικά χειριστήρια των εκάστοτε κατασκευαστών, αφού πρώτα αποσυναρμολογηθούν και βαφτούν, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με την λειτουργία τους. Δουλεύουν και αποδίδουν όπως ακριβώς τα κανονικά χειριστήρια. Έτσι συμβαίνει και στη περίπτωση των Joy-Cons που περιέχουν ακριβώς τους ίδιους μετρητές επιτάχυνσης, ίδιους γυροσκοπικούς αισθητήρες, και φυσικά τα ίδια πλήκτρα με αυτά των αρχικών Joy-Con.

Όσον αφορά το κομμάτι της τιμής, η NES έκδοση των Joy-Cons θα κοστίζει 200 ευρώ, δηλαδή 120 ευρώ παραπάνω από την απλή έκδοση. Φυσικά και οι απλές εκδόσεις που ήδη υπήρξαν όπως τα κόκκινα-μπλε Joy-Cons που κυκλοφόρησαν με την έναρξη της κυκλοφορίας του Switch, και το πρόσφατο ανοιχτό κίτρινο χρώμα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ωστόσο στις καρδιές των πιστών Nintendo fans η NES έκδοση σίγουρα θα έχει κάποια ξεχωριστή θέση.

Φυσικά αυτή η έκδοση θα είναι limited edition ενώ θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες για να σταλεί σε όσους το προ-παρήγγειλαν.

Διαβάστε το review μας για το Nintendo Switch και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification