New Nintendo 3DS XL SNES Edition

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
New Nintendo 3DS XL SNES Edition

New Nintendo 3DS XL SNES Edition

Πανέμορφη ειδική έκδοση στα χρώματα της θρυλικής κονσόλας. [UPDATE] 

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/17] Στα πλαίσια της Gamescom 2017, η Nintendo ανακοίνωσε άλλη μια ειδική έκδοση του 3DS.

Πρόκειται για την SNES Edition του New Nintendo 3DS XL, η οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ευρώπη. Εξωτερικά, φέρει τα χρώματα της θρυλικής κονσόλας, έχοντας τις κλασικές γκρι αποχρώσεις, καθώς και λεπτομέρειες όπως τα Power, Eject και Reset buttons, τα οποία βέβαια δεν είναι λειτουργικά και απλά υπάρχουν ως σχέδια στο σώμα της κονσόλας.

Στην εμπρόσθια πλευρά συναντάμε την κλασική διάταξη των κουμπιών, με τα face buttons να έχουν την ίδια απόχρωση με τα αντίστοιχα του χειριστηρίου του SNES, δηλαδή κόκκινο, κίτρινο, μπλε και πράσινο. Μιας και δεν έχει ανακοινωθεί τιμή, από ότι φαίνεται η SNES Edition θα πωλείται όσο και το κλασικό New Nintendo 3DS XL, το οποίο ξεκινάει από τα 196 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα.

Θυμίζουμε ότι η Nintendo αναμένεται να διαθέσει και το Nintendo 3DS XL Samus Edition στις 15 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE: 23/10/17 - Κυκλοφορεί τον Νοέμβριο] Το Nintendo 3DS XL θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική στις 27 Νοεμβρίου στην τιμή των 200 δολαρίων.

Αναμένουμε αντίστοιχη ανακοίνωση και στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης τα Joy-cons του Switch στα χρώματα του NES και το SNES Mini. Συζητήστε για την φορητή κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 22/08/2017 23:13
Αρκετα ωραιο φαινεται σε αυτα τα χρωματα.
#2 ashbringer (Level 25) 24/10/2017 14:06
Θα καεί πολύς κόσμος .Τυχεροί οι αμερικάνοι.