VR πορνό με ρομποτικό βραχίονα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
VR πορνό με ρομποτικό βραχίονα

VR πορνό με ρομποτικό βραχίονα

Ο ιδρυτής της Oculus VR έβαλε στόχο την κατασκευή του.

Ο Palmer Luckey, ιδρυτής της Oculus VR και πρώην εργαζόμενος της Facebook, έκανε δηλώσεις σχετικά με το πορνό στο Virtual Reality.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το PC Gamer, δήλωσε ότι "Οι μεγάλες εταιρείες VR προσποιούνται ότι το adult VR δεν υπάρχει. Οι Facebook και Valve δεν βοηθούν το VR να αναπτυχθεί. Αν βρισκόμουν ξανά σε μια μεγάλη εταιρεία που ασχολείται με το VR, τότε θα χρηματοδοτούσα κρυφά το VR πορνό. Η πορνογραφία είναι ένας σημαντικός οδηγός στη σύγχρονη εποχή των μέσων. Οι developers στις εταιρείες VR γουστάρουν το VR πορνό αλλά όταν μιλούν στα συνέδρια των game developers κάνουν ότι ποτέ δεν το άκουσαν".

Γιγάντιο ρομποτικό χέρι για VR πορνό
Ο Luckey πρόσθεσε πως: "Πέρα από το ότι πρέπει να έχουμε περισσότερο VR πορνό, οι VR developers θα πρέπει να συνδεθούν περισσότερο με YouTubers και streamers. Αλλά το θέμα είναι πως θα παρουσιάσουν πικάντικα πλάνα σε YouTube και Twitch με αυτές τις πολιτικές που υπάρχουν. Επίσης θα πρέπει να υπάρξουν και περιφερειακά. Θα ήθελα να αναπτύξω ένα εργοστασιακό ρομποτικό βραχίονα για πορνό, σαν αυτό που χρησιμοποιείται για να φτιάχνονται αυτοκίνητα. Έτσι για πειραματισμό. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μέρος να βάλω ένα γιγάντιο ρομποτικό βραχίονα για να το δανειστούν οι developers της VR πορνογραφίας για να φτιάξουν τα ανάλογα παιχνίδια, στείλτε μου ένα μήνυμα να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε".

Πέρα από την VR πορνογραφία, ο Luckey εργάζεται αυτή την περίοδο και στη στρατιωτική τεχνολογία. Συγκεκριμένα αναπτύσσει τεχνολογία επιτήρησης με βάση το Lidar (καταμετρητής απόστασης), που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για περιπολίες συνόρων.

Δείτε ακόμη το Private Lesson (Summer Lesson VR που έγινε πορνοταινία) και την παρουσίασή μας για το Oculus Rift.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 24/09/2017 16:09
Ο τύπος είναι πολύ μπροστά.Περάσαμ ε σε άλλο επίπεδο πλέον.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 07/10/2017 14:44
Ναι, αλλά υπάρχει και η γνωστή έκφραση "και με τα δυο χέρια". Εκεί τι γίνεται? Ή θα έχεις δύο δεξιά χέρια π.χ.?
Notification