HTC Vive Pro

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
HTC Vive Pro

HTC Vive Pro

Τιμή και ημερομηνία διάθεσης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/5/17] Σήμερα στο Google I/O conference ανακοινώθηκε ένα νέο HTC Vive VR headset, το οποίο δεν εξαρτάται από κάποιο format (όπως PC, κονσόλα ή smartphone).

Το νέο HTC Vive VR αξιοποιεί το Daydream, την VR πλατφόρμα της Google που κυκλοφόρησε το 2016. Είναι standalone, άρα δεν χρειάζεται να το συνδέσετε σε υπολογιστή, στο PS4 ή το Xbox One. Λειτουργεί αυτόνομα και ότι χρειάζεστε υπάρχει ήδη στο headset. Το συγκεκριμένο VR headset χρησιμοποιεί το WorldSense, το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις, ώστε να μπορείτε να αποφεύγετε επιθέσεις στα games κάνοντας dodge ή να σκύβετε και αυτό ως κίνηση να αντοκατοπτρίζεται αντιστοίχως.

Ένα πολύ σημαντικό ατού είναι ότι δεν θα χρειάζεστε πλέον καλώδια για να το συνδέσετε σε κάποια συσκευή, όπως έχουμε ήδη μάθει από τα Oculus Rift και PlayStation VR. Θα λειτουργεί ασύρματα, με την δικιά του αυτονομία, λεπτομέρειες για την οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένεται πάντως στα τέλη του 2017 και με βάση τα πρώτα σχόλια στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια...μάλλον θα ανήκει στα ακριβά VR headsets.

[UPDATE: 9/1/18 - HTC Vive Pro] Η HTC ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2018 το Vive Pro, το νέο της VR headset με ασύρματη σύνδεση.

Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του HTC Vive, με ασύρματο αντάπτορα, τεχνολογία Intel WiGig στα 60 Ghz που προσφέρει χαμηλό latency και καλύτερη απόδοση, δύο οθόνες OLED ανάλυσης 2880x1600 (καλύτερη ανάλυση σε σχέση με την 2160x1200 του αρχικού headset), headphones εντός του πακέτου και ενσωματωμένο amplifier.

[UPDATE 2: 19/3/18 - Τιμή και ημερομηνία διάθεσης] Το HTC Vive Pro θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου στην τιμή των 800 δολαρίων. Το αρχικό μοντέλο θα πωλείται πλέον στα 500 δολάρια, 100 περισσότερα από το Oculus Rift.

Όσοι προπαραγγείλετε το HTC Vive Pro πριν τις 3 Ιουνίου θα λάβετε μια εξάμηνη συνδρομή για το Viveport. Δείτε επίσης το βίντεο της HTC, το οποίο μέχρι στιγμής γνωρίζει ελάχιστες προβολές και πολλά αρνητικά σχόλια και likes για την τιμή και την υποστήριξη.

Διαβάστε τα μέχρι τώρα άρθρα για το HTC Vive και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/01/2018 08:37
Είναι πολύ όμορφο σχεδιαστικά.Περ ιμένουμε για τιμή και ημερομηνία.
#2 Divine Raiden (Level 26) 10/01/2018 13:27
Quoting ashbringer:
Είναι πολύ όμορφο σχεδιαστικά.Περιμένουμε για τιμή και ημερομηνία.


Λες και θα το πάρουμε ρε παιδί μου :P :P
Notification