Corsair K95 RGB Platinum και Scimitar Pro

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Corsair K95 RGB Platinum και Scimitar Pro

Corsair K95 RGB Platinum και Scimitar Pro

Νέο keyboard με ενσωματωμένη μνήμη και mouse με 12 κουμπιά.

H Corsair ανακοίνωσε το νέο πληκτρολόγιο K95 RGB Platinum και το νέο mouse Scimitar Pro.

Έχοντας εμπειρία με τα ήδη γνωστά gaming περιφερειακά της, η Corsair κατασκεύασε δύο σύγχρονες εκδόσεις που αποτελούν εξέλιξη των πληκτρολογίων και mouse που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το K95 RGB Platinum θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της στα gaming πληκτρολόγια, ενώ το Scimitar Pro έχει μια ντουζίνα κουμπιά στα πλαϊνά προκειμένου να ικανοποιήσει κάθε γούστο.

Το K95 RGB Platinum διαθέτει πλήκτρα Cherry MX ή RGB Brown, σασί αλουμινίου και ταυτόχρονα το ελάχιστο δυνατό βάρος. Πέρα από το numpad, συναντάμε έξι προγραμματιζόμενα G-keys για macros, καθώς και media πλήκτρα. Τα νέα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι το hardware playback και τα 8MB μνήμης τα οποία σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε πλήθος από macros και προφίλ χωρίς την χρήση εξωτερικού προγράμματος.

Με την CUE (Corsair Utility Engine) σώζετε απευθείας ότι θέλετε -όπως macros και φωτισμό της επιλογής του προφίλ σας- στη μνήμη του πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο έχει έτοιμα σετ πλήκτρων για FPS και MOBA games, 100% anti-ghosting και βάση στήριξης καρπού.

Το 
K95 RGB Platinum θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Scimitar Pro RG
Το νέο mouse της Corsair θα διαθέτει 12 κουμπιά με την προσθήκη αποθήκευσης διαφορετικών προφίλ. Ο optical sensor του διαθέτει 16.000 DPI και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Pixart.

Με την CUE (Corsair Utility Engine) μπορείτε να ρυθμίσετε επιτόπου το DPI, ενώ το mouse σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε τον σένσορά του όπως επιθυμείτε και ανάλογα με το είδος της επιφάνειας που έχετε το ποντίκι σας. Συνολικά το ποντίκι έχει 17 κουμπιά τα οποία επαναπρογραμματίζονται πλήρως με macros και σώζονται στη μνήμη του. Υπάρχουν επίσης τέσσερις ζώνες RGB φωτισμού οι οποίες επίσης σώζονται στο προφίλ του ποντικιού, χωρίς την χρήση software.

Το Scimitar Pro θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ημέρες στην αγορά στην τιμή των 80 ευρώ. Θα σας δίνει επιλογή βασικού χρώματος ανάμεσα σε μαύρο ή κίτρινο. 

Συζητήστε εκτενώς για τα προϊόντα της Corsair σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 08/01/2017 23:36
Πανέμορφα και τα δύο. Πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους.
#2 Miatakias (Level 16) 09/01/2017 12:08
In Corsair we trust! 8)
#3 Efane (Level 24) 09/01/2017 17:15
Δεκαεφτά κουμπιά το ποντίκι; είμαι απο τους λίγους που τα πρόλαβε μόνο με αριστερό-δεξί;
Πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι πανέμορφα!
#4 ashbringer (Level 25) 09/01/2017 17:18
Πολύ ωραίο πληκτρολόγιο και το ποντίκι τα σπάει .Ένα σωρό λειτουργίες στα χέρια μας .
#5 Dovahkiin (Level 22) 09/01/2017 23:39
Quoting efane:
Δεκαεφτά κουμπιά το ποντίκι; είμαι απο τους λίγους που τα πρόλαβε μόνο με αριστερό-δεξί;
Πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι πανέμορφα!

Mπα, κι εγώ είμαι απ' αυτούς που χρησιμοποιούν τα πολύ απλά. Τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Παρόλα αυτά όμως δε μπορώ να αρνηθώ ότι θαυμάζω και τα πιο "περίεργα", με περισσότερα κουμπιά και δυνατότητες. Αλλά ποτέ δεν είχα την ανάγκη να πάρω.
Notification