Shuttle XH110G

Hot
Μαρίνος Τζώτζης
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Shuttle XH110G

Shuttle XH110G

Ένα νέο τρίλιτρο PC.

Το νέο τρίλιτρο PC της Shuttle είναι εδώ και ονομάζεται XH110G.

Σε πολλές ταινίες βλέπουμε μίνι υπολογιστές που φτάνουν τόσο μικρά μεγέθη ώστε να χωράνε στην παλάμη του χεριού σας. Η τεχνολογία δεν έχει φτάσει σε τόσο προηγμένο στάδιο, έχουμε καταφέρει όμως να δημιουργήσουμε υπολογιστές που σε μέγεθος είναι πλέον τόσο μικροί που μπορούνε να χωρέσουν σε ένα σακίδιο. Μια τέτοια περίπτωση μίνι PC είναι και το XH110G της Shuttle. Οι διαστάσεις του είναι 25, 20 και 7.85 εκατοστά σε μήκος, πλάτος και ύψος αντίστοιχα, ενώ είναι το πρώτο μίνι PC της Shuttle με expansion card μονής υποδοχής και διαθέτει 16 PCI υποδοχές. Διαθέτει επεξεργαστή LGA 1151 Intel Core Kaby lake της τελευταίας γενιάς, ενώ υποστηρίζει κάρτες γραφικών μονής υποδοχής όπως η NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti και μνήμη RAM DDR4 έως και 32GB. Οι θύρες που διαθέτει είναι: Audio, 1x HDMI, 1x VGA, 2x USB 3.0, 6x USB 2.0 και Gigabit Ethernet.

Διαθέτει ακόμη ένα έξυπνο σύστημα διατήρησης ενέργειας κάτι που μπορεί να του επιτρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό καθιστώντας το ιδανικό για παρουσιάσεις, ενώ προσθέτοντάς του μια κάρτα γραφικών θα μπορείτε να κάνετε χωρίς καμία ενόχληση παρουσιάσεις βίντεο, video capturing ακόμη και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για προγράμματα δημιουργίας γραφικών. Το Shuttle XH110G είναι περισσότερο ένα μηχάνημα για επαγγελματίες παρά για χρήση από gamers που το μόνο που χρειάζονται από τα PC τους είναι αποκλειστικά το gaming, παρόλα αυτά θα μπορείτε με αυτό να πραγματοποιήσετε mid-ranged gaming.

Η τιμή του Shuttle XH110G δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε επίσης άλλα μοντέλα μίνι υπολογιστών από την Shuttle και συζητήστε για αυτη στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/09/2017 14:46
Εντυπωσιακό.Η τεχνολογία όσο πάει και προχωράει και τα εξαρτήματα μικραίνουν.
Notification