Περιφερειακά Destiny 2 από την Razer

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Περιφερειακά Destiny 2 από την Razer

Περιφερειακά Destiny 2 από την Razer

Έρχονται τον Σεπτέμβριο.

Η Razer και η Bungie θα συνεργαστούν για την κυκλοφορία περιφερειακών με εμφάνιση...Destiny 2.

Λίγα λεπτά πριν την επίσημη παρουσίαση του Destiny 2 gameplay video, η Razer ανακοίνωσε την νέα αυτή σειρά περιφερειακών, που θα περιλαμβάνει mouse, πληκτρολόγιο, mousepad και headset. Συγκεκριμένα, τα περιφερειακά που θα αποκτήσουν εμφάνιση Destiny 2 θα είναι τα 

Razer DeathAdder Elite mouse, Razer Ornata Chroma keyboard (σ.σ. το προσωπικό μου αγαπημένο), το Razer Man O’War Tournament Edition headset και το Goliathus Speed mousepad. Η συλλογή των συγκεκριμένων περιφερειακών θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο.

 

 

Η Razer είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν περιφερειακά Overwatch, συνεπώς προφανώς υπάρχει συμφωνία από πίσω με την Activision Blizzard, η οποία ωφελεί και τις δύο πλευρές. Τα περιφερειακά θα συνοδεύσουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, με τον διευθύνων σύμβουλο της Razer, Min-Liang Tan, να χαρακτηρίζει το Destiny 2 "Ένα από τα πολυαναμενόμενα games της χρονιάς, που έχει πίσω του το PC community που περιμένει για πρώτη φορά την κυκλοφορία στο αγαπημένο του format".

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 8 Σεπτεμβρίου. Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες και το gameplay video. Συζητήστε για το Destiny 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification