Κόμικ Bloodborne: The Death of Sleep

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Κόμικ Bloodborne: The Death of Sleep

Κόμικ Bloodborne: The Death of Sleep

Από την Titan Comics των The Evil Within 2 και Dishonored 2.

Η Titan Comics θα συνεργαστεί με την From Software για την κυκλοφορία ενός comic book που θα βασίζεται στο σύμπαν του Bloodborne.

Το Death of Sleep -όπως θα ονομάζεται- θα είναι ένα comic book που θα έχει το ίδιο ιστορικό υπόβαθρο με το Action RPG της From Software και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν τα γεγονότα θα διαδραματίζονται πριν μετά ή κατά την διάρκεια των αντίστοιχων του παιχνιδιού. Θα πρωταγωνιστεί ένας ανώνυμος Hunter που τριγυρνάει στο Yharnam σφάζοντας τέρατα και λύνοντας μυστήρια.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Ales Kot, ενώ η εικονογράφιση θα γίνει από τον Piotr Kowalski. Η Titan Comics έχει αναλάβει επίσης την δημιουργία και έκδοση αντίστοιχων comic books για τα Wolfenstein 2: The New Colossus, The Evil Within 2 και Dishonored 2.

Το Bloodborne: The Death of Sleep comic book θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018.

Διαβάστε το review του Bloodborne και το αντίστοιχο του Bloodborne: The Old Hunters. Συζητήστε για το comic book στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/11/2017 09:08
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και σαν κόμικ.
#2 Dovahkiin (Level 22) 02/11/2017 15:58
Αν και δεν είμαι φαν των κόμικς, σκοπεύω να το αγοράσω το συγκεκριμένο μιας που πρόκειται για τον αγαπημένο μας κόσμο του Bloodborne, ο οποίος είναι τόσο όμορφος και πλούσιος που μπορεί να προσφέρει τρομερό υλικό για τη μεταφορά του σε βιβλίο.
Notification