Middle-earth: Shadow of War: Expansion Pass και DLC

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Middle-earth: Shadow of War: Expansion Pass και DLC

Middle-earth: Shadow of War: Expansion Pass και DLC

Αποκαλύφθηκαν τα περιεχόμενα του expansion pass. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/10/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Monolith ανακοίνωσε πως οι αποστολές Shadow Wars θα είναι ατελείωτες με την προσθήκη του πρώτου DLC με τίτλο The Slaughter Tribe.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω ενός livestream στο Twitch. Αν και το DLC θα χρειαστεί να το αγοράσετε, οι Shadow Wars θα κυκλοφορήσουν σαν δωρεάν update. Για όσους δεν γνωρίζουν μόλις τελειώσετε το Shadow of War κάθε οχυρό που έχετε κατακτήσει θα δεχτεί επίθεση από τις φυλές των Orcs. Θα χρειαστεί να προστατεύσετε control points από τα χέρια των εχθρών ενώ ταυτόχρονα θα αντιμετωπίσετε κύματα από αντίπαλους captains ή warchiefs. Μόλις καταφέρετε να κρατήσετε ένα οχυρό μετά θα πρέπει να προστατεύσετε το επόμενο. Αν χάσετε, θα χρειαστεί να πολεμήσετε για να ανακτήσετε το οχυρό που κατέλαβαν οι εχθροί σας. Η συγκεκριμένη προσθήκη έχει σκοπό να αυξήσει το replayability του τίτλου.

 

[UPDATE: 25/10/17 - Expansion Pass] Η Monolith αποκάλυψε τα περιεχόμενα του expansion pass του Middle-earth: Shadow of War.

Το expansion pass κοστίζει 40 ευρώ και περιλαμβάνει αρκετό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, θα βρείτε τα Slaughter Tribe Nemesis, Outlaw Tribe Nemesis, Blade of Galadriel story και Desolation of Mordor story. Το Slaughter Tribe Nemesis θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει νέες αποστολές, epic και legendary Orcs και αρκετές επιπλέον μάχες για να λάβετε μέρος. Σκοτώνοντας τα συγκεκριμένα Orcs, θα λάβετε νέο legendary gear με περισσότερα upgrade challenges, ενώ προστίθεται επίσης ένα σχετικό fortress.

Το Outlaw Tribe Nemesis από την άλλη περιλαμβάνει ίδιου τύπου περιεχόμενο με το προαναφερθέν Nemesis, αφορά όμως το Outlaw tribe των Orcs. Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Όσον αφορά τα stories, στο Blade of Galadriel που θα διατεθεί τον Φεβρουάριο του 2018 θα πάρετε τον έλεγχο μιας elite assassin με το όνομα Eltariel η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με τα Nazgul στην προσπάθειά της να βρει περισσότερα στοιχεία για το παρελθόν τους. Η Eltariel κραδαίνει τα dual Elven blades, ενώ έχει και νέα combat abilities, skills και gear. Το DLC ξεκλειδώνει επίσης το skin της Eltariel για το βασικό campaign.

Τέλος, το Desolation of Mordor story expansion θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2018 και θα παίζετε ως Baranor, ο οποίος είναι ο αρχηγός της Minas Ithil. Σε αυτό το story θα έχετε υπό τον έλεγχό σας τον στρατό των Ανθρώπων και θα τα βάλετε με τα Orcs. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε craft νέο δυνατό gear παρέα με τον Dwarven Hunter Torvin και θα μπορείτε να πληρώσετε μισθοφόρους για να μπουν στον στρατό σας. Το συγκεκριμένο story expansion σας δίνει πρόσβαση και σε ένα skin του Baranor για το βασικό campaign.

Το Expansion Pass του Shadow of War κοστίζει 40 ευρώ και είναι διαθέσιμο τόσο ξεχωριστά, όσο και ως μέρος της Gold Edition του παιχνιδιού.

 

Διαβάστε το review μας για το Middle-earth: Shadow of War και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/10/2017 10:15
Είναι πολύ καλύτερο απο το πρώτο μέρος και παρόλο που έχει τροποποιηθεί η ιστορία και κάποιοι απο τους χαρακτήρες μπορώ να πω ότι μου έχει τραβήξει παραπάνω το ενδιαφέρον.
#2 Divine Raiden (Level 26) 25/10/2017 22:16
Ενδιαφέρον το να παίζεις με την Eltariel.Αν της έχουν φτιάξει και ωραίο gameplay ίσως να αξίζει!
#3 ashbringer (Level 25) 26/10/2017 16:41
Δώστε μας και άλλα για την παιχνιδάρα.Την έχω λιώσει.
Notification