Dragon Quest Heroes 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Dragon Quest Heroes 2

Dragon Quest Heroes 2

Εκτενές gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/16] Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Dragon Quest Heroes 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 28 Απριλίου. Θα είναι διαθέσιμο για PS4, τόσο στο PSN όσο και ως retail.

Το Dragon Quest Heroes 2 θα παραμείνει Action RPG, καθώς θα διεξάγεται σε έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα καλείστε (ως συνήθως) να επαναφέρετε την τάξη. Θα υποστηρίζει multiplayer ώστε να δημιουργήσετε party με έως και τέσσερα άτομα και να παλέψετε ενάντια σε εχθρούς. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Omega Force (η ομάδα του Dynasty Warriors) και στο sequel κάθε χαρακτήρας που θα ελέγχετε θα διαθέτει ως συνήθως τα δικά του ξεχωριστά abilities.

[UPDATE: 16/4/17 - Gameplay video] Η Sony ανέβασε στο YouTube Channel του PlayStation ένα gameplay video για το Dragon Quest Heroes II.

Κατά την διάρκειά του θα δείτε την εναλλαγή χαρακτήρων, τα skills κάθε χαρακτήρα, τα διασκεδαστικά taunts μέσα στη μάχη, καθώς επίσης και ένα boss fight. Απολαύστε το:

Το Dragon Quest Heroes 2 έρχεται στις 28 Απριλίου για το PS4. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.