The Legend of Zelda: Breath of the Wild gameplay videos

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
4
The Legend of Zelda: Breath of the Wild gameplay videos

The Legend of Zelda: Breath of the Wild gameplay videos

Τέσσερα νέα βίντεο από την δημιουργία του τίτλου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/16] Κατά την διάρκεια του Nintendo Treehouse Live είδαμε μια ζωντανή παρουσίαση του νέου The Legend of Zelda, η οποία μας έδωσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τους μηχανισμούς του gameplay.

Η περιπέτειά σας ξεκινά από το Shrine of Resurrection, όπου και ο Link ξυπνά από έναν βαθύ λήθαργο, όπως δηλαδή έχουμε δει και στα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς The Legend of Zelda. Στο ναό αυτό ανακαλύπτετε το Sheikah Slate ένα μυστηριώδες αντικείμενο και στην πορεία καλείστε να εξερευνήσετε την Hyrule. Οι developers αναφέρουν ότι στο Breath of the Wild δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη μαγεία (low fantasy κόσμος κοινώς), καθώς το υπερφυσικό στοιχείο έχει δώσει την θέση του στην τεχνολογία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμής που θα βγείτε στον ανοιχτό κόσμου του The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα νιώσετε ένα πραγματικό δέος να σας κυριεύει. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην σειρά ο Link θα μπορεί να κάνει άλματα και να σκαρφαλώσει. Στην παρουσίαση που έλαβε χώρα στο Nintendo Treehouse στην E3 είδαμε τον Link να σκαρφαλώνει πάνω σε βράχια ή ακόμη και πάνω σε δέντρα και να μαζεύει μήλα από τα κλαδιά τους. Αυτό που μας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να σκαρφαλώσετε οπουδήποτε επιθυμείτε. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο πρόσφατο Xenoblade Chronicles X, το οποίο επίσης λάμβανε χώρα σε έναν τεράστιο κόσμο δεν είχατε την δυνατότητα να σκαρφαλώσετε πάνω στα βράχια. Στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild όμως έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε ακόμη και τα πιο απόκρημνα βράχια και να σκαρφαλώσετε οπουδήποτε επιθυμείτε. Αυτή η αίσθηση ελευθερίας αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα θετικότερα στοιχεία στην επερχόμενη περιπέτεια του Link.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι έχετε την δυνατότητα να συλλέξετε διάφορα resources από το περιβάλλον, αλλά και να κάνετε craft διάφορα αντικείμενα. Για παράδειγμα μπορείτε να κόψετε δέντρα και να χρησιμοποιήσετε τα κλαδιά τους για να φτιάξετε αυτοσχέδιους πυρσούς ή να χρησιμοποιήσετε ξύλα για να φτιάξετε ένα campfire. Εν τω μεταξύ, τα όπλα έχουν ένα συγκεκριμένο durability και είναι πολύ πιθανό να σπάσουν κατά την διάρκεια της μάχης. Μην ανησυχείτε όμως καθώς μπορείτε να συλλέξετε τα όπλα των εχθρών σας και να πολεμήσετε με αυτά. Στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα υπάρχουν και αρκετά “μυστικά”, συγκεκριμένα υπάρχουν κάποια πλάσματα, τα οποία ονομάζονται Korok. Τα Korok κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία, οπότε θα πρέπει να εξερευνήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή τον αχανή χάρτη του παιχνιδιού για να τα εντοπίσετε.

[UPDATE: 16/6/16 - Gameplay videos] Κατά τη διάρκεια του Nintendo Treehouse Live στην E3 2016, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild καλύφθηκε εκτενώς από πολλά gameplay βίντεο. Τα συγκεντρώσαμε όλα και θα σας τα παρουσιάσουμε παρακάτω. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι developers αποκάλυψαν και την καινούργια σειρά από amiibo που θα συνοδεύουν το νέο The Legend of Zelda, αλλά και τον τρόπο που θα αλληλεπιδρά το ήδη υπάρχον Wolf Link amiibo με αυτό.

Δείτε παρακάτω τα νέα amiibo:


Gameplay με τη χρήση του Wolf Link amiibo. Ο Wolf Link θα σας συνοδεύει και θα μπορεί να πολεμάει για εσάς και να σας φέρνει αντικείμενα:


Αρχικά μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Shrine of Trials όπου πήραμε την πρώτη γεύση από το εσωτερικό ενός dungeon.

Μέρος 1ο:


Μέρος 2ο:


Μέρος 3ο:


Μέρος 4ο:


Ακολουθεί gameplay που επικεντρώνεται στην εξερεύνηση του εναρκτήριου τμήματος του νέου Action Adventure:


Στη συνέχεια θα πάρετε μια γεύση από τα όπλα και το σύστημα μάχης:


Καθώς και από τους τρόπους που θα κυνηγάτε και που θα συλλέγετε τρόφιμα:


Στο επόμενο βίντεο θα δείτε τον τρόπο που το επερχόμενο The Legend of Zelda συνδέεται με το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο NES απευθείας δια στόματος Shigeru Miyamoto:


Στο τελευταίο βίντεο θα ρίξουμε μια ματιά στο τι υπάρχει πέρα από το Plateau, το οποίο ήταν και το μοναδικό διαθέσιμο μέρος του demo και σύμφωνα με τους developers αποτελεί μόλις το 2% του συνολικού περιεχομένου:

[UPDATE 2: 19/8/16 - Παρουσίαση του crafting] Σήμερα η Nintendo μας δείχνει σε δύο σύντομα gameplay videos μία ακόμη γεύση από το crafting του παιχνιδιού (cooking και woodcutting) καθώς επίσης και την αλληλεπίδραση στο περιβάλλον εν μέσω puzzles.

[UPDATE 3: 1/9/16 - Νέο gameplay βίντεο 25 λεπτών] Ένα νέο gameplay video για το The Legend of Ze:Da Breath of the Wild έκανε την εμφάνισή του. Διαρκεί 25 λεπτά.

Δείτε το παρακάτω:

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο Nintendo Treehouse Live στην E3 2016 και συζητήστε για το Breath of the Wild στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 4: 20/10/16 – Τρία νέα βίντεο] Τα νέα από το στρατόπεδο της Nintendo συνεχίζονται, καθώς πέρα από την ανακοίνωση και το πρώτο τρέιλερ του Nintendo Switch, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα τρία επιπλέον gameplay βίντεο για το επερχόμενο The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τους hunting και farming μηχανισμούς του παιχνιδιού:


To δεύτερο βίντεο μας δίνει μια σφαιρική εικόνα για το dynamic weather system που θα συναντήσουμε στο νέο κεφάλαιο της επικής σειράς:


Στο τρίτο βίντεο βλέπουμε μερικούς μόνο από τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον αχανή κόσμο του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα τρία βίντεο προέρχονται από την Wii U έκδοση του επερχόμενου open world Action Adventure και αν μη τι άλλο δείχνουν εξαιρετικά εντυπωσιακά.

[UPDATE 5: 16/12/16 - Snowboarding gameplay] Η Nintendo αποφάσισε να σας ευχηθεί για τις γιορτές μέσω ενός νέου σύντομου gameplay βίντεο, στο οποίο ο Link δείχνει τις ικανότητές του στο snowboarding κάνοντας κατάβαση ενός βουνού επάνω σε μια ασπίδα. Ταυτόχρονα, η ιαπωνική εταιρεία δήλωσε ότι θα δημοσιεύει συχνά νέα screenshots του παιχνιδιού έως και την ημέρα της κυκλοφορίας του. Δείτε την σημερινή στην γκαλερί στο τέλος του άρθρου.

[UPDATE 6: 13/2/17 - Gameplay μιάμισης ώρας] Αν δεν έχετε χορτάσει ακόμα το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, μπορείτε να απολαύσετε τα έξι παρακάτω βίντεο που περιλαμβάνουν συνολικά περίπου 100 λεπτά από gameplay που προέρχεται από livestreams των Nico Nico και Famitsu.

[Update 7: 14/03/17 - Τα τρία making of videos] Οι περισσότεροι από τους φίλους της σειράς Zelda, ακόμα το παίζετε άρρωστοι στη δουλειά, ώστε να παίξετε λίγο περισσότερο. Τώρα, μπορείτε να δείτε και πως φτιάχτηκε το αγαπημένο σας παιχνίδι, μέσα από μία σειρά τριών ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε η Nintendo. Τα τρία αυτά ντοκιμαντέρ λέγονται "The Beginning," "Story and Characters," και "Open-Air Concept," με το τελευταίο από αυτά να είναι και το πιο παράξενο. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε.

Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Zaratoth (Level 28) 14/06/2016 21:25
Μπόμπα. Απευθείας αγορά με κλειστά μάτια.
#2 +1 Lordwinter (Level 28) 14/06/2016 21:34
Quoting Zaratoth:
Μπόμπα. Απευθείας αγορά με κλειστά μάτια.

Έπος. Δεν το περίμενα τόσο καλό και έχω πάθει πλάκα. Δείχνει να άξιζε την αναμονή, αλλά δεν μπορώ παρά να μπω σε σκέψεις. Αν έβγαινε νωρίτερα θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα για το Wii U;
#3 +1 Zaratoth (Level 28) 14/06/2016 21:47
Quoting Lordwinter:
Quoting Zaratoth:
Μπόμπα. Απευθείας αγορά με κλειστά μάτια.

Έπος. Δεν το περίμενα τόσο καλό και έχω πάθει πλάκα. Δείχνει να άξιζε την αναμονή, αλλά δεν μπορώ παρά να μπω σε σκέψεις. Αν έβγαινε νωρίτερα θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα για το Wii U;


Το θέμα είναι ότι δεν είχαν τις εμπειρίες και από το να βλέπαμε κάτι ημιτελές, προτιμώ αυτό. Τα μόνα πράγματα που με προβλημάτισαν λίγο σαν παιχνίδι είναι τα εξής:

1) Αν θα του βάλουν πιο πολλά πράγματα μέσα να κάνεις, γιατί φάνηκε λίγο άδειο.
2) Αν θα πέσουν ή όχι στην παγίδα του Darksiders 2 που χώσανε παντού loot και στο τέλος κατέληγε βαρετό inventory management game.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 15/06/2016 07:32
Απο τους τίτλους τους οποίους αγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη.Απο το βίντεο φαίνεται εκπληκτικό.
#5 drpaneas (Level 8) 15/06/2016 10:33
Τα γραφικά γιατί είναι τόσο χάλια;
#6 +1 geololj (Level 28) 15/06/2016 14:31
Quoting drpaneas:
Τα γραφικά γιατί είναι τόσο χάλια;

Όχι και χάλια :P Είναι πα-νέ-μορ-φο! Τρομερό art direction. Θέλω να δω πώς θα είναι και στο Nintendo NX.
#7 +1 drakul (Level 16) 16/06/2016 16:59
το legend of zelda ηταν ειναι και θα ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εγινε ποτε.ενα επος και γενικα ολη η σειρα.
#8 451050 (Level 2) 16/06/2016 17:40
dunato!! to latrepsa
#9 Golion (Level 8) 23/06/2016 17:43
..πολύ ωραίο!!δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάπου διάβασα ότι ο map του παιχνιδιού είναι 8 φορές μεγαλύτερος του Skyrim.Αν ισχύει μιλάμε για πολυυυύ μεγάλο gameplay..
#10 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 24/06/2016 14:15
Νομίζω ότι η Nintendo θα χτυπήσει φλέβα με το παιχνίδι αυτό, συμπεραίνοντας τουλάχιστον από τα βίντεο. Το Breath of the Wild δείχνει υπέροχο και πιστεύω ότι θα επιβραβεύσει όσους έσπευσαν να αγοράσουν Wii U. Η αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει είναι μοναδική, κι αν συνοδευτεί από ένα πλούσιο περιεχόμενο τότε σίγουρα θα πιάσει κορυφή.
#11 geololj (Level 28) 24/06/2016 18:43
Quoting Professor_Severus_Snape:
Νομίζω ότι η Nintendo θα χτυπήσει φλέβα με το παιχνίδι αυτό, συμπεραίνοντας τουλάχιστον από τα βίντεο. Το Breath of the Wild δείχνει υπέροχο και πιστεύω ότι θα επιβραβεύσει όσους έσπευσαν να αγοράσουν Wii U. Η αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει είναι μοναδική, κι αν συνοδευτεί από ένα πλούσιο περιεχόμενο τότε σίγουρα θα πιάσει κορυφή.


Συμφωνώ απόλυτα. Είναι το game που έλειπε περισσότερο από το Wii U και ένα από τα πολυαναμενόμενα γενικότερα. Από όσα έχουμε δει ως τώρα, θα είναι λόγος αγοράς Wii U (ή και NX).
#12 pavtso (Level 11) 23/12/2016 19:55
Απο το βίντεο φαίνεται αρκετά ωραιο μακάρι να είναι όντως έτσι!
#13 seitar (Level 9) 13/02/2017 21:29
για να δουμε τη θα παιξει παντος εχει πεσει πολυ δουλεια το γιρισανε πολες φορες πισω για τιχον διορθοσεις
Notification