Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Νέο Cinematic τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/2017] Το 2015 η Paradox απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς Werewolf: The Apocalypse.

Σήμερα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το ομώνυμο video game, το οποίο έχει αναθέσει στην Cyanide, εταιρεία ανάπτυξης των Styx: Master of Shadows, Blood Bowl και Space Hulk: Deathwing. Η Cyanide εργάζεται παράλληλα για τα Styx: Shards of Darkness και το Call of Cthulhu, συνεπώς έχει ήδη πολύ δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και παλαιότερα ένα video game σε ανάπτυξη, με την ονομασία Werewolf: The Apocalypse - The Heart of Gaia, το οποίο και ακυρώθηκε. Απόσπασμά του μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ως table-top RPG/Horror, το Werewolf: The Apocalypse κυκλοφόρησε την πρώτη του έκδοση το 1992. Ακολούθησε η δεύτερη έκδοση δυο χρόνια μετά, η Revised το 2000 και τέλος η 20th Anniversary έκδοση το 2013. Βάση σεναρίου, θα ελέγχετε έναν πολεμιστή-λυκάνθρωπο, τον Garou, ο οποίος βρίσκεται σε μια εναλλακτική έκδοση της Γης, όπου πολεμάει τους Wyrm, μία ομάδα από διεφθαρμένα πλάσματα. Χαρακτηριστικό ability του θα είναι το Rage.

[UPADATE: 13/5/19 - To Werewolf: The Apocalypse θα βρίσκεται στην φετινή E3Ένα ακόμα game που μοιράζεται το World of Darkness setting.

Το Werewolf: The Apocalypse είναι το δεύτερο επιτραπέζιο RPG στον κόσμο του World of Darkness (WoD) της White Wolf, στον οποίο ανήκει επίσης το Vampire: The Masquerade. Καθώς το Vampire συνέβαλε στην δημιουργία ήδη δυο games και δρομολογείται και τρίτο, ένα videogame με βάση το Werewolf είναι "φυσικό επακόλουθο" μιας και πρόκειται για το αμέσως επόμενο δημοφιλέστερο tabletop RPG του WoD. Γυρνώντας στο 2017 είχε ανακοινωθεί ότι η Cyanide συνεργάστηκε με την Focus Home ως εκδότρια εταιρία, αλλά τα πράγματα άλλαξαν αρκετά από τότε. Το franchise μεταβιβάστηκε στο στην εκδότρια εταιρία Bigben, με υπότιτλο Earthblood.

Προσφάτως ανακοινώθηκε ότι το Earthblood θα είναι παρόν στην E3 2019, αναφέροντας επίσης ότι θα είναι ένα action RPG που θα αφορά έναν εξόριστο λυκάνθρωπο ο οποίος επιστρέφει ώστε να βοηθήσει την φυλή του και να διαχειριστεί την κτηνώδη πτυχή του εαυτού του.

[UPDATE 2: 11/10/19 - Νέες αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα] Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου όσοι παρευρεθούν στο PDXCON 2019 θα έχουν την τιμή να παρακολουθήσουν trailer του Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Όσο για αυτούς που δεν θα καταφέρουν να βρίσκονται εκεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει και για το ευρύ κοινό πολύ σύντομα. Μετά την παρουσίαση του τρέιλερ ο σκηνοθέτης Julien Desourteaux θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι ο οικολογικός τρομοκράτης Cahal, ένας εξόριστος λυκάνθρωπος με την ικανότητα να μεταμορφώνεται από λύκο σε λυκάνθρωπο για να φέρει εις πέρας διάφορες αποστολές.

Παίξτε ως Cahal, ως ένας εξόριστος λυκάνθρωπος, που αναγκάζεται να επιστρέψει στον τόπο του για να βοηθήσει την φυλή του που είναι σε κίνδυνο, προσπαθώντας να χαλιναγωγήσει την τεράστια οργή του ώστε να τιμωρήσει όλους εκείνους που μολύνουν, καταστρέφουν και διαφθείρουν την μητέρα Γη ή Γαία. Στην αιματηρή αποστολή του ο Cahal θα παίξει καίριο ρόλο στον πόλεμο εναντίων των βαμπίρ που με τις κινήσεις τους αναταράσσουν την ισορροπία τις φύσης.

[UPDATE 3: 11/6/20 - Νέο cinematic τρέιλερ] Η Cyanide κυκλοφόρησε ένα καινούριο τρέιλερ κατά τη διάρκεια του event Summer of Gaming.

Μέσα στο παιχνίδι θα μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε λύκο και Crinos και θα πρέπει να γίνετε αυθεντίες και στις 3 μορφές και δυνάμεις προκειμένου να τιμωρήσετε αυτούς που ατίμασαν τη Γαία. Κάθε μορφή έχει τα πλεονεκτήματά της. Ο λύκος μπορεί να μετακινείται γύρω γύρω χωρίς να τον καταλαβαίνουν. Ως άνθρωπος ο Cahal μπορεί να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους ανθρώπους, ενώ ως Crinos μπορείτε να "απελευθερώσετε την άσπλαχνη οργή του για να ξεσκίσετε τους εχθρούς."

[UPDATE 4: 7/7/20 - Νέο τρέιλερ] Η Cyanide παρουσίασε ένα νέο cinematic trailer για το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood. Το επερχόμενο RPG θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με το σενάριο, θα παίζετε ως ο Cahal, ο οποίος θα είναι ένας εξόριστος Garou, ο οποίος έφυγε για την εξορία όταν έχασε τον έλεγχο του καταστροφικού rage του. Το Rage δεν θα είναι μόνο προτέρημα αλλά και μειονέκτημα. Θα μπορείτε επίσης να μεταμορφωθείτε σε δύο άλλες μορφές εκτός από human. Σε λύκο και Crinos. Θα μπορείτε να κάνετε master τρεις μορφές δυνάμεων και να τιμωρήσετε όσους βεβήλωσαν την Γαία, θεότητα της Γης.

Το Werewolf: The Apocalypse - Earthblood θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου για PC (Epic Games Store), PS4, Xbox One, PS5 και Xbox Series X.

 

Διαβάστε το review του Syx της Cyanide και συζητήστε περισσότερα για το Werewolf: The Apocalypse σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/01/2017 01:11
Αγαπάμε Cyanide γιατί αγαπάμε Game of Thrones. Στο επόμενο δίμηνο θέλω να παίξω τα Of Orcs and Men και Styx: Master of Shadows, και τότε θα έχω ακόμη καλύτερη εικόνα.
#2 ashbringer (Level 25) 21/01/2017 09:12
Μακάρι να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο και να μην ακυρωθεί βλέποντας ήδη βέβαια ότι η cyanide έχει να μας δώσει αρκετούς τίτλους.
#3 Zaratoth (Level 28) 21/01/2017 13:41
Καλώς να μας έρθει. Θα ήθελα τρελά και έναν τίτλο συνεργασία με την Obsidian. Ειδικά από τη στιγμή που τα δικαιώματα τα έχει η Paradox και έχουν καλές σχέσεις.
#4 Golion (Level 8) 13/05/2019 18:39
Οσα περισσότερα παιχνίδια βασισμένα στο World of Darkness,τόσο καλύτερα!!!!!
Notification