Νέα games από την FromSoftware

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
3
Νέα games από την FromSoftware

Νέα games από την FromSoftware

Επιβεβαιώνεται η ανάπτυξη δύο νέων games. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/4/16:] Το Dark Souls 3 είναι το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της From Software, Hideteka Miyazaki.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη για το ταϊβανέζικο GNN Gamer, η οποία μεταφράστηκε από χρήστες του NeoGaf, ο Miyazaki δήλωσε πως "Το Dark Souls 3 θα έχει αρκετά DLC όπως και τα προηγούμενα games της σειράς. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει απολύτως κανένα σχέδιο για κάποιο sequel ή spin-off." Παρόλο που δήλωσε πως δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως η πιθανότητα ύπαρξης μελλοντικού Dark Souls είναι μηδενική, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο στο πρόγραμμα της εταιρίας και ο ίδιος προσωπικά θέλει να προχωρήσει σε κάτι καινούριο.

"Αν κάποιος developer της From Software έρθει σε πέντε χρόνια από τώρα και με παρακαλέσει να τον αφήσω να φτιάξει ένα καινούριο Dark Souls δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο του να τον αφήσω να ξεκινήσει ένα νέο τέτοιο project" εξήγησε ο Miyazaki. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο θα συμβεί μιας και το Dark Souls 2 αναπτύχθηκε χωρίς την συμμετοχή του Hideteka Miyazaki.

Επιπλέον πρόσθεσε πως "Αυτό που είναι σίγουρο προς το παρόν είναι ότι για εμένα το Dark Souls έχει τελειώσει. Συνεπώς αντί να ασχοληθούμε με ακόμα ένα sequel, ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι καινούριο. Άλλωστε η ανάπτυξη ενός καινούριου project έχει ήδη αρχίσει." Το νέο αυτό Project δεν θα είναι κάτι που να μοιάζει με Dark Souls, όπως ήταν το Bloodborne, ενώ ο Miyazaki απέκλεισε και το ενδεχόμενο remastered έκδοσης του Demon Souls λέγοντας πως "Θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι τελείως καινούριο."

[UPDATE: 2/5/16 - VR game από την From Software] Σύμφωνα με ένα μη καταχωρημένο βίντεο της From Software στο YouTube που παρουσιάζει τις νέες κυκλοφορίες της εταιρείας, το νέο της IP θα υποστηρίζει το PlayStation VR, το virtual reality headset της Sony.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο νέος τίτλος της From Software δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το 2017, ενώ θα διατεθεί επίσης για PC και Xbox One. Ο επικεφαλής της From Software Hideteka Miyazaki έχει ήδη δηλώσει ότι θέλουν να προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι εντελώς καινούριο, οπότε είναι πολύ πιθανόν να εννοούσε ότι αναπτύσσουν ένα VR game.

[UPDATE 2: 21/9/16 - Armored Core και νέο, περίεργο video game από την From Software] Σύμφωνα με τον επικεφαλής της FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης ετοιμάζει δύο νέα games.

Το πρώτο εξ αυτών είναι ένα sequel της σειράς Armored Core (η οποία έχει ιδιαίτερη απήχηση στην Ιαπωνία), το οποίο βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης. Το τελευταίο Armored Core ήταν το Armored Core: Verdict Day, που κυκλοφόρησε το 2013 για PS3 και Xbox 360.

Το δεύτερο video game είναι ένα "περίεργο παιχνίδι" στο οποίο ο Miyazaki δεν μπορεί ακόμη να αναφερθεί. Είναι "περίεργο" διότι πολύ απλά "το genre του είναι περίεργο" όπως επεσήμανε ο Miyazaki σε συνέντευξή του στο Kotaku.

Η σειρά Dark Souls μπορεί να συνεχιστεί
Παρότι ο Miyazaki δεν θέλει να ασχοληθεί με κάποιο Dark Souls στο μέλλον, ο ισχυρός άνδρας της From Software άφησε το παράθυρο ανοιχτό για συνέχεια, λέγοντας ότι αν κάποιος συνεργάτης του "θέλει να ασχοληθεί με την σειρά Dark Souls τότε δεν θα του το απαγορεύσω". Ο ίδιος θα αποχωρήσει από την σειρά διότι πιστεύει πως "δεν υπάρχει κάτι επιπλέον που μπορεί να προστεθεί".

[UPDATE 3: 30/4/17 - Αγγελία για 2D designer σε 3D Action RPG] Σε ένα site της Silicon Studio, υπάρχει αγγελία η οποία ζητάει 2D Designer ο οποίος θα εργαστεί σε ένα 3D Action RPG για κονσόλες και συγκεκριμένα "Dark Fantasy με ρεαλιστική απεικόνιση κόσμου" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία.

Η αγγελία δεν αναφέρει το όνομα της FromSoftware, αλλά λέει ότι "Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται 7 λεπτά από τον σταθμό μετρό Sasazuka στο Keio Line του Τόκιο". Ακριβώς εκεί εδρεύει και η From Software. Επίσης, η αγγελία αφορά "εργασία μικρής διάρκειας σε project που βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης", συνεπώς το συγκεκριμένο Action RPG πιθανόν να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μπορεί το Dark Souls να τελείωσε, αλλά μήπως ένα Bloodborne 2 θα μπορούσε να αναπτύσσεται για το PS4; Οι παραγωγοί της FromSoftware Teruyuki Toriyama και Masaaki Yamagiwa είχαν δηλώσει πέρυσι ότι εργάζονται πάνω σε μία ήδη υπάρχουσα σειρά. Για να δούμε τι θα αποκαλυφθεί στη φετινή E3 τον Ιούνιο.  

[UPDATE 4: 5/12/17 - Το Armored Core θα συνεχίσει] H FromSoftware επιβεβαίωσε ότι το Armored Core θα συνεχίσει ως σειρά. Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις κατά την διάρκεια του επετειακού livestream της σειράς.

Σήμερα θα υπάρξει ένα PS4 theme για το Armored Core, το οποίο θα μπορείτε να κατεβάσετε από το PSN.

[UPDATE 5: 8/12/17 - Teaser trailer για νέο Action RPG] Κατά την διάρκεια των The Game Awards παρουσιάστηκε teaser trailer για ένα νέο παιχνίδι από την FromSoftware.

Άραγε πρόκειται για το Bloodborne 2; Το βίντεο έχει το μότο "Shadows die twice". Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 6: 31/12/18 - Η FromSoftware δουλεύει σε δύο νέα games] Ο Hidetaka Miyazaki, πρόεδρος της FromSoftware, δήλωσε ότι η εταιρεία του ετοιμάζει δύο νέα games.

Η στρατηγική ή αλλιώς η γραμμή παραγωγής της Ιαπωνικής εταιρείας ονομάζεται "3.5" και το 0.5 είναι το Deracine που κυκλοφόρησε για PlayStation VR. Το τρίτο παιχνίδι είναι το Sekiro: Shadows Die Twice.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ακόμη games σε ανάπτυξη, τα οποία αναπτύσσονται "στα πρότυπα του DNA της FromSoftware" λέει ο Miyazaki, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε να έχουν υψηλή δυσκολία ή έστω ατμόσφαιρα στο στυλ των Dark Souls. Φυσικά υπάρχουν ήδη φήμες για το Bloodborne 2, επομένως μάλλον περισσότερο μυστήριο αποτελεί ο τελευταίος τίτλος που δεν έχει ανακοινωθεί.

Διαβάστε το review του Dark Souls III και πείτε μας την άποψη σας για τα λεγόμενα του Miyazaki και το μέλλον της σειρά Dark Souls στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 27/04/2016 15:03
Είναι καλή η ενασχόληση με νέα franchises.
#2 Blood Prince (Level 30) 27/04/2016 15:20
Λογικό το βρίσκω,πολλά παιχνίδια που προγραμματίστηκ αν κατά το παρελθόν είχαν ανάλογη μοίρα,ίσως και για άλλους λόγους όπως τα Dead Space.

Βέβαια κυκλοφορούν παιχνίδια όπως τα Call of Duty που θα έπρεπε να είχαν ένα διαφορετικό σενάριο,ας πούμε ένας τίτλος αφιερωμένος στα ζόμπι αλλά στο campaign κάτι παρόμοιο με το zombie mode του Black Ops 3 και μετά θα έπρεπε να είχε μπει ένα τέλος στην σειρά.
#3 ashbringer (Level 25) 28/04/2016 07:50
Πολύ σωστή η λογική του για κάποιο νέο game αλλά δεν αποκλείει τελείως και ένα νέο Dark Souls.
#4 Dovahkiin (Level 22) 30/04/2017 20:50
Θα χαρώ πολύ είναι η αλήθεια αν βγάλουν Bloodborne 2 (βασικά, τι θα χαρώ, πάρτυ θα κάνω!) αλλά οτιδήποτε κι αν αναπτύξει η εταιρία, απ' τη στιγμή που πρόκειται για Action RPG με θεματολογία dark fantasy, είμαι σίγουρη θα έχουμε να περιμένουμε κάτι πολύ καλό. Αναμένουμε να μάθουμε νεότερα στην E3.
#5 ashbringer (Level 25) 08/12/2017 14:15
Θα περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες διότι μπορεί να είναι και ένα νέο dark souls.