Valkyria Revolution

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
9
Valkyria Revolution

Valkyria Revolution

Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/11/15] H Sega ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Valkyria of the Blue Revolution στο τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Famitsu.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο Valkyria Chronicles κυκλοφόρησε το 2008 στο PS3, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είδαμε δύο sequels (Valkyria Chronicles II και Valkyria Chronicles III) στο PSP. To Valkyria Chronicles III πάντως κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Να σημειωθεί ότι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς μεταφέρθηκε πέρυσι από την Sega και στα PC.

H ιαπωνική εταιρεία προχώρησε σε μία ακόμη ανακοίνωση, καθώς τον προσεχή Φεβρουάριο το Valkyria Chronicles θα επανακυκλοφορήσει στο PS4 στην Ιαπωνία. Μάλιστα η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει και ένα demo του Valkyria of the Blue Revolution. Για την ώρα πάντως δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα δούμε το νέο κεφάλαιο της σειράς και στην Δύση.

Εσείς ανυπομονείτε για το νέο κεφάλαιο της σειράς; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

Το Valkyria of the Blue Revolution θα κυκλοφορήσει για PS4 χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσής του.

[
UPDATE: 14/12/16 - Έρχεται στην Ευρώπη το νέο RPG από την SEGAΤο νέο παιχνίδιτης σειράς Valkyria από την Sega με τίτλο Valkyria Revolution έρχεται σε Ευρώπη και Αμερική από την εκδότρια εταιρεία Deep Silver.

Το Valkyria Revolution είναι ένα real-time RPG με στοιχεία strategy και η ιστορία του δεν θα έχει σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Εταιρεία ανάπτυξης του νέου Valkyria είναι η Media.Vision, γνωστή για την RPG σειρά Wild Arms.

[UPDATE 2: 26/12/16 - Demo, τρέιλερ και screenshots] Σήμερα κυκλοφόρησε το demo για την PS Vita έκδοση του Valkyria Revolution. Το demo έχει μέγεθος μόνο 479 MB και μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, παρ' όλα αυτά -όπως πάντα- είναι στα Ιαπωνικά και θα χρειαστείτε Ιαπωνικό PSN λογαριασμό για να το κατεβάσετε. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κατεβάσετε και το demo για το PS4 κάνοντας κλικ εδώ, το οποίο πάλι απαιτεί Ιαπωνικό PSN λογαριασμό, παρ' όλα αυτά είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστείτε έναν λογαριασμό στο PS4 από ότι στο PS Vita. Επίσης, η SEGA έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα τρέιλερς για το παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με αρκετά screenshots στην gallery που ακολουθεί.  

To Valkyria Revolution θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PS Vita στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο, ενώ αναμένεται στην Ευρώπη την Άνοιξη του 2017.

[UPDATE 3: 28/3/17 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] To Valkyria Revolution, το πιο πρόσφατο κομμάτι της σειράς Valkyria, έρχεται στη Ευρώπη τον Ιούνιο.

Η Sega ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας με το Valkyria Revolution να κάνει την εμφάνισή του στις 30 Ιουνίου 2017 για PS4 4, Xbox One και Playstation Vita.

Στην ουσία, πρόκειται για την μοναδική κυκλοφορία της σειράς εκτός Ιαπωνίας μετά το 2010 και το Valkyria Chronicles 2 για το PSP, αφού η συνέχειά του δεν έφυγε ποτέ εκτός χώρας. Από την άλλη η Sega πρόσφατα κυκλοφόρησε τη remastered έκδοση του Valkyria Chronicles, που όπου και να το παίξετε, αποτελεί ένα κορυφαίο παιχνίδι της εποχής του και θα το απολαύσετε σίγουρα.

Τo Valkyria Revolution στρέφεται λίγο περισσότερο σε action από τα προηγούμενα games της σειράς, με τις πρώτες κριτικές που απέσπασε, να μην είναι και οι καλύτερες. Από την άλλη, περιέχει τις δημιουργίες του Yasunori Mitsuda, που επιμελήθηκε του soundtrack στο Xenoblade Chronicles, που απευθείας το κάνει αξιοσημείωτο και κάνει την αγορά του σχεδόν αναγκαστική.

Διαβάστε το review του Valkyria Chronicles και του Valkyria Chronicles II από το GameWorld και συζυτήστε για το Valkyria Revolution στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 20/11/2015 18:17
Δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά αλλά καλό μου φαίνεται διαβάζοντας τα review
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 14/12/2016 19:15
Φέρτε τα και σε PC καλέ! Πολύ καλό το πρώτο παιχνίδι!
#3 seitar (Level 9) 27/12/2016 17:15
πολυ πολυ καλο στο ps2 αυτο το game για να μην υπερβαλω και πω επεικο
#4 Ryan (Level 2) 28/03/2017 16:22
Από τα βίντεο που έχω δει, δε μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί. Τα πρώτα δύο παιχνίδια ήταν εξαιρετικά και ιδιαίτερα και η εισαγωγή action στοιχείων για να πιάσει ευρύτερο κοινό δε θα βγει μάλλον σε καλό , ειδικά για μια σειρά που ακόμα προσπαθεί να γίνει γνωστή στη δύση. Νομίζω πως πολλά διαδοχικά παιχνίδια με καλά reviews και μικρό κοινό μακροπρόθεσμα θα γίνουν γνωστά, ειδικά όταν στηρίζονται σε ιδιαίτερο gameplay. Τέλος υποψιάζομαι ότι το γεγονός ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και για PS Vita θα επηρεάσει τεχνικά κάποια από της δύο εκδόσεις (μάλλον η έκδοση του PS Vita θα είναι κάποιο βιαστικό Port με χαμηλά textures ) καθώς δε πιστεύω να ασχολήθηκαν επιμελώς ώστε να φτιάξουν δύο διαφορετικές εκδόσεις που να είναι επιμελώς προσαρμοσμένες στα δύο συστήματα.
Notification