Ειδήσεις RPG Ni No Kuni II: Revenant Kingdom gameplay videos

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom gameplay videos

Sunday, 19 Nov 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Φρέσκο look στο community λοιπόν! :)
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/66/d0/36/ni-no-kuni-ii-gameplay-60-1511100711.jpg
 

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom gameplay videos

Μάχη με boss και quests σε δύο βίντεο διάρκειας περίπου 25 λεπτών.

Το Longfang boss πρωταγωνιστεί στο εντυπωσιακό gameplay βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Level 5 αναμένεται να διαθέσει τον διάδοχο του Ni No Kuni στις αρχές του επόμενου έτους. Έως τότε, μπορείτε να απολαύσετε δύο gameplay videos που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μέσα από τα οποία έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και ένα boss fight με τον Longfang. Στο δεύτερο βίντεο συναντάμε την ολοκλήρωση κάποιων quests.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom βασίζεται στην συνταγή του πρώτου παιχνιδιού, προσθέτοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο του RPG της Level 5 που περιλαμβάνει πόλεις, χωριά και dungeons. Κατά την διάρκεια των μαχών, θα μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα στο πεδίο της μάχης και να χρησιμοποιήσετε melee επιθέσεις, καθώς και μαγεία στην μορφή των Higgledies abilities. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα εκατοντάδες χρόνια μετά τα αντίστοιχα του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.

Το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και PS4 στις 19 Ιανουαρίου 2018.

Διαβάστε το review του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch και περισσότερες πληροφορίες για το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Συζητήστε εκτενώς για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.