Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
36
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Νέο τρέιλερ με την ιστορία του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/7/15] H Square Enix ανακοίνωσε δύο νέα games Dragon Quest και ένα Spin-off σε στυλ Minecraft. Η Ιαπωνική εταιρία ήταν η πρώτη που ενημέρωσε πως αναπτύσσει τίτλο για το Nintendo NX. Πρόκειται για σημαντική πληροφορία καθώς αυτό μας δείχνει πως η Nintendo έχει ήδη σχέδια για την νέα της κονσόλα και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Πρώτα ανακοινώθηκε το Dragon Quest 10, ένα MMO το οποίο αναπτύσσεται με Unreal Engine 4 και θα κυκλοφορήσει για PS4 και Nintendo NX. Στην συνέχεια, η Square Enix δήλωσε πως ετοιμάζεται το Dragon Quest 11 και θα κυκλοφορήσει σε PS4, Nintendo NX και 3DS. Η Orca θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Square Enix και θα ασχοληθεί περισσότερο με τις εκδόσεις για τις κονσόλες της Nintendo. Το Dragon Quest 11 στο 3DS θα τρέχει σε δύο διαφορετικές οθόνες σε εκδόσεις 2D και 3D ενώ στο PS4 θα έχει την μορφή του Dragon Quest 8. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τον νέο τίτλο στο Nintendo NX.

H Square Enix ανακοίνωσε επίσης το Dragon Quest Builders. Πρόκειται για ένα spin-off της σειράς το οποίο θυμίζει έντονα Minecraft. Εδώ, καλείστε να χτίσετε το Alefgard από την αρχή μετά την καταστροφή του από τον Dragonlord. Το αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα για PS4, PS3 και PS Vita αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγος για Ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλόφορίας.

[UPDATE: 18/12/16 - Νέο gameplay video] Η Square Enix εδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video για το Dragon Quest XI.

Το βίντεο είναι στην Ιαπωνική γλώσσα. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 2: 19/12/16 - Επιβεβαίωση κυκλοφορίας στο Switch] Τις προηγούμενες ημέρες η Square Enix επικεντρώθηκε στις εκδόσεις του Dragon Quest XI για PS4 και 3DS στην προώθηση του παιχνιδιού, φουντώνοντας τις υποψίες ότι δεν θα κυκλοφορήσει για το Switch. Μέσω καταχώρησης στο επίσημο ιαπωνικό site της όμως, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι το Dragon Quest XI θα διατεθεί κανονικά και για την νέα της κονσόλα.

[UPDATE 3: 26/12/16 - Nέα screenshots] Σήμερα, η Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα μερικά νέα screenshots από το επερχόμενο Dragon Quest XI. Τα screenshots επικεντρώνονται κυρίως στους χαρακτήρες και στις τοποθεσίες που θα υπάρχουν στο παιχνίδι. Μπορείτε να τα δείτε στην gallery που ακολουθεί.

[UPDATE 4: 6/3/17 - Νέα screenshots] Για μία ακόμη φορά η Square Enic έδωσε στη δημοσιότητα νέα screenshots από το επερχόμενο Dragon Quest XI. Τα screenshots αφορούν και πάλι τις δύο εκδόσεις (PS4 και 3DS) και επικεντρώνονται ξανά στους χαρακτήρες χωρίς να δείχθουν το hud. Μπορείτε να δείτε τις νέες εικόνες στη gallery που ακολουθει.

[UPDATE 5: 11/4/17 – Ημερομηνία κυκλοφορίας σε Ιαπωνία και gameplay βίντεο] Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Dragon Quest XI θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για PS4 και 3DS στις 29 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε ότι συνεχίζεται η ανάπτυξη του παιχνιδιού για το Switch, ενώ παρουσιάστηκαν και νέα gameplay βίντεο, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Δείτε το box art στην gallery του άρθρου.

 

[UPDATE 6: 17/4/17 – Nέα screenshots] Στην δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Square Enix μερικά νέα screenshots για το επερχόμενο Dragon Quest XI. Στα screenshots, τα οποία μπορείτε να τα δείτε στην gallery που ακολουθεί, βλέπουμε τους χαρακτήρες που κυβερνούν το βασίλειο της Delcadar, τον πρώτο προορισμό που θα συναντήσουν οι παίχτες.

[UPDATE 7: 28/7/17 - Κυκλοφορία στην Ευρώπη] Μέσω ενός νέου βίντεο, ο δημιουργός των Dragon Quest Yuji Horii ανακοίνωσε ότι το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age θα διατεθεί και στην Ευρώπη κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Όπως αναφέρει ο Horii, το localization έχει ήδη ξεκινήσει και πέρα από τα Αγγλικά, θα υποστηρίζονται τέσσερις ακόμα γλώσσες. Το Dragon Quest XI θα κυκλοφορήσει αύριο 29 Ιουλίου στην Ιαπωνία για PS4 και 3DS, ενώ βρίσκεται υπό ανάπτυξη και η έκδοση για το Switch. Δεν έχει γίνει γνωστό αν στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες.

Το Dragon Quest XI θα κυκλοφορήσει για PS4 και 3DS στις 29 Ιουλίου 2017, ενώ αργότερα αναμένεται και για το Switch. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διάθεσης για την Ευρώπη.

[UPDATE 8: 11/6/18 - Νέο story trailer] Η Square Enix παρουσίασε στην E3 2018 ένα νέο story trailer για το Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age.

Σε αυτό ξεχωρίζει το art style του Akira Toriyama (Dragon Ball, Chrono Trigger) και το Αγγλικό voice acting. Όσο για το gameplay, στο παιχνίδι θα φτάσετε σχετικά νωρίς στην πόλη Heliodor, όπου ο κεντρικός ήρωας (Luminary, γνωστή class της σειράς Dragon Quest) στέλνεται στη φυλακή από τον King Carnelian, ο οποίος έχει βεντέτα με τους Luminaries, καθώς πιστεύει ότι συνωμοτούν με το σκώτος.

Το Dragon Quest XI θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ αργότερα θα εμφανιστεί και στο Nintendo Switch.

 

Συζητήστε περισσότερα για το Dragon Quest XI σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 antoniskara (Level 2) 28/07/2015 23:25
Περιμένουμε για περισσοτερα
#2 supermario644ever (Level 20) 29/07/2015 14:41
Ανυπομονώ για περισσότερες λεπτομέρειες
#3 Marston (Level 12) 29/07/2015 20:04
Ξεκινάει με μια σταθερή βάση το NX και αυτό δείχνει μια σωστή αρχή για την κονσόλα.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 19/12/2016 08:14
Ωραίο φαίνεται.Και υπάρχει και η δυνατότητα χτισίματος οπότε θα έχει πολύ φαντασία και δημιουργία.
Notification