Το DOOM δωρεάν για το Σαββατοκύριακο

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Το DOOM δωρεάν για το Σαββατοκύριακο

Το DOOM δωρεάν για το Σαββατοκύριακο

Διαθέσιμη η trial και για PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/7/17] Το patch 6.66 του DOOM φέρνει κάποιες αλλαγές και πρoσθήκες στο Multiplayer κομμάτι του τίτλου. Συγκεκριμένα, τα DLC του Multiplayer γίνονται δωρεάν, με λίγα λόγια έχουμε κατάργηση του premium season pass. Πρακτικά, τα Unto the Evil, Hell Followed και Bloodfall θα διατεθούν δωρεάν για όλους τους κατόχους του DOOM.

Επιπλέον, με το patch 6.66 θα έχουμε νέα όπλα, δαίμονες και customization. Θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένα κομμάτια μέσα από αποστολές για αυτά. Τέλος, το Hack Module System θα αντικατασταθεί με το Runes System όπως και στο single player κομμάτι του τίτλου. Τα Runes αποτελούν ιδιότητες οι οποίες σε αντίθεση με τα Hack Modules, δεν χρειάζονται ενεργοποίηση και δεν λήγουν.

Όσοι παίζετε το DOOM σε PC ή Xbox One θα μπορείτε να το δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι κάτοχοι του Doom σε PS4 θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν δωρεάν το επόμενο ΣΚ ξεκινώντας από την Πέμπτη, 27 Ιουλίου. Η δωρεάν περίοδος δίνει πρόσβαση στα πρώτα δύο επίπεδα του campaign και απεριόριστο play για το Multiplayer κομμάτι.

[UPDATE: 28/7/17 - Trial για το PS4] Μετά τα PC και Xbox One, πλέον οι PS4 μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το DOOM έως και τις 31 Ιουλίου.

Για να έχετε πρόσβαση στην trial, θα χρειαστεί να είστε ενεργοί συνδρομητές PS Plus. Η δοκιμαστική έκδοση περιλαμβάνει και τα τρία multiplayer DLC με την ονομασία Unto the Evil, Hell Followed και Bloodfall. Μετά το πέρας της trial και έως τις 16 Αυγούστου, μπορείτε να αποκτήσετε το DOOM για το PS4 στην μειωμένη τιμή των 15 ευρώ.

Δείτε τις πωλήσεις του DOOM, διαβάστε το review μας και συζητήστε σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 21/07/2017 09:27
To Σκ αυτό θα πέσει πολύ Doom.Είπαμε είναι ο βασιλιάς των fps.
#2 dimas.fk19 (Level 12) 28/07/2017 18:10
Quoting ashbringer:
To Σκ αυτό θα πέσει πολύ Doom.Είπαμε είναι ο βασιλιάς των fps.

Ναι ρε φίλε ακριβώς έτσι όπως το είπες !
Notification