Escape From Tarkov closed beta

Hot
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
 
0.0 ()
6
Escape From Tarkov closed beta

Escape From Tarkov closed beta

Ανακοινώθηκε η έναρξη. [UPDATE]

[Αρχκή δημοσίευση: 28/6/17] Η ρώσικη Battlestate Games ανακοίνωσε ότι η closed beta του υποσχόμενου MMOFPS/TPS που αναπτύσσει θα ανοίξει τις πόρτες τις μέσα στον Ιούλιο.

Θυμίζουμε ότι το Escape From Tarkov υπόσχεται να σας χαρίσει μια ρεαλιστική εμπειρία, συγχωνεύοντας στοιχεία από RPGs, Survival MMO και FPS. Η closed beta που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, θα περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην alpha. Όσοι κάνετε προπαραγγελία του παιχνιδιού, θα έχετε αυτομάτως πρόσβαση στην closed beta.

Η closed beta βελτιώνει σημαντικά το Escape From Tarkov, προσθέτοντας ένα μεγάλο όγκο νέων χαρακτηριστικών. Δείτε μερικά εξ αυτών παρακάτω:

- Insurance: Πληρώνοντας ένα μικρό ποσό από το in-game currency, μπορείτε να ασφαλίσετε τα όπλα και τον εξοπλισμό σας, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να διατηρηθούν στην κατοχή σας.
- Loot and Economy: Η closed beta θα περιλαμβάνει ένα νέο τρόπο εμπορίας, φάρμακα και άλλα χρήσιμα αντικείμενα για να αγοράσετε, να πουλάτε και να ανταλλάσσετε. Μέσω  του economic balancing, θα διατεθούν στα marketplaces αντικείμενα για ανταλλαγή και θα βρίσκετε items που λαμβάνετε ως loot με βάση τη δημοτικότητά τους και τη σπανιότητά τους στο σύστημα οικονομίας του παιχνιδιού.
- Weapons: Η πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές στο customization των όπλων και οι νέοι τύποι πυρομαχικών, μαζί με την προσθήκη του MP5 submachine gun, θα σας δώσουν πρόσβαση σε χιλιάδες συνδυασμούς όπλων και upgrades.
- Locations: Θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις προσβάσιμες τοποθεσίες, οι Customs, Woods, Factory και Shoreline και όλες θα παρουσιαστούν με διαφορετικά μεγέθη και μορφολογία εδάφους. Η τοποθεσία Shoreline θα αποτελέσει το μεγαλύτερο map της beta.
- General Chat: Τα chat channels θα σας επιτρέπουν να μοιράζεστε χρήσιμες πληροφορίες και να σχηματίζετε ομάδες για raids.

Το Escape from Tarkov σας ταξιδεύει σε μια ρωσική πόλη, σφραγισμένη από τον έξω κόσμο, καθώς ένας χαοτικός πόλεμος ξεσπά σε ένα αστικό πεδίο μάχης. Θα χρειαστεί να προσαρμόζετε τα όπλα σας και να μάθετε δεξιότητες, οι οποίες υποβαθμίζονται με την πάροδο του χρόνου, όσο δεν τις χρησιμοποιείτε.

[UPDATE: 29/7/17 - Έναρξη της beta] Διαθέσιμη πλέον η Closed beta του Escape From Tarkov.

Η beta του Escape from Tarkov άρχισε την λειτουργία της. Η ανακοίνωση της έναρξης αυτής συνοδεύτηκε με ένα νέο τρέιλερ που δημοσίευσε η Battlestate Games, η δημιουργός εταιρεία του παιχνιδιού.


Το Escape From Tarkov βρισκόταν στο στάδιο της alpha από τον Δεκέμβριο ωστόσο ήταν διαθέσιμη μόνο για όσους είχαν προπαραγγείλει την Deluxe Edition του παιχνιδιού. Η closed beta θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους κατέχουν τα early access πακέτα. Συγκεκριμένα η Battlestage Games δήλωσε: “Εντός μιας εβδομάδας, κάθε κάτοχος πακέτου θα λάβει πρόσκληση μέσω email για την είσοδο του στην beta. Οι παίκτες που έχουν αγοράσει πακέτα early access θα μπορέσουν να το δοκιμάσουν πρώτοι”.

Το Escape From Tarkov θα κυκλοφορήσει για PC και Mac μέσα στο 2017.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Escape From Tarkov και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/06/2017 17:11
Απο τους πιο δυνατούς τίτλους fps για φέτος.
#2 Adam_Pap (Level 18) 29/06/2017 19:28
Για να δουμε η ρωσια τι θα μας προσφερει???παν τως φαινεται παρα πολυ καλο, περιμενω review!!!
Notification