Argo

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Argo

Argo

Κυκλοφόρησε το Free-to-play Shooter των δημιουργών του Arma. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/5/17] Η Bohemia Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Argo. Πρόκειται για ένα Tactical Shooter που θα διατίθεται δωρεάν και δεν θα περιέχει μικροσυναλλαγές.

Το Argo θα είναι αρκετά ρεαλιστικό και θα εκτυλίσσεται μάλιστα στο νησί που διαδραματίστηκε η ιστορία του πρώτου Arma. Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο δημιουργιών της Bohemia Interactive έχουν προκύψει επειδή το Argo είχε ξεκινήσει να αναπτύσσεται ως mod του Arma 3, αν και στην πορεία αυτό άλλαξε.

Η Bohemia κυκλοφόρησε διάφορα βίντεο στα οποία επεξηγείται το multiplayer του Tactical Shooter. Πέρα από το κλασικό multiplayer των 5v5 παικτών, θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Combat Patrol, ένα co-op mode στο οποίο θα μπορείτε έως 10 παίκτες να ολοκληρώσετε αποστολές και να πολεμήσετε εχθρούς ελεγχόμενους από την AI. Τέλος, θα υπάρχει ακόμα και μια απλοποιημένη έκδοση του scenario editor από το Arma 3, όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας αποστολές.

Οι developers υποστηρίζουν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει περάσει από διάφορα στάδια μέχρι να οδηγήσει στο τελικό προϊόν. Υπήρξαν αλλαγές στην διαμόρφωση του τοπίου, προσθήκη leaderboards και του Combat Patrol mode, ανασχεδιασμός του Link mode και άλλες αλλαγές προκειμένου να δοθεί έμφαση στην επικοινωνία και το ομαδικό παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι θα διατεθεί δωρεάν, το Argo δεν θα περιλαμβάνει τις κλασικές μικροσυναλλαγές. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι developers θα μπορούν να κερδίσουν κάποια χρήματα είναι το Argo Suporter’s Pack. Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνονται 14 animations της οθόνης αποτελεσμάτων για τον MVP ενός αγώνα, 22 διακοσμητικά αντικείμενα, την ικανότητα να χρησιμοποιείτε οχήματα στον level editor και πρόσβαση σε premium servers του Argo Support. Η Bohemia θα κυκλοφορήσει παράλληλα μια έκδοση του χάρτη Island του Argo στο Arma 3, ενώ θα ακολουθήσει και το Combat Patrol mode.

[UPDATE: 24/6/17 - Launch trailer] Το Argo κυκλοφορεί από σήμερα για PC.

Δείτε το launch trailer:

Διαβάστε το review του Arma 3 και συζητήστε για το Argo στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 01/06/2017 08:49
Το arma 3 ήταν εκπληκτικό και περιμένω πως και πως και το Argo.Οι χάρτες ειδικά είναι όλα τα λεφτά.
#2 geololj (Level 28) 01/06/2017 13:04
Το Arma 3 ήταν όντως εκπληκτικό. Πολύ καλά τα νέα του f2p Argo, πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη απήχηση, ειδικά τώρα που έχουν ανέβει περισσότερο τα realistic FPS.
#3 +1 the_prophet1987 (Level 22) 01/06/2017 13:49
Καλή η κίνηση της Bohemia με το Project Argo αν και είμαι επιφυλακτικός με τα microtransactio ns και πως θα τα διαχειριστεί.
Όμως το καλό για εμάς τους κάπως πιο hardcore players του ArmA 3 είναι οτι θα φύγει ένα μεγάλο ποσοστό απο casual παίχτες που μας χαλάνε το παιχνίδι και θα πάνε στο Argo.Δε θέλω να γίνομαι κακός παιδιά αλλά κάποιοι είναι σαν gamebreaking glitches,μη σου τύχουν. :D
Notification