Battlefield 1: Ban σε χρήστες

Hot
Battlefield 1: Ban σε χρήστες

Battlefield 1: Ban σε χρήστες

Το anti-cheating σύστημα διώχνει ορισμένους καλούς παίκτες.

Το anti-cheating σύστημα FairFight του Battlefield 1 στοχεύει και ρίχνει ban σε χρήστες που παίζουν...πολύ καλά.

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που αναλύει και εξετάζει τις ικανότητες ενός χρήστη για να δει εάν κλέβει. Αυτό το σύστημα για να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα λαμβάνει υπόψη τις εξής μεταβλητές, μέσω του αλγορίθμου: συνεχόμενα kills από τον ίδιο χρήστη, τις πιθανότητες για διάφορες κινήσεις, για παράδειγμα να πετύχει ο χρήστης μια βολή και άλλα πολλά, ενώ ταυτόχρονα συγκρίνει αυτά τα πορίσματα με παγκόσμιες στατιστικές που έχει συλλέξει από όλους τους χρήστες του παιχνιδιού. Άμα ο αλγόριθμος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα στατιστικά ενός χρήστη μπορεί να είναι αποτέλεσμα από κάποιο cheat που χρησιμοποιεί τότε κατά πάσα πιθανότητα θα απαγορευτεί η είσοδός του στο παιχνίδι για πάντα.

Σύμφωνα με το Kotaku, βετεράνοι χρήστες του Battlefield καταγράφηκαν από τον αλγόριθμο ως πιθανοί cheaters και για αυτό το λόγο αποκλείστηκαν από το παιχνίδι.

Αυτό το φαινόμενο έχει ξανασυμβεί και παλαιότερα όταν ένας χρήστης με το όνομα SpartanHoplite δέχθηκε μόνιμο αποκλεισμό από το παιχνίδι επειδή κατάφερε να κάνει ένα φοβερό σκορ, με 133 σκοτωμούς και 6 θανάτους.

Δείτε επίσης για το Battlefield 1 και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 12/01/2017 18:21
Ρε παιδια μπορει να ειναι sniper καλα καμουφλαρισμενο ς ή πανω σε γερανους κτλ και να κανει πολλα kills σε σχεση με deaths , εγω θυμαμαι στο Bad company 2 ημουν σε πυοβολο ελικοπτερου που οδηγουσε αλλος σε εναρξη γυρου και ειχα κανει 30 kills - 0 deaths (δηλαδη μια παρομοια αναλογια), αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι cheater..
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 14/01/2017 04:35
Τραγικός ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το anti-cheating, banάροντας ουσιαστικά τους καλύτερους.
#3 the_prophet1987 (Level 22) 14/01/2017 14:12
Μπράβο στην Ε.Α. ένα βήμα μπρός 2 πίσω,μπράβο!
#4 ashbringer (Level 25) 14/01/2017 16:10
Βελτίωση επειγόντως του αλγόριθμου και επαναφορά των δικαιωμάτων χρηστών που δεν κλέβουν.
Notification