System Shock Remake gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
System Shock Remake gameplay videos

System Shock Remake gameplay videos

Νέα gameplay βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/16 - Gameplay trailer] Το νέο System Shock έπιασε τον στόχο του στο Kickstarter με σχεδόν 1,1 εκατομμύρια δολάρια και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης η εταιρεία ανάπτυξης Night Dive Studios ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει ένα πλήρως ανανεωμένο remake, το οποίο εκτός από PC και Xbox One θα κυκλοφορήσει και στο PS4.

Την εταιρεία ανάπτυξης θα βοηθήσουν στο development μέλη της ομάδας του Fallout: New Vegas, όπως οι Chris Avellone, Jessica Johnson, Kevin Manning και Dan Rubalcaba, καθώς επίσης και ο director του πρώτου System Shock, Jason Fader.

Δείτε το παραπάνω gameplay trailer, που αποτελεί και ένα πρώτο δείγμα των όσων περιμένουμε.

[UPDATE: 21/1/19 - Pre-Alpha gameplay βίντεο] Η Nightdive Studios δημοσίευσε ένα βίντεο με gameplay από το pre-Alpha στάδιο δοκιμών του remake του System Shock. Στο βίντεο ο χαρακτήρας διασχίζει διάφορους χώρους ανοίγοντας πόρτες και κρατάει ένα μεγάλο σφυρί. Αν και το βίντεο δεν περιέχει δράση, μπορείτε να θαυμάσετε τα γραφικά, τον ήχο και την παγωμένη, ανατριχιαστική του ατμόσφαιρα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 2: 25/3/19 - Νέο gameplay βίντεο με το Medical level] Η Nightdive Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video με το Medical Level του παιχνιδιού.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης θυμίζει ότι αυτό που βλέπετε είναι pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού, στην οποία απουσιάζουν ορισμένοι εχθροί, όπλα, οπτικά εφέ και ήχοι. Επιπρόσθετα, δόθηκαν στη δημοσιότητα ορισμένα μουσικά themes από τα οποία οι fans της σειράς μπορούν να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο game development που θα μπορούσε να εφαρμοστεί κι από άλλους developers.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 3: 13/6/20 - Νέο gameplay video] Η Nightdive Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video διάρκειας ενός λεπτού από την alpha έκδοση, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη μέσω demo για PC. Κατεβάστε την από το Steam.

[UPDATE 4: 7/9/20 – Δύο νέα videos από την Nightdive Studios για το dismemberment system και το Cyberspace] H Nightdive Studios, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του System Shock Remastered, δημοσίευσε δυο νέα videos για το FPS.

Το πρώτο από αυτά ονομάζεται ‘The Art of Gore’ και δείχνει το σύστημα ακρωτηριασμών που θα έχει το System Shock Remastered και είναι αρκετά βίαιο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. Στόχος του dismemberment system είναι να κάνει ακόμα πιο πιστευτό και ρεαλιστικό το gameplay του FPS.

Το δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε η Nightdive Studios δείχνει τον σχεδιασμό και την περιήγησή σας στο Cyberspace για πρώτη φορά από την ανακοίνωση του remaster. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Cyberspace απεικονίζεται πολύ καλύτερα στο επερχόμενο remaster αν και πιστό στις cyberpunk ρίζες του αρχικού παιχνιδιού.

Το System Shock Remastered αρχικά ξεκίνησε την πορεία του στο Kickstarter αρκετά επιτυχημένα το 2016, αλλά σταμάτησε η ανάπτυξή του αρκετές φορές. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιγής, το project δείχνει να ενεργοποιείται εκ νέου με τα δύο videos που δημοσίευσε η Nightdive Studios.

[UPDATE 5: 4/7/21 - Νέο gameplay video] Η Nightdive Studios παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το System Shock. Η δράση ξεκινάει μετά το πρώτο λεπτό. Πέρα από τις μάχες, θα δείτε το user interface σε μία μορφή που δείχνει τελική, το loot, αλλά και την επίλυση γρίφων. Υπάρχει χρήση διαφόρων όπλων και κάποια εξ αυτών αναγράφουν τις σφαίρες τους στο πίσω μέρος. Θα απολαύσετε επίσης την μουσική, τα ηχητικά εφέ και τις φωνές των εχθρών. Στο τέλος του βίντεο θα απολαύσετε ένα mini boss fight.

 

[UPDATE 6: 31/3/22 - Νέα gameplay videos] Tο remake του System Shock από τη Nightdive θα μπορούσε να περάσει για ένα εντελώς νέο video game το 2022. Μερικά σημάδια μόνο μαρτυρούν ότι έχει τις ρίζες του σε ένα video game του 1994, όπως η μπάρα επιλογών στο κάτω μέρος του HUD που είναι γεμάτη με εξοπλισμό και το inventory. Το animation του pulse rifle κάνει το System Shock να μοιάζει με ένα εντελώς νέο Shooter, όπως και ο ηλεκτρισμός που εκτοξεύεται από το κεφάλι ενός cyborg καθώς αυτό εκρήγνυται σε ένα φρικτό χτύπημα στο κεφάλι.



Tο System Shock είναι τώρα "σχεδόν ολοκληρωμένο" και ήταν μακρύς ο δρόμος για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο από το Kickstarter του 2016, αλλά σύμφωνα με τα λόγια του Larry Kuperman της Nightdive οδεύει προς τους τελευταίους μήνες της βελτίωσης που θα οδηγήσει στην κυκλοφορία του αργότερα φέτος. Ο Larry Kuperman αναφέρει: "Κάθε επίπεδο είναι εδώ, κάθε εχθρός είναι στη θέση του, κάθε όπλο είναι στη θέση του. Η διόρθωση των σφαλμάτων είναι η τελευταία εξόρμηση στα βάθη της κόλασης. Προσπαθήσαμε να μείνουμε πολύ πιστοί στον κανόνα. Αυτό ήταν κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ότι το βασικό μας κοινό που είναι οπαδοί του System Shock μπορεί να το δει και να πει ναι, αυτό είναι που έψαχνα. Είναι το παιχνίδι που ξέρω, αλλά με φινέτσα. Κάθε άτομο στην ομάδα έχει επενδύσει ώρες και ώρες στο πώς λειτουργούσε το αρχικό gameplay, αλλά θέλουμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι αυτό έχει μια σύγχρονη αίσθηση".

Η εξαετής διαδρομή του remake του System Shock περιελάμβανε μια στροφή το 2018, όταν η Nightdive αποφάσισε ότι άλλαζε πάρα πολλά από το αρχικό videogame. Η Nightdive σε κάποια σημεία άγγιξε τον σχεδιασμό του System Shock και οι αλλαγές ήταν μικρές όπως ο εξορθολογισμός του αριθμού των χειροβομβίδων σε μια χειροβομβίδα πολλαπλών λειτουργιών, για παράδειγμα. Αυτό σήμαινε την προσθήκη πινελιών όπως πολλαπλά animations επαναφόρτωσης για κάθε όπλο και μηνύματα που αναβοσβήνουν στις οθόνες των CRT οθονών του Citadel Station. Η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα beta build στους υποστηρικτές του Kickstarter όταν θα είναι σταθερό και θα έχει περάσει από μια λεπτομερή διαδικασία QA.

To alpha demo του System Shock Remastered είναι διαθέσιμο στα GOG και Steam, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε για την ανάπτυξη του System Shock 3 από την Otherside Entertainment. Ακόμη, διαβάστε το review του System Shock: Enhaced Edition από τον Γιάννη Μοσχονά. Για εκτενέστερη συζήτηση για το System Shock remake μπείτε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/11/2017 11:56
Από τα καλύτερα παιχνίδια ever! Περιμένω το remake πως και πως!
#2 ashbringer (Level 25) 09/11/2017 14:28
Απο τα πιο αγαπημένα fps .Το περιμένω πως και πως.