Half-Life: C.A.G.E.D.

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Half-Life: C.A.G.E.D.

Half-Life: C.A.G.E.D.

Δωρεάν mod. Αποδράστε στον κόσμο του δημοφιλούς FPS.

Το Half-Life: C.A.G.E.D. είναι ένα δωρεάν mod που κυκλοφόρησε για το Half-Life και που ουσιαστικά είναι εμπνευσμένο κι αυτό με την σειρά του από το Half-Life 2: Episode 3, που διέρρευσε πριν από μερικές εβδομάδες.

Στόχος του mod είναι να αποδράσετε από την φυλακή, εξοντώνοντας φρουρούς και ολοκληρώνοντας γρίφους που έχουν να κάνουν με αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Το δημιούργησε η Future Games Select και ο Cayle George, πρώην developer των Valve, Monolith και Guerilla Games.

Μέσα στο mod υπάρχουν και σχόλια από τον developer, ενώ το soundtrack δημιουργήθηκε από τον Lazerhawk. Τα γραφικά όπως βλέπετε είναι σαφώς πιο καλοφτιαγμένα σε σχέση με αυτά των αρχικών Half-Life, κάτι που ισχύει πλέον στα περισσότερα mods.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod από το Steam.

Δείτε ακόμη το Half-Life 2 mod με γραφικά Half-Life 1 και το Half-Life 2: Episode 3 mod, ολοκληρωτικά εμπνευσμένο από τα κείμενα του Marc Laidlaw της Valve.

Συζητήστε περισσότερα για το Half-Life 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification