Η Nintendo αποκαλύπτει την αλήθεια για το κεφάλι του Toad

Η Nintendo αποκαλύπτει την αλήθεια για το κεφάλι του Toad

Η Nintendo αποκαλύπτει την αλήθεια για το κεφάλι του Toad

Τελικά δεν είναι καπέλο.

Η Nintendo επιβεβαίωσε πως τελικά η κορυφή του κεφαλιού του Toad (“Μανιταρούλη”) δεν είναι κάποιο καπέλο, αλλά αποτελεί μέρος της ανατομίας του, λήγοντας έτσι τις διαφωνίες δεκαετιών που είχαν οι φίλοι της σειράς Mario.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο παραγωγός του Super Mario Odyssey, Yoshiaki Koizumi, ο οποίος απάντησε σε σχετικές με το Mario ερωτήσεις του κοινού σε ένα βίντεο της Nintendo. Ο Koizumi είπε πως αφήνει στην κρίση κοινού την απάντηση νέων ερωτημάτων που προκύπτουν από αυτή την αποκάλυψη (όπως πχ. το πως μπορεί να φορέσει μια μπλούζα), ενώ επίσης είπε πως κάτι μπορεί να υπάρχει μέσα στο κεφάλι του Toad.

Δείτε το βίντεο:

Η εντύπωση πως το κεφάλι του Toad καταλήγει σε καπέλο είχε ενισχυθεί από το καρτούν Super Mario Bros της δεκαετίας του ’80 στο οποίο φαινόταν να είναι έτσι, αλλά το εν λόγω καρτούν δεν ανήκει στο επίσημο σύμπαν (canon) του Mario.

Επιπλέον, ο Koizumi ανέφερε πως η ομάδα ανάπτυξης του Super Mario Odyssey εξεπλάγη τόσο από την αντίδραση του κοινού στο γεγονός ότι ο Mario δεν έχει αφαλό ώστε να λάβει σοβαρά υπόψη την προσθήκη του στην τελική έκδοση και επίσης έκανε νύξεις για νέα πράγματα τα οποία θα πρέπει οι παίκτες να ανακαλύψουν.

Διαβάστε επίσης όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Super Mario Odyssey, καθώς και για την νέα ταινία Super Mario από την Universal. Συζητήστε για το Super Mario Odyssey σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification