Hearthstone Kobolds and Catacombs expansion

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Hearthstone Kobolds and Catacombs expansion

Hearthstone Kobolds and Catacombs expansion

Αποκαλύφθηκαν όλες οι νέες κάρτες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/17] Κατά την διάρκεια της BlizzCon, η Blizzard αποκάλυψε το επόμενο expansion του Hearthstone, καθώς και δύο νέους ήρωες για το Heroes of the Storm.

Το Kobolds and Catacombs θα περιλαμβάνει 135 νέες κάρτες μέσα στις οποίες συναντάμε τις recruit κάρτες. Με τις τελευταίες, θα μπορείτε να κάνετε απευθείας summon minions από το deck σας. Κάποιες από αυτές θα κάνουν summon τυχαία minions. Τα εννέα classes του παιχνιδιού θα αποκτήσουν legendary weapons. Ένα από αυτά είναι το Dragon Soul για τον Priest, το οποίο θα σας επιτρέπει να κάνετε summon έναν δράκο μετά από την χρήση τριών spells.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι το expansion θα προσθέσει μια νέα single-player εμπειρία, η οποία θα θυμίζει σε gameplay τα rogue-like dungeon crawler RPGs. Στα Dungeon Runs -όπως ονομάζονται- θα χρειαστεί να βγάλετε από την μέση οκτώ τυχαία bosses μέσα σε ένα dungeon. Κάθε φορά που θα σκοτώνετε ένα boss, θα αποκτάτε νέες κάρτες, παρόλα αυτά εάν χάσετε, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Όπως σημειώνει η Blizzard, τα Dungeon Runs θα προσθέσουν αρκετό replayability στο Hearthstone.

Heroes of the Storm
Στην Blizzcon η Blizzard ανακοίνωσε επίσης ότι οι Hanzo και Alexstrasza (από τα Overwatch και World of Warcraft αντίστοιχα), θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Heroes of the Storm. Μέσα στο 2018, η Blizzard ανέφερε ότι θα φέρει αρκετές αλλαγές στο MOBA της. Μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν βελτιώσεις στο laning, επανασχεδιασμένους stealth μηχανισμούς και matchmaking ανάλογα με τις επιδόσεις.

Το Kobolds and Catacombs expansion του Hearthstone θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

[UPDATE: 28/11/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Hearthstone Kobolds & Catacombs expansion θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 8 Δεκεμβρίου. Όσοι συνδεθείτε μετά την κυκλοφορία του θα λάβετε τρία card packs (Kobolds & Catacombs) και μία τυχαία Legendary Weapon card. Θα αποκτήσετε επίσης πρόσβαση σε τρία Dungeon Runs, τα οποία μπορείτε να τρέξετε μόνο μία φορά για να λάβετε ως δώρο ένα card pack.

 

 [UPDATE 2: 7/12/17 - Αποκαλύφθηκαν όλες οι νέες κάρτες] Η Blizzard αποκάλυψε όλες τις νέες κάρτες του επερχόμενου expansion του Hearthstone, Kobolds & Catacombs.

Το νέο expansion θα περιέχει νέους τύπους καρτών όπως Spellstones, Unidentified items και Legendary weapons, τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεων, όπως συνηθίζεται σε κάθε expansion.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις νέες κάρτες του Hearthstone: Kobolds & Catacombs.

Διαβάστε το review του Hearthstone: Knights of the Frozen Throne Hearthstone: Knights of the Frozen Throne και το αντίστοιχο του Heroes of the Storm. Ανταλλάξτε battle.net IDs στο σχετικό forum topic. Συζητήστε για το Kobolds & Catacombs expansion σε αυτό το forum topic και γενικότερα για το Hearthstone εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 29/11/2017 10:25
Για να δούμε γιατί η Blizzard κάνει και βγάζει ότι να ναι και το παιχνίδι έχει καταντήσει απίστευτα εκνευριστικό, ήταν που ήταν τελείως στη τύχη.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 08/12/2017 09:51
Πολύ διασκεδαστικό το νέο single player mode με το dungeon!
#3 ashbringer (Level 25) 08/12/2017 14:25
Αρκετές βελτιώσεις-προσ θήκες για το αγαπημένο μας card game.
Notification