VolterraMOY

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
VolterraMOY

VolterraMOY

Εφαρμογή από την ομώνυμη εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

VolterraMOY, από την ομώνυμη εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η εφαρμογή VolterraΜΟΥ βασίζεται στην βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα DiG της Intelen, για την παροχή προσωποποιημένων ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρίες ενέργειας και στους τελικούς καταναλωτές τους. Η Intelen έχει ήδη μεγάλους πελάτες και πολύ σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, και αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά το 2018 τόσο σε πελάτες, όσο και σε νέα προϊόντα. Στον ελληνικό χώρο, διαχειρίζεται ήδη ενεργειακά και πελατοκεντρικά δεδομένα, περισσότερων από 100.000 εταιρειών και οικιακών καταναλωτών, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια σε εταιρικούς και οικιακούς καταναλωτές, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατομμύρια τελικούς χρήστες μόνο στη χώρα μας.

Ενδεικτικά μέσα από το Volterra MOY, κάθε χρήστης μπορεί να δει αναλυτικά το προφίλ της κατανάλωσης του, να κρατήσει αρχείο από το όλο το ιστορικό των πληρωμών του, να εξοφλήσει online, γρήγορα το λογαριασμό του, να ανακαλύψει χρήσιμα tips εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων κατ΄επέκτασην και να καταχωρήσει εύκολα τη τελευταία μέτρηση της παροχής του. 

Η εφαρμογή VolterraMOY είναι διαθέσιμη για Desktop, Android και Apple συσκευές. Aν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για την εφαρμογή VolterraMOY, κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification