Marvel Powers United VR

Hot
Marvel Powers United VR

Marvel Powers United VR

Ο Deadpool στο ρόστερ χαρακτήρων του VR Game της Marvel. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/17] Η Disney ετοιμάζει VR τίτλο που χτίζεται γύρω από τον κόσμο της Marvel.

Στο event της Disney D23 Expo οι υπεύθυνοι αποσκοπούν στο να καλύψουν κάθε λογής ψυχαγωγία στην οποία μπορούν να συμμετέχουν. Έτσι, στον τομέα των video games και ύστερα από την μεγάλη ανακοίνωση του Kingdom Hearts III, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός VR τίτλου βασισμένο στο σύμπαν της Marvel.

Το παιχνίδι ονομάζεται Marvel Powers United VR και ανατπύσσεται από την Oculus και την Sanzaru Games. Μέσα από αυτό, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε περιπέτειες μέσα από τα μάτια των αγαπημένων τους ηρώων όπως ο Hulk, ο Captain Marvel, ο Rocket Raccoon και άλλοι. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του Level Up gaming panel μαζί με αυτές των Star Wars: Battlefront II και του επερχόμενου Spider-Man game.

Ο τίτλος θα είναι πιθανότατα αποκλειστικός για το Oculus Rift headset και τους Touch controllers. Σημαντικό κομμάτι αποτελεί το γεγονός το ότι θα περιέχει co-op εμπειρία, επιτρέποντας έτσι σε πολλούς παίκτες να συνεργαστούν χρησιμοποιώντας διαφορετικό χαρακτήρα ο καθένας ώστε να φέρουν σε πέρας αποστολές. Η Disney σχεδιάζει να ανακοινώσει περισσότερους διαθέσιμους χαρακτήρες την επόμενη εβδομάδα στο Comic-Con του San Diego.

[UPDATE: 23/7/17 - Ανακοινώθηκε ο Deadpool] Ο Deadpool που θεωρείται από πολλούς ο πιο κωμικός υπερήρωας της Marvel (ή αντι-ήρωας για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι), θα βρίσκεται ανάμεσα στο ρόστερ ηρώων του Marvel Powers United VR.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ που αποκαλύφθηκε στην Comic-Com του San Diego:

Το Powers United VR θα κυκλοφορήσει για PC με Oculus Rift εντός του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο Star Wars: Battlefront II της Disney και συζητήστε περισσότερα για το Marvel Powers United VR στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/07/2017 17:59
Χρησιμοποιούν με πολύ έξυπνο τρόπο πολύ γνωστούς χαρακτήρες της Marvel έτσι ώστε να προωθήσουν την τεχνολογία Vr ακόμα περισσότερο.
Notification