Συνεργασία της SEGA με τα πρώην μέλη της Lionhead

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
2
Συνεργασία της SEGA με τα πρώην μέλη της Lionhead

Συνεργασία της SEGA με τα πρώην μέλη της Lionhead

Ετοιμάζουν νέο παιχνίδι εξομοίωσης καθημερινότητας.

Η Two Point Studios ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την SEGA για την ανάπτυξη νέου παιχνιδιού για PC, που θα κυκλοφορήσει το 2018.

H Two Point Studios αποτελούσε μέχρι πρότινος ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης vdeo games, δημιουργήθηκε το 2016 και αποτελείτε από τα πρώην μέλη της Lionhead Studios, υπεύθυνα για το Black & White και το Fable. Η ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με την έναρξη συνεργασίας με την SEGA περιλαμβάνει και τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι που ετοιμάζεται.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με την SEGA και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας για την ανάπτυξη κάτι ξεχωριστού. Ενός όμορφου, δελεαστικού και απαιτητικού video game εξομοίωσης, που θα καλύπτει το όραμά μας."

Εκτός από αυτές τις πληροφορίες δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με το παιχνίδι και θα χρειαστεί να πλησιάσουμε το νέο έτος για να μάθουμε περισσότερα. Σύμφωνα πάντως με τις δηλώσεις του αναπληρωτή διευθυντή της SEGA, John Clark οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τη συνεργασία τους αρκετό καιρό τώρα και στην SEGA είναι ενθουσιασμένοι με το όραμά τους.

"Έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας εδώ και αρκετό καιρό και είμαστε εντυπωσιασμένοι από το όραμά τους. Με χαρά ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία και ανυπομονούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μας παιχνίδι στις αρχές του επόμενου έτους."

Οι δηλώσεις του διευθυντή της Two Point Studios, Mark Webley φαίνεται ότι συμπληρώνουν αυτές του Clark, τονίζοντας ότι οι δύο εταιρείες έχουν πολύ καλή συνεργασία.

"Η SEGA Europe μας εντυπωσίασε με την προσέγγισή της και με τον τρόπο που εργάζονται οι ομάδες της, με τη φήμη της σαν εκδότης PC games και γενικά με την ποιότητά της. Είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για εμάς".

Η Two Point Games δεν είναι η μόνη εταιρεία ανάπτυξης, που ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία της με την SEGA καθώς και η Playsport Games συνεργάζεται μαζί της εδώ και κάποιο καιρό. Μένει να δούμε τι παιχνίδι ετοιμάζεται.

Διαβάστε το review του Bayonetta για PC και συζητήστε περισσότερα για την SEGA στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification