Square Enix Cafe

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
4
Square Enix Cafe

Square Enix Cafe

Απολαύστε ένα γεύμα δίπλα από τους αγαπημένους σας ήρωες.

Είναι πασίγνωστο ότι στην Akihabara μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με games, anime και τεχνολογία, καθώς είναι το μέρος με τα μεγαλύτερα και καλύτερα μαγαζιά τεχνολογίας στο Τόκυο. Αυτό που δεν ξέρετε αλλά σίγουρα υποθέτετε είναι ότι κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων σας στα μαγαζιά ίσως χρειαστείτε κάποιο μέρος για να ξεκουραστείτε. Θα συναντήσετε διάφορα fast foods και μικρά εστιατόρια αλλά εδώ και κάποιους μήνες ξεχωρίζει το Square Enix café.

To καμάρι της Square Enix βρίσκεται ανάμεσα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά και άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο Οκτώβριο. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή τον καφέ τους δίπλα από τις πιο γνωστές φιγούρες της Ιαπωνικής εταιρείας, με τις σειρές Final Fantasy και Dragon Quest να διακοσμούν τους περισσότερους χώρους.

Για την ακριβή Ιαπωνική κουζίνα, οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές και μπορείτε να απολαύσετε διάφορες σαλάτες, καλαμάρια και γαρίδες, μοσχάρι, λουκάνικα και άλλα "δυτικά" φαγητά. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε τα μπισκότα του μαγαζιού, που έχουν το logo του café, αλλά μην περιμένετε κάτι φτηνό. Τέλος, όσο περισσότερα χρήματα καταναλώνετε, τόσο καλύτερα δώρα σας προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών souvenir των αγαπημένων σας video games.

Αν σχεδιάζετε ταξίδι στην πρωτεύουσα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου και θέλετε να επισκεφτείτε το café μπαρ της αγαπημένης σας εταιρείας, καλό θα ήταν να κάνετε κάποιο κράτηση, διότι οι επισκέπτες είναι άπειροι και ο χώρος πολύ περιορισμένος. Κάθε κράτηση μπορεί να γίνει από εδώ (μόνο στα Ιαπωνικά) και η διάρκεια παραμονής σας δεν μπορεί να υπερβεί τα 90 λεπτά.

Αν από την άλλη δεν μπορέσετε να κάτσετε εκεί, να γνωρίζετε ότι δεκάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν το 3DS StreetPass και μπορείτε να γεμίσετε τον χάρτη σας καθώς τους κοιτάτε να μπαινοβγαίνουν.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XV και συζητήστε περισσότερα για την Square Enix στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 24/04/2017 23:37
Εκπληκτικό φαίνεται!Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να το επισκεφτώ κάποια στιγμή.
#2 KConstantine (Level 12) 25/04/2017 08:55
Η επίσκεψη στο Tokyo είναι στο bucket list. Όταν πάω θα το έχω υπόψη μου.
Notification